stavrosg έγραψε:EDIT: Τα κομμάτια και οι διαστάσεις φαίνονται στο πλάνο κοπής μου, πείτε μου τώρα ότι κάνω πατάτα
Ποιός το έκανε αυτό;
stavrosg έγραψε:EDIT: Τα κομμάτια και οι διαστάσεις φαίνονται στο πλάνο κοπής μου, πείτε μου τώρα ότι κάνω πατάτα
). Λογικά θα υπάρχουν κι άλλα
fubar.gr έγραψε:Θέλω να φτιάξω ένα μικρό κάλλυμα απο πλέξιγκλάς. Ουσιαστικά θα είναι ένα τετράγωνο κομμάτι με 4 τρύπες στις γωνίες για να περνάνε οι βίδες στήριξης.
Πού μπορώ να βρώ κομμάτια πλέξιγκλας? Το κόψιμο και τρύπημα θέλει κατι ιδιαίτερο? Γίνεται εύκολα με ένα τυπικό πριόνι/τρυπάνι?
Καμιά άλλη συμβουλή?
nEK έγραψε:Θελω να τρυπησω ινοχ νεροχυτη κουζινας για να βαλω βρυση.
Εχω ποτηροτρυπανα της ridgid για μεταλλα hss. Να το τολμησω ή θα μου φυγει και θα του γ&@€€ω τη μανα στις γρατζουνιες?
Ειδα υπαρχει ενα κολπο που κοβει τη λαμαρινα στη διατομη που χρειαζεται αλλα κοστιζει 20€ περιπου.
21 quadra έγραψε:nEK έγραψε:Θελω να τρυπησω ινοχ νεροχυτη κουζινας για να βαλω βρυση.
Εχω ποτηροτρυπανα της ridgid για μεταλλα hss. Να το τολμησω ή θα μου φυγει και θα του γ&@€€ω τη μανα στις γρατζουνιες?
Ειδα υπαρχει ενα κολπο που κοβει τη λαμαρινα στη διατομη που χρειαζεται αλλα κοστιζει 20€ περιπου.
Tα ποτηροτρύπανα έχουν στην μέση ένα τρυπάνι 6.3mm για κεντράρισμα, κάνε ένα σημάδι εκεί που θέλεις το κέντρο, κάνε μια πόντα για να κετράρει το τρυπάνι του ποτηροτρύπανου και τρύπησε, το ανοξείδωτο θέλει αργές στροφές και πολύ πίεση, όταν πατήσει το ποτηροτρύπανο βάλε το δράπανο στην αργή ταχύτητα αν έχει και ρίξε μερικές σταγόνες λάδι μηχανής, μην πατήσεις σταθερά συνεχώς τη σκανδάλη, πάτα και άσε και όταν πατάς να πιέζεις δυνατά, αν το κάνεις με πολλές στροφές και λίγο πίεση θα καεί το ποτηροτρύπανο ( θα χάσει τον αιθέρα του στα δόντια ) το ανοξείδωτο θέλει εμπειρία αλλά ευτυχώς είναι λεπτή η λαμαρίνα και θα τρυπήσει εύκολα.
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]