Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
alexandros.K έγραψε:
Bayern7 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Να παιξει πηγαινε...Και στην τελικη ας τον απωθουσε με το ποδι το αρχιδι αν τρομαξε τοσο πολυ!!

Εμένα μου φάνηκε ότι πήγε να επιτεθεί πάντως. Ή μάλλον όχι πήγε, επιτέθηκε.

που την ειδες την επιθεση? ετρεξε προς τα πανω του (ουτε ακριβως ετρεξε)
και οταν θελουν να παιξουν, ετσι κανουν
δεν ανοιξε καν το στομα του το σκυλι

Εμένα για επίθεση μου φαίνεται.
Το στόμα του δεν φαίνεται καν, μη μου λες ιστορίες. Έχουμε μάτια και βλέπουμε. Και να σου πω την αλήθεια ΕΓΩ σκιάχτηκα έτσι όπως όρμηξε.

Καλό θα ήταν να υπήρχε και ήχος να ακούσουμε κιόλας...
Από την αντίδραση του μπάτσου πάντως, να πιάσει το πιστόλι πριν ανοίξει καλά η πόρτα, θα μπορούσε κάποιος ασφαλώς να συμπεράνει ότι το σκυλί γρύλιζε/γαύγιζε επιθετικά πίσω από την πόρτα.

Αλλά στο έγραψα και στο προηγούμενο ποστ, αν φταιει μια ο μπάτσος οι ιδιοκτήτες φταίνε 10. Αυτή είναι η άποψή μου.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#177072 αυτες ηταν σπιτι τους
το σκυλο μπορει να τον ειχαν για προστασια
ο μπαστος δεν φαινεται να λεει κατι
μπορει να περιμεναν καποιον γνωστο τους (και γνωστο στο σκυλο)
κι εγω σου λεω κακως τον αφησαν να βγει ο σκυλος
ο μπατσος γιατι τον σκοτωσε ΧΩΡΙΣ να του κανει κατι?
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Bayern7 έγραψε:
alexandros.K έγραψε:
Bayern7 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Να παιξει πηγαινε...Και στην τελικη ας τον απωθουσε με το ποδι το αρχιδι αν τρομαξε τοσο πολυ!!

Εμένα μου φάνηκε ότι πήγε να επιτεθεί πάντως. Ή μάλλον όχι πήγε, επιτέθηκε.

που την ειδες την επιθεση? ετρεξε προς τα πανω του (ουτε ακριβως ετρεξε)
και οταν θελουν να παιξουν, ετσι κανουν
δεν ανοιξε καν το στομα του το σκυλι

Εμένα για επίθεση μου φαίνεται.
Το στόμα του δεν φαίνεται καν, μη μου λες ιστορίες. Έχουμε μάτια και βλέπουμε. Και να σου πω την αλήθεια ΕΓΩ σκιάχτηκα έτσι όπως όρμηξε.

Καλό θα ήταν να υπήρχε και ήχος να ακούσουμε κιόλας...
Από την αντίδραση του μπάτσου πάντως, να πιάσει το πιστόλι πριν ανοίξει καλά η πόρτα, θα μπορούσε κάποιος ασφαλώς να συμπεράνει ότι το σκυλί γρύλιζε/γαύγιζε επιθετικά πίσω από την πόρτα.

Αλλά στο έγραψα και στο προηγούμενο ποστ, αν φταιει μια ο μπάτσος οι ιδιοκτήτες φταίνε 10. Αυτή είναι η άποψή μου.
αν φοβασαι και την σκια σου δεν σου φταιει σ σκυλος
σε λιγο θα μας πεις οτι αυτες φωναζαν απο μεσα "φυγε σκατομπατσε θα βγει ο τζακ να σε κανει κομματακια"
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#177075 Ρε Αλεξανδρε τι το ψαχνεις...εκει περα σκοτωνουν ανθρωπους ετσι για πλακα...στο σκυλακι θα κολλουσαν..
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#177077 Θα το πάμε με λογικές ακροβασίες τώρα; Ή θα μιλήσουμε για το τι είναι πιο πιθανό.

Το πιο πιθανό σενάριο:
Σκάει ο μπάτσος σπίτι (μετά από κλήση απο κανα γείτονα whatever ή κάτι του βρώμαγε, δε μας ενδιαφέρει).
Χτυπάει την πόρτα κάνοντας ένα βήμα πίσω και λογικά δηλώνοντας ότι είναι μπάτσος.
Οι γκόμενες πάνε στην πόρτα με το επιθετικό ευμεγέθες κατοικίδιο, το οποίο γρυλίζει και γαβγίζει γι αυτό και ο μπάτσος ακαριαία πιάνει το όπλο του χωρίς να έχει ακόμα ανοίξει η πόρτα και να δει τι παίζει από πίσω.
Οι ιδιοκτήτριες μισανοίγουν την πόρτα ίσα ίσα να χωρέσει ο σκύλος να πεταχτεί έξω.
Ο σκύλος τρέχει επιθετικά προς τον μπάτσο ο οποίος τον πυροβολεί.
Αυτά είναι γεγονότα.

Επί υποθετικού σεναρίου ότι περίμεναν τον μπάρμπα τους που αγαπιέται με τον σκύλο κλπ δε μπορώ να κάνω συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Geo f1 έγραψε:Ρε Αλεξανδρε τι το ψαχνεις...εκει περα σκοτωνουν ανθρωπους ετσι για πλακα...στο σκυλακι θα κολλουσαν..

συμφωνω
αλλά αυτα δεν γινονται μονο εκει
απο οτι βλεπεις, μονο εγω κι εσυ "υποστηριζουμε" , την μερια του σκυλου
οι αλλοι δικαιολογούν τον μπατσο
εμενα αυτο μου λεει, οτι στη θεση του, τα ιδια θα εκαναν
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:Ρε Αλεξανδρε τι το ψαχνεις...εκει περα σκοτωνουν ανθρωπους ετσι για πλακα...στο σκυλακι θα κολλουσαν..

Στο 90% (για να μην πω στο 99%) των περιπτώσεων που γίνεται θέμα με κατοικίδιο, φταίνε οι σκατόμυαλοι οι ιδιοκτήτες του.
Σπάνια έως ποτέ να φταίει το ζώο.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
alexandros.K έγραψε:

συμφωνω

Δεν υπάρχει μεριά του σκύλου.
Υπάρχει η μεριά του μπάτσου και η μεριά των ιδιοκτητών.
Ο καημένος ο σκύλος προφανώς και δεν φταίει σε τίποτα.
Μη λέμε τα αυτονόητα
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Bayern7 έγραψε:Θα το πάμε με λογικές ακροβασίες τώρα; Ή θα μιλήσουμε για το τι είναι πιο πιθανό.

Το πιο πιθανό σενάριο:
Σκάει ο μπάτσος σπίτι (μετά από κλήση απο κανα γείτονα whatever ή κάτι του βρώμαγε, δε μας ενδιαφέρει).
Χτυπάει την πόρτα κάνοντας ένα βήμα πίσω και λογικά δηλώνοντας ότι είναι μπάτσος.
Οι γκόμενες πάνε στην πόρτα με το επιθετικό ευμεγέθες κατοικίδιο, το οποίο γρυλίζει και γαβγίζει γι αυτό και ο μπάτσος ακαριαία πιάνει το όπλο του χωρίς να έχει ακόμα ανοίξει η πόρτα και να δει τι παίζει από πίσω.
Οι ιδιοκτήτριες μισανοίγουν την πόρτα ίσα ίσα να χωρέσει ο σκύλος να πεταχτεί έξω.
Ο σκύλος τρέχει επιθετικά προς τον μπάτσο ο οποίος τον πυροβολεί.
Αυτά είναι γεγονότα.

Επί υποθετικού σεναρίου ότι περίμεναν τον μπάρμπα τους που αγαπιέται με τον σκύλο κλπ δε μπορώ να κάνω συζήτηση.

εγω ειπα ΜΠΟΡΕΙ
εσυ εβγαλες το σεναριο δινοντας και πιθανοτητες τι εχει συμβει
ετσι ειπε ο μπατσος , το σκυλι γαβγιζε και γρυλιζε και οτι αλλο φανταζεσαι....
κοιμησου ήσυχος
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Bayern7 έγραψε:
alexandros.K έγραψε:

συμφωνω

Δεν υπάρχει μεριά του σκύλου.
Υπάρχει η μεριά του μπάτσου και η μεριά των ιδιοκτητών.
Ο καημένος ο σκύλος προφανώς και δεν φταίει σε τίποτα.
Μη λέμε τα αυτονόητα

να τα λεμε και τα αυτονοητα γιατι εσυ εκανες σεναριο και σκηνοθεσια
φαντασου οτι θες και πες οτι θες δεν με ενδιαφερει
δεν εχω να πω κατι αλλο μαζι σου
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#177088 Εγώ σου παρέθεσα ένα λογικό σενάριο.
Εσύ συνέχισε να πιστεύεις ότι περίμεναν τον θείο από τη Βιρτζίνια που τους εκπαίδευσε τον σκύλο. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#177090 Παιδια, οκ, ο σκυλος δεν ηταν τεραστιος, "βγηκε να παιξει" ας το δεχτουμε αν και ειναι λογικη ακροβασια, "δεν πεθανε κανεις απο δαγκωμα" ας το καταπιω και αυτο

Για να μη λεμε κοτσανες, εχετε υποψη σας οτι ο σκυλος ειναι στο σπιτι του? Εδω περπατας στο δρομοα κα φωναζουν απο τα μπαλκονια του 3ου οροφου τα σκυλια.

Αμα ηταν κανα μεγαλο σκυλι θα εκανε καλα που θα το σκοτωνε ή οχι?

Οκ, καλα ζωα τα σκυλακια, αλλα οι περισσοτεροι ιδιοκτητες τους δινουν ανθρωπινα χαρακτηριστικα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#177093 Τι λετε ρε παιδια???
Μπορει οποτε ανοιγαν την πορτα ο σκυλος να εβγαινε ετσι εξω για να παιξει στον κηπο.
Μπορει να αδημονουσε..μπορει μπορει μπορει..

Η κοτα ο αστυνομικος* δεν μπορουσε αν χεστηκε να πυροβολησει εστω στον αερα??
Κατευθειαν στο ψαχνο??
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 3 και 22 Οκτ 2015, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
trident1971 έγραψε:Παιδια, οκ, ο σκυλος δεν ηταν τεραστιος, "βγηκε να παιξει" ας το δεχτουμε αν και ειναι λογικη ακροβασια, "δεν πεθανε κανεις απο δαγκωμα" ας το καταπιω και αυτο

Για να μη λεμε κοτσανες, εχετε υποψη σας οτι ο σκυλος ειναι στο σπιτι του? Εδω περπατας στο δρομοα κα φωναζουν απο τα μπαλκονια του 3ου οροφου τα σκυλια.

Αμα ηταν κανα μεγαλο σκυλι θα εκανε καλα που θα το σκοτωνε ή οχι?

Οκ, καλα ζωα τα σκυλακια, αλλα οι περισσοτεροι ιδιοκτητες τους δινουν ανθρωπινα χαρακτηριστικα.

καλυτερα πες μας καθαρα τι θες να πεις και ασε τις σαλτσες γιατι δεν βγαζω νοημα
ή μαλλον βγαζω , αλλά θελω να σιγουρευτώ τι εννοεις