Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#69697 Από Κίνα έρχονται συνήθως σε 25 μέρες (μικτές). Από Αγγλία έρχονται σε 10 βαριά 15.
Αυτό που μου την σπάει είναι κάποια κινεζάκια δηλώνουν Αγγλία και τα στέλνουν από Κίνα. Τρώω την παπάρα, τρώνε την αρνητική (+καταγγελία στο ebay) και ηρεμούν. Εξυπνοπούλια....
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
nEK έγραψε:Βρε μονο σε μενα εχει τυχη, λιγες φορες ειναι η αληθεια. Σχεδον να παρακαλαω για refund ή να μου ταζουν το μισο refund? και δεν εχω λαβει τιποτα, εστω και μετα απο μηνες. Καθενας για τον εαυτο του το κανει.

Αυτό που είπε ο drdino. Προσέχουμε από που αγοράζουμε.
Έχω κολλητό που αγοράζει συχνά πυκνά μαλακιούλες από το ebay (καλωδιάκια, φορτιστές αυτοκινήτου, γκατζετάκια) και πάντα πάει και αγοράζει από τον φθηνότερο ανεξαρτήτως του τι rating έχει. Για να γλιτώσει 0,50 ευρώ επιλέγει κάποιον αμφιβόλου αξιοπιστίας πωλητή και όχι αυτόν που έχει μερικές χιλιάδες θετικές αξιολογήσεις και ποσοστό 100% ή 99,8% κλπ.
Έχει φάει κάνα 2-3 φόλες αλλά μυαλό δε βάζει. :slap:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#69936 Δεν το επιασα αυτο με τα παρακαλια... Case στο eBay που ανοιγεται με σωστη αιτιολογηση ποτε μα ποτε δεν κλεινει με τον πελατη να χανει εφοσον εχει δικιο. Γι αυτο και παντα λεω αν ο πωλητης φταει και δεν απαντησει αμεσως τοτε case και τελος.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By babakos
kovathe έγραψε:Παρηγγειλα κάτι ακουστικά απο Mymemory απο 27/10.
Ενημερωσα οτι δεν ηρθαν κάπου στα χριστούγεννα και τα ξαναεστειλαν 2ο πακέτο. Τελικά δεν ήρθε ουτε αυτό και ζητησα refund (παρόλο που πέρασε η διορία του PayPal) κατευθείαν απο αυτους.
Σήμερα επέστρεψαν τα χρήματα (10 £ σιγά το ποσο βέβαια αλλά το έκαναν άμεσα).
Εχει παιχτεί τπτ με royal mail? Δεν είχα ποτε πρόβλημα.
Συστημένα δεν τα στέλνουν?
Πήρα απο αλλου βέβαια αυτό που ήθελα, αν ερθει τελικά να το στείλω πίσω?

Τρεις παραγγελίες δικές μου εκ Γηραιάς Αλβιώνος ήρθαν σε 10 μερες.

Επισης μετά από 2+ μηνες πάτησαν Ελλάδα δυο παραγγελίες μου εκ Κινας. Στην μια εχω κανει dispute αλλά θα επικοινωνησω με τον πωλητή για να το τακτοποιησουμε..

Υπόψιν οτι με το νεο Policy του Paypal εχουμε 180 μερες πλεον (για αγορες μεσω Paypal) οποτε δεν χρειάζεται να φρικαρουμε. Πλεον απο Κινα εγώ αναμενω τουλάχιστον 30-45 μερες στην καλύτερη περιπτωση..
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#70294 Ειναι τεραστιο πια το διαστημα για τις απο Κινα αποστολές. Περιπου ενα χρονο πριν ερχοταν σε 20 μερες το πολυ,τωρα ο μηνας ειναι σιγουρος και βλεπουμε..
Επισης μου τυχαινει δευτερη φορα να κολλαει κατι απο Αμερικη στη Γερμανια,μαλλον κατι δε παει καλα και σ αυτους.Τον τελευταιο χρονο με διαφορα συμβαντα τεινω να πιστευω ολο και περισσοτερο οτι τα Ελ.Τα ειναι πολυ σοβαρη εταιρια αν σκεφτει κανείς τις περικοπες προσωπικου με τις οποιες λειτουργουν.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#70299 Tα ΕΛΤΑ μιας και το ανέφερες παρασοβάρεψαν, με την καλή έννοια. Στέλνω Τρίτη δέμα 1.8 κιλά περίπου και Τετάρτη πρωί ο άλλος το είχε :dizzy: , από Πέλλα προς Πελοπόννησο η αποστολή 5.10€ μου βγήκε. Τα κούριερ πόσο παίρνουν για κάτι τέτοιο;
Άβαταρ μέλους
By socratesn
panos2171 έγραψε:Tα ΕΛΤΑ μιας και το ανέφερες παρασοβάρεψαν, με την καλή έννοια. Στέλνω Τρίτη δέμα 1.8 κιλά περίπου και Τετάρτη πρωί ο άλλος το είχε :dizzy: , από Πέλλα προς Πελοπόννησο η αποστολή 5.10€ μου βγήκε. Τα κούριερ πόσο παίρνουν για κάτι τέτοιο;

Δε ξερω με τα κουριερ τι γινεται αλλα με το φοιτητικο που εχουν στελνω απο θεσ/νικη προς ολη την ελλαδα 6 κιλα με 2.40€
Άβαταρ μέλους
By postruck
#70435 Με το νεο τιμολόγιο δεμάτων,εχουμε μεγάλη άνοδο σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.Πρίν κανα μήνα είχα εναν κινητήρα acv για Τ4,απο Θεσ/νίκη για Καλαμάτα.Καθημερινό φαινόμενο είναι τα λάστιχα,κυρίως για μηχανές-σκούτερ,σήμερα είχα 3σετ. Το καθημερινό πάντως είναι οι ηλεκτρικές σόμπες,1-2 παλέτες κάθε μέρα!
Άβαταρ μέλους
By NIGA
#71762 Ερώτηση, γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Ζήτησα refund για ένα cd από Γαλλία γιατί ήταν άλλα αντί άλλων αυτό το έλαβα. Πήρα μήνυμα να το επιστρέψω με δική του χρέωση. Γίνεται αυτά στα ΕΛΤΑ;
Εν τω μεταξύ το ebay μου λέει τα επόμενα βήματα είναι:
Next steps:
1. Contact seller to get a return label. The seller will pay for shipping.
2. Print and add details of the returned item.
3. You should receive a refund within 6 days of delivery.
Τι είναι το return label? Την διεύθυνσή του μου την έχει ήδη στείλει
Άβαταρ μέλους
By socratesn
postruck έγραψε:Με το νεο τιμολόγιο δεμάτων,εχουμε μεγάλη άνοδο σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.Πρίν κανα μήνα είχα εναν κινητήρα acv για Τ4,απο Θεσ/νίκη για Καλαμάτα.Καθημερινό φαινόμενο είναι τα λάστιχα,κυρίως για μηχανές-σκούτερ,σήμερα είχα 3σετ. Το καθημερινό πάντως είναι οι ηλεκτρικές σόμπες,1-2 παλέτες κάθε μέρα!

Γενικα οταν ειναι τοσο οικονομικοτερο σε σχεση με τα ιδιωτικα courier κλπ,ειναι βιωσιμες για τα ελτα αυτες οι τιμες πιστευεις?
Παντως η εξυπηρετηση και η ταχυτητα στα καταστηματα που χρησιμοποιω εγω εχει βελτιωθει παρα πολυ
Άβαταρ μέλους
By mirage
NIGA έγραψε:Ερώτηση, γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Ζήτησα refund για ένα cd από Γαλλία γιατί ήταν άλλα αντί άλλων αυτό το έλαβα. Πήρα μήνυμα να το επιστρέψω με δική του χρέωση. Γίνεται αυτά στα ΕΛΤΑ;
Εν τω μεταξύ το ebay μου λέει τα επόμενα βήματα είναι:
Next steps:
1. Contact seller to get a return label. The seller will pay for shipping.
2. Print and add details of the returned item.
3. You should receive a refund within 6 days of delivery.
Τι είναι το return label? Την διεύθυνσή του μου την έχει ήδη στείλει
Προπληρωμενο courier απο αυτον. Οταν κανει την συναλλαγη μετα μπορει να τυπωσει την ετικετα. Σου στελνει το PDF της την τυπωνεις και αναλογως τους ορους ερχονται να το παρουν ή το πας στην εταιρεια που επελεξε.

Άβαταρ μέλους
By NIGA
#71779 Άρα περιμένω να μου στείλει ετικέτα; Γιατί αυτός μου έστειλε ήδη τη διεύθυνση επιστροφής
Άβαταρ μέλους
By mirage
#71911 Παιζει να μην σου στειλει ειδικα αν ειναι ιδιωτης. Οποτε το στελνεις με Ελτα και χρεωση παραληπτη.

Άβαταρ μέλους
By Dodger
Dodger έγραψε:.................περιμένω της Κίνας τώρα.

Ήρθε τελικά με 3 μέρες καθυστέρηση, μια χαρά :metalo: