Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Hellenic tifosi έγραψε:Πάντως τα ΜΜΕ δεν εμπόδισαν τον ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κυβέρνηση το 2015, ούτε και το να επικρατήσει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Και βέβαια, στην παρούσα φάση, ναι μεν η ΝΔ εξακολουθει να απολαμβάνει στήριξη από τα περισσότερα ΜΜΕ, αλλά είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι το νο1 μέσο είναι ξεκάθαρα εναντίον της εδώ και αρκετό καιρό. Ενδεχομένως γι' αυτό έπαψε άλλωστε ο Μαρινάκης να είναι πρεζέμπορας....

Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα ήταν πάντα ένα πρόβλημα, και είναι αλήθεια ότι υπήρξε περίοδος που δεν υπήρχε αντιπολιτευόμενο μέσο ούτε για δείγμα. Απλά στην παρούσα φάση, η αλλαγή πλεύσης του Μαρινάκη έχει εξισορροπήσει αρκετά τα πράγματα.

Το 2015 δεν έχει πολύ σχέση με το 2025. Σε μια 10ετία άλλαξαν πολλά.

Τα ΜΜΕ του Μαρινάκη δεν υποστηρίζουν κάποιο συγκεκριμένο κόμμα, απλά κάτι δεν πήγε καλά στη σχέση του Μαρινάκη με τον Μητσοτάκη και τον πιέζει. Αύριο, αυτό μπορεί να αλλάξει. Όλα τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια είναι, άλλα λιγότερο (ΑΝΤ1, Star) - άλλα περισσότερο (ΣΚΑΙ), φιλοκυβερνητικά.

Απο εκεί και πέρα, το παιχνίδι δεν παίζεται μόνο στα τηλεοπτικά κανάλια. Έχουμε Πρώτο Θέμα, iefimerida, thetoc, Ομάδα Αλήθειας και παρατρεχάμενους, Γκρίνμπεργκ κτλ. Το διαδίκτυο επιλέγουν για την ενημέρωσή τους εννέα στους δέκα Έλληνες, ποσοστό αυξημένο κατά 26,6% σε σχέση με το 2019.

Την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται και το μέγεθος των χρημάτων που δαπάνησε η Νέα Δημοκρατία για την προεκλογική της καμπάνια για τις ευρωεκλογές. Αυτό αγγίζει τα 2,7 εκατομμύρια, την ώρα που το σύνολο της κρατικής χρηματοδότησης ήταν 2,11 εκατ. ευρώ.

Η Νέα Δημοκρατία, που έχει περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ χρέη, δαπάνησε 1 εκατ. σε διαφημίσεις προς τα ΜΜΕ και τα 822.000 ευρώ σε διαφημίσεις σε Facebook – Google, σε δημοσκοπήσεις και σε εταιρείες δημοσίων σχέσεων.

Τα υπόλοιπα είναι οι αμοιβές του Σταν Γκρίνμπεργκ και το κόστος για εκλογικά κέντρα και χώρους εκδηλώσεων.

https://www.efsyn.gr/politiki/kybernisi ... -timologia
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Τί να λέμε τώρα. Ασε τα ορθογραφικά. Αυτή την γραμματοσειρά την χρησιμοποίησα τελευταία φορά 3η δημοτικού ( ' Πώς πέρασα τις διακοπές του Πάσχα, ποιες ήταν διαφορές με αυτές πριν το 1981") και μου έσπασε ο δάσκαλος την βέργα από ιτιά στην πλάτη.

Άσε και την γραμματοσειρά, σε κομπιούτερ έχει συνηθίσει να γράφει ο Κούλης.

Το εντυπωσιακό είναι πόσο γρήγορα "κατέβηκε" η φωτό απο το romfea.gr που αρχικά τη δημοσιοποίησε.

Το άλλο, επίσης εντυπωσιακό, είναι ότι σε σχέση με τα αγγλικά του Τσίπρα, η αφιέρωση του Μητσοτάκαρου δεν έλαβε την προσοχή που της αξίζει στο παρόν φόρουμ. Τι στο καλό, έχασαν το χιούμορ τους κάποιοι; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bebes
#893475 Διαβάζοντας αυτό το άρθρο μου ηρθαν flash back ολα τα γεγονότα.
Κυριολεκτικά θα πω οτι "τα ζήσαμε" ολα αυτα (υπουργούς, αποφασεις κλπ), απλά δεν ειχαμε πρόβατα να επωφεληθούμε :sorry:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια να ξεπλυθεί ο Μάκης Βορίδης που με μια υπογραφή έκανε τη νησιωτική Ελλάδα έναν μαϊμού βοσκότοπο, ολοκληρώνοντας το έγκλημα που ξεκίνησε από τους προκατόχους του στον ΣΥΡΙΖΑ.

https://ads.bankingnews.gr/speculator/a ... is-voridis
Άβαταρ μέλους
By g8777
saxon_747 έγραψε:
Το εντυπωσιακό είναι πόσο γρήγορα "κατέβηκε" η φωτό απο το romfea.gr που αρχικά τη δημοσιοποίησε.
:

Με εκατό τακατο εκατομμύρια ευρώ εγώ όχι απλά θα την εξαϋλώνα, αλλά κάθε 8 Ιουλίου θα γιορτάζαμε την Παναγία την Μαρεβιωτισσα.

Καλά να πάθουμε αφού δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Κανονικά πρέπει να κληθούν Κασσελακια,Ζωουλες, ο Κοίμησης τσι Κρήτης κλπ κλπ από τον εισαγγελέα για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
saxon_747 έγραψε:Το 2015 δεν έχει πολύ σχέση με το 2025. Σε μια 10ετία άλλαξαν πολλά.

Άλλο ένα που προσυπογράφω αλλά μάλλον όχι για τον ίδιο λόγο με σένα.
Τσιπροσυριζα βγήκε με βασικούς εμπορεύσιμους κωδικούς την ΟΡΓΗ και την ψευτουπόσχεση ότι θα χτυπήσει κάποιος το χέρι στο τραπέζι και θα μας χαρίσουν χρέη (στο μυαλό του μέσου ΕΛ αυτό ισοδυναμούσε με επιστροφή από ένα μαγικό ραβδί στο 2007).

Η ψευτουπόσχεση οδήγησε σε καρπαζά μεγατόνων που δεν την έχει ξεχάσει κανένας.
ΟΡΓΗ -όσο και να παλεύουν τα περισσότερα κόμματα- ο κόσμος δεν ψωνίζει όπως παλιά + του ότι έκανε ψιλομονοπώλιο η Ζωζώ τη φάση ΟΡΓΗ (Τέμπη).

Αυτή τη στιγμή ο κόσμος θέλει μια σοβαρή αντιπρόταση στα προβλήματα που τον απασχολούν (ακρίβεια, ασφάλεια, υγεία, εκπαίδευση).

We got σοβαρή αντιπρόταση at home -->
- Κατηγορία για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
- Υπόνοιες για χιτμεν, δολοφονίες
- ΦΡΙ ΠΑΛΕΣΤΑΙΝ (άσχετο)

Με την ακρίβεια ή με οπεκεπεξ θα ασχοληθούν μετά την επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
EDDIE_147 έγραψε:Otso ο Φλωριδης παραμένει αφεντικό.
Ο γεροΤζαβελλας είναι αχυρανθρωπος του κοντσιλιερε.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... -apostoli/

Μήνυμα Τζαβέλλα προς εισαγγελείς της χώρας: Η θέση που ανέλαβα αποτελεί «αποστολή»

Εικόνα

"Ανελαβα αποστολή".
Καταλάβαμε τώρα.

Και η μπλε γραβάτα τυχαία;
:shifty:
Άβαταρ μέλους
By bebes
saxon_747 έγραψε:Η Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ success story

https://m.youtube.com/watch?v=BRvOUw7OQjU

Ενα καλο που εκανε ο Πορδογλύφτε στον τόπο, είναι οτι εκανε ευρέως γνωστό τον Μαρινάκη.
Χθες το απόγευμα ειχε 90000 views μόλις 5 ωρες απο το ανεβασμα του.
Σημερα πρωι 200000+.

Το κακο είναι οτι βλέποντας τα βιντεο του σφίγγεται άσχημα το στομάχι :sorry:
Άβαταρ μέλους
By markvag

Συνοπτικά, αυτό που γίνεται επί ΝΔ, είναι μία μεγάλη αναδιανομή εισοδήματος υπέρ των πλουσιότερων. Και θεωρώ πως δεν είναι το top 10% που οφελείται, αλλά ένα μικρότερο ποσοστό.

Κοινώς, αν υποστηρίζετε ΝΔ και δεν είστε στο top 10% εισοδηματικά, στηρίζετε πολιτικές που σας βλάπτουν. Συγχαρητήρια! :metalo:

Βέβαια, αυτά ήταν ξεκάθαρα από τις προεκλογικές υποσχέσεις της ΝΔ από το 2019 κιόλας, αλλά πλέον υπάρχουν και απολογιστικά δεδομένα για να επιβεβαιώσουν εμάς που τα λέγαμε από τότε.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#893557 Αυτό που λες κάνει ακόμα πιο εγκληματική την ανυθυνότητα των ΑΛΛΩΝ που δεν κάνουν ΚΑΛΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΦΣΕΙ. Δηλαδή όχι πες; Ποιον να ψηφίσω; Ανανγκαστικά το ρίχνουμε Κούλη, δε θέλω, αλλά τι άλλο μπορώ να κάνω; Κι εγώ θέλω να πέσει η ΧΟΥΝΤΑ του Κούλη, μαζί σας.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
markvag έγραψε:

Συνοπτικά, αυτό που γίνεται επί ΝΔ, είναι μία μεγάλη αναδιανομή εισοδήματος υπέρ των πλουσιότερων. Και θεωρώ πως δεν είναι το top 10% που οφελείται, αλλά ένα μικρότερο ποσοστό.

Κοινώς, αν υποστηρίζετε ΝΔ και δεν είστε στο top 10% εισοδηματικά, στηρίζετε πολιτικές που σας βλάπτουν. Συγχαρητήρια! :metalo:

Βέβαια, αυτά ήταν ξεκάθαρα από τις προεκλογικές υποσχέσεις της ΝΔ από το 2019 κιόλας, αλλά πλέον υπάρχουν και απολογιστικά δεδομένα για να επιβεβαιώσουν εμάς που τα λέγαμε από τότε.

Η έκθεσή του πάντως δε λέει κάτι που δεν ξέρουμε. Απλώς το κάνει σε απλά γραφήματα και το εξηγεί.
https://greekonomics.gr/report-greek-economy/
Οικονομολόγος πάντως δεν είμαι, δεν μπορώ να κρίνω αν τα λέει σωστά. Η εντύπωσή μου είναι πάντως πως κάπως έτσι είναι τα πράγματα.

Δεν κατάλαβα πάντως, υπάρχει κάποιος που διαφωνεί με αυτά που λέει ο Μαρινάκης;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Corto Maltese έγραψε:Ποιον να ψηφίσω;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Corto Maltese έγραψε:Αυτό που λες κάνει ακόμα πιο εγκληματική την ανυθυνότητα των ΑΛΛΩΝ που δεν κάνουν ΚΑΛΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΦΣΕΙ. Δηλαδή όχι πες; Ποιον να ψηφίσω; Ανανγκαστικά το ρίχνουμε Κούλη, δε θέλω, αλλά τι άλλο μπορώ να κάνω; Κι εγώ θέλω να πέσει η ΧΟΥΝΤΑ του Κούλη, μαζί σας.

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Corto Maltese έγραψε:Αυτό που λες κάνει ακόμα πιο εγκληματική την ανυθυνότητα των ΑΛΛΩΝ που δεν κάνουν ΚΑΛΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΦΣΕΙ. Δηλαδή όχι πες; Ποιον να ψηφίσω; Ανανγκαστικά το ρίχνουμε Κούλη, δε θέλω, αλλά τι άλλο μπορώ να κάνω; Κι εγώ θέλω να πέσει η ΧΟΥΝΤΑ του Κούλη, μαζί σας.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Isambard έγραψε:
Δεν κατάλαβα πάντως, υπάρχει κάποιος που διαφωνεί με αυτά που λέει ο Μαρινάκης;

Κοίτα στο αμέσως επόμενο ποστ από το δικό σου. :lol: :lol: