Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#116440 βεβαια η savile row αναφερθηκε για τον scotch οποτε μην την πεφτετε αδικα στον ποπ
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#116442 πες τα αφεντικο, γιατι θα πω κανενα κοσμητικο και θα φαω παλι edit....
Άβαταρ μέλους
By pro
#116443 Σωστα, οταν αναφερθηκαν τα 190 ευρω κομπλε η απαντηση ηταν, ουαου, ολα πλαστικα; βαλε τζαμποσακουλα. καλυτερος θα εισαι. ΕΛΕΟΣ.

Ειναι απαντηση αυτη; Τοσα ειχε να δωσει ο ανθρωπος, τοσα εδωσε. Τι ελιτισμος του κωλου ειναι αυτος;
Άβαταρ μέλους
By pro
#116451 Δεν τα γραψες αυτα ρε ψωνιο; Σου λεει ο αλλος τι πηρε και του λες βαλε τζαμποσακουλα; Αι ξεκαβαλα και χαλαρωσε
Άβαταρ μέλους
By fatal
#116456 Έχουμε 2015 και κάθεστε και ασχολείστε με τον popolaro. :omg:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
fatal έγραψε:Έχουμε 2015 και κάθεστε και ασχολείστε με τον popolaro. :omg:

ευτυχως που δεν γνωριζομαστε....
Άβαταρ μέλους
By popolaros
pro έγραψε:Δεν τα γραψες αυτα ρε ψωνιο; Σου λεει ο αλλος τι πηρε και του λες βαλε τζαμποσακουλα; Αι ξεκαβαλα και χαλαρωσε

για να δεις ΠΟΣΟ edit ΕΛΕΟΣ mod εισαι,

ειπες την παπαρια σου, μετα καταλαβες τι ειπες και προσπαθησες να σωσεις την αξιοπρεπεια / αλαζονεία / εγωισμο σου παραθετοντας κατι αλλο με σκοπο ΔΗΘΕΝ να μου την πεις.

edit mod
Άβαταρ μέλους
By popolaros
popolaros έγραψε:edit mod

οι μοντερατορες το μονο που ξερουν ειναι να κανουν edit χωρις να κοιτανε το παρελθον ή και το μελλον των ποστ.
κανουν edit μονο αυτο που φαινεται και οχι την ουσια.

ετσι, με τρελα :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By bill33
popolaros έγραψε:
popolaros έγραψε:edit mod

οι μοντερατορες το μονο που ξερουν ειναι να κανουν edit χωρις να κοιτανε το παρελθον ή και το μελλον των ποστ.
κανουν edit μονο αυτο που φαινεται και οχι την ουσια.

ετσι, με τρελα :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:

Ξεκόλλα . :x
Άβαταρ μέλους
By gianik
#116477 Βασίλη έχεις την hermes που έγραψα πιο πανω;;
Άβαταρ μέλους
By bill33
#116483 Oχι!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#116488 Αφήστε ήσυχο τον popolaro :protest:

Δεν παρεξηγήθηκα μ'αυτό που είπε, για την τζαμποσακούλα κλπ, ενδεχομένως να έχει δίκιο, άλλωστε ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

+1 μ'αρέσει που τα λες σταράτα :iconcool:
-1 γιατί δεν βοήθησες :lol:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#116491 Αφήστε τον ποπ να σας ξεστραβώσει ρε :rtfm:

είναι μερακλής ο καρντάσης :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By pro
#116497 Για να το τελειωνω απο την μερια μου, αναφερομουν στο γενικοτερο πνευμα των απαντησεων σου. Απαντησα χωρις να κανω παραθεση, προφανως οσον αφορα τη saville raw εκανα λαθος και δεν εχω και κανενα προβλημα να το παραδεχτω. Δεν εκανα λαθος ομως στο γενικοτερο υφος, το θυμομουν απο χθες, και οταν εψαξα βρηκα το αναλογο ποστ. Αυτη ειναι η ουσια που λες, αν δεις το παρελθον των ποστ. Εγω προσπαθησα να βοηθησω με τα λιγα που ξερω, οχι να το παιξω ειδημων η να την πω σε καποιον που δεν εχει να διαθεσει λεφτα για κατι καλυτερο. Αν δεις ολο το διαλογο, θα το διαπιστωσεις. Εσυ αντιθετως απο χθες μοιραζεις χαρακτηρισμους σε οσους διαφωνεις, η απλα προσπαθουν να σου πουν οτι το εχεις δει λαθος - και ηταν αρκετοι. Τεσπα, τελος απο μενα και παμπαρακατ.