cabala10 έγραψε:ασχετο αλλα ειναι η τριτη φορα που ειδα φιδια (και στην κεφαλλονια το ιδιο) πριν απο σεισμο
Εαν ισχυε κατι τετοιο, καθε φορα που ο κουπεας εγραφε στο τοπικ περι σχεσεων κτλ ... θα γινομασταν φραπε απο τη σεισμικη δραστηριοτητα!!
Morx έγραψε:cabala10 έγραψε:ασχετο αλλα ειναι η τριτη φορα που ειδα φιδια (και στην κεφαλλονια το ιδιο) πριν απο σεισμο
Εαν ισχυε κατι τετοιο, καθε φορα που ο κουπεας εγραφε στο τοπικ περι σχεσεων κτλ ... θα γινομασταν φραπε απο τη σεισμικη δραστηριοτητα!!
ελπιζω να λες για φιδια γενικα οχι για φιδια μεσα στο παντελονι

cabala10 έγραψε:Morx έγραψε:cabala10 έγραψε:ασχετο αλλα ειναι η τριτη φορα που ειδα φιδια (και στην κεφαλλονια το ιδιο) πριν απο σεισμο
ελπιζω να λες για φιδια γενικα οχι για φιδια μεσα στο παντελονι
Σερρες.
Στρατοπεδο.
Φιδια.
Κουπεας. (Φιδεμπορας)
Σεισμος...
Illuminati confirmed.
Morx έγραψε::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΦΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΦΙΔΙ !!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ!
http://www.news247.gr/eidiseis/koinonia ... 92296.html

EDIT: Δειτε και σχόλια χαχαχαχαχα

Spartan Warrior 8 hours ago
+Spartan Warrior Δεν γνωριζω εαν ειναι ενα δηλητηριωδες η' μη δηλητηριωδες ερπετο!? αλλα το μονο που ειδα ηταν οτι η γατα δεν τολμουσε να το επιτεθη ! ηταν μουδιασμενη απο φοβο!και ακουγα το δυνατο ηχο προειδοποιησης για επιθεση! και οταν εφτασα κοντα στο φιδι ακουσα τον Ηχο life απο το φιδι και σας λεω οτι δεν μου φανηκε καθολου ακινδυνος!...Και αμεσος αρχισε ο Erdogan την επιθεση εναντιον μου! και εγω βγηκα στην αντεπιθεση και το νικησα μετα απο 3 λεπτα περιπου μαχη! Ηταν γενναιο φιδι δεν φοβηθηκε να μου επιτεθη!..Και εγω επρεπε να του παρω την ζωη!, συγνωμη φιδι αλλα δεν μπορουσα να σε αφησω να κανεις κακο σε μικρα παιδια, και σε αλλους ανθρωπους!...Με λιγα λογια Φυλαξα Θερμοπυλες! Βοβηθηκα και εγω σαν ανθρωπος πρωτη φορα ηρθα αντιμετωπος με φιδι!!!...Αυτη ειναι ολη η αληθεια χωρις υπερβολες!!!....Και παλι δοξα τον καλο ΘΕΟ !!! που δεν επαθε κανεις το παραμικρο!!!.....Ευχαριστω ολους εσας που ειδατε τα Βιντεο μου!, υπαρχουν και αλλα βιντεο απο τον SPATAN WARRIOR !!!..Με αγαπη και σεβασμο σε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!... {,,ΕΛΛΑΣ!,ΘΡΗΣΚΙΑ!,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ''! παντα στην καρδια μου!.....
Μετα παραπονιεται για τα φιδια και για το στρατοπεδο που δεν το καθαριζουν.
Astawdiala rhei ...
Morx έγραψε:O παπαρας αφησε να φυτρωσουν χορτα στα πλακακια του![]()
Μετα παραπονιεται για τα φιδια και για το στρατοπεδο που δεν το καθαριζουν.
Astawdiala rhei ...
Ρε αυτο μπηκα να σχολιασω!!