Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#231554 Ναι πανευκολα.
Οχι ειναι λιγο πιο ψηλα. Το πιασιμο ξενιζει στην αρχη γιατι ειναι πιο μικρος αλλα ειναι πολυ ωραιος.
Για μενα αξιζει!

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#231594 αρχισαμε τα καγκουριλικια? :shifty:

τιτανιο ή αλουμινιο? σαν να ειναι ιδιο με το μαμα μου φαινεται? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#231606 Δεν ειναι ιδιο με το μαμα. Το μαμα ειναι σφαιρικο
Ανοξειδωτο ατσαλι με pvd titanium coating. Βαρος 440gr

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#231649 εγω εχω αυτον
Εικόνα

θα μου αρεσε και αυτος της ARC full titanium

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#231672 Στην Ελλάδα για μένα είναι τρελό fail οι μεταλλικοί λεβιέδες. Άντε ακούμπησέ τον μετά από 5 ώρες στον ήλιο...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:Στην Ελλάδα για μένα είναι τρελό fail οι μεταλλικοί λεβιέδες. Άντε ακούμπησέ τον μετά από 5 ώρες στον ήλιο...

σωστο αυτο με τον ηλιο.Δεν μπορεις να τον πιασεις καν.Ο δικος μου λεει η ραλλιαρτ ειναι απο ενα ειδικο υλικο που ειναι δροσερο το καλοκαιρι,Ντουρακον μου φαινεται το ελεγαν.

@Μιραγκε
πιο ακριβο απο της arc? 250 νταλλαρζ εκανε περιπου.
Άβαταρ μέλους
By Obelix
REALZEUS έγραψε:Στην Ελλάδα για μένα είναι τρελό fail οι μεταλλικοί λεβιέδες. Άντε ακούμπησέ τον μετά από 5 ώρες στον ήλιο...

Είχε το MX5 που είχα παλιά μια μεταλλική μπίλια της momo για λεβιε, όσο και να είχε ήλιο πιάνονταν.
Κάποιο στιγμή επειδή είχε κιτρινισει την ετριψα και την γυάλισμα στην βούρτσα, ε αυτό ήταν γινόταν σαν πυρομενο σίδερο στον ηλιο. Κάτι είχε το βερνίκι και δεν έκαιγε στον ήλιο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimviii έγραψε:

σωστο αυτο με τον ηλιο.Δεν μπορεις να τον πιασεις καν.Ο δικος μου λεει η ραλλιαρτ ειναι απο ενα ειδικο υλικο που ειναι δροσερο το καλοκαιρι,Ντουρακον μου φαινεται το ελεγαν.

@Μιραγκε
πιο ακριβο απο της arc? 250 νταλλαρζ εκανε περιπου.

οντως ετσι το λενε,και οντως ειναι heat resistant

https://en.wikipedia.org/wiki/Polyoxymethylene