pik. έγραψε:δεν μου άρεσε που ο Αρχιεπίσκοπος πήγε στους ᾽᾽πρόσφυγες᾽᾽ χωρις τον σταυρό ,μονο με τα ρασα χωρίς να φέρει κανένα σύμβολο.
λες και ειναι Jedi.
Εαν πηγαινε με τους σταυρους θα ελεγες οτι δεν σου αρεσει γιατι προκαλει του προσφυγες .
pik. έγραψε:δεν μου άρεσε που ο Αρχιεπίσκοπος πήγε στους ᾽᾽πρόσφυγες᾽᾽ χωρις τον σταυρό ,μονο με τα ρασα χωρίς να φέρει κανένα σύμβολο.
λες και ειναι Jedi.
italakias έγραψε:pik. έγραψε:δεν μου άρεσε που ο Αρχιεπίσκοπος πήγε στους ᾽᾽πρόσφυγες᾽᾽ χωρις τον σταυρό ,μονο με τα ρασα χωρίς να φέρει κανένα σύμβολο.
λες και ειναι Jedi.
Εαν πηγαινε με τους σταυρους θα ελεγες οτι δεν σου αρεσει γιατι προκαλει του προσφυγες .
italakias έγραψε:Νομιζω ο αρχιεπισκοπος ξερει καλυτερα απο μας τι πρεπει να κανει σε τετοιες περιπτωσεις.
pik. έγραψε:italakias έγραψε:Νομιζω ο αρχιεπισκοπος ξερει καλυτερα απο μας τι πρεπει να κανει σε τετοιες περιπτωσεις.
αρχιεπισκοπος με ρασα χωρις τον σταυρό ειναι σαν καρναβαλι.
Για μενα εκανε χοντρη βλακεία.
pik. έγραψε:italakias έγραψε:Νομιζω ο αρχιεπισκοπος ξερει καλυτερα απο μας τι πρεπει να κανει σε τετοιες περιπτωσεις.
Εσείς που «πιάσατε στα πράσα» τον Ιερώνυμο να μην φοράει σταυρό στην - συμβολική έχει σημασία - επίσκεψη του, στους πρόσφυγες στον Πειραιά.
1) Οι αρχιερείς δεν φοράνε σταυρό, αλλά εγκόλπιο που εικονίζεται ο Χριστός ή η Παναγία.
2) Χωρίς πρόσκληση του οικείου μητροπολίτη (εν προκειμένω μητροπολίτη Πειραιώς) ο Ιερώνυμος δεν δικαιούται να φορέσει ούτε εγκόλπιο· αν το κάνει είναι παράπτωμα· είναι σαν να αμφισβητεί την εξουσία του μητροπολίτη Πειραιώς· νομίζω το παράπτωμα λέγεται: εισπήδηση (ρεσάλτο δηλαδή).
Εν κατακλείδι ο Ιερώνυμος ήξερε τι έκανε· οι επικριτές του πίσω στα κατηχητικά θρανία.
Καλή Σαρακοστή.
Παρένθεση
Αν κάνω λάθος δέχομαι διόρθωση, αλλά μόνο από κάποιον που γνωρίζει το θέμα καλά.
Κλείνει η παρένθεση._
rx8_drifter έγραψε:Tί επικούρες γράφεις πάλι ρε pik![]()
Ήταν τρελό find, παρολίγο να ξεπεράσεις και τον Στέφανο Χίο
A-Viper7 έγραψε:pik. έγραψε:italakias έγραψε:Νομιζω ο αρχιεπισκοπος ξερει καλυτερα απο μας τι πρεπει να κανει σε τετοιες περιπτωσεις.
Edit mod ,κατοπιν αναφορας μελους..

pik. έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Tί επικούρες γράφεις πάλι ρε pik![]()
Ήταν τρελό find, παρολίγο να ξεπεράσεις και τον Στέφανο Χίο
το ξερω,τσιμπησατε με την μια.

Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]