Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
pik. έγραψε:δεν μου άρεσε που ο Αρχιεπίσκοπος πήγε στους ᾽᾽πρόσφυγες᾽᾽ χωρις τον σταυρό ,μονο με τα ρασα χωρίς να φέρει κανένα σύμβολο.
λες και ειναι Jedi. :thumbsdown:

Εαν πηγαινε με τους σταυρους θα ελεγες οτι δεν σου αρεσει γιατι προκαλει του προσφυγες .
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#231399 Σήμερα στα σχολεία γενικότερα υπήρχε ένα κλίμα χαλαρότητας λόγω αποκριάς. Πολλά σχολεία έψησαν, μαθητές ντύθηκαν, μουσικές έπαιζαν κτλ. Αυτό ήταν το θετικό της ημέρα και δείχνει ότι είμαστε ακόμη ζωντανοί, παρά τις αντιξοότητες και τις προσπάθειες να μας τελειώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Το αρνητικό ήταν πως αρκετοί μαθητές (γνωρίζω τουλάχιστον 6 από τους περίπου 80 της Β΄ Λυκείου) δεν είχαν χρήματα να συνεισφέρουν, ώστε να αγοραστούν τα σουβλάκια κτλ υλικά, οπότε όλοι δώσαμε κάτι παραπάνω για αυτούς. Αν έβλεπες το βλέμμα τους, όμως, όταν έπαιρναν 1 σουβλάκι και οι άλλοι 2-3 καταλάβαινες πόσο άσχημα αισθάνονται μέσα τους που δεν μπορούν να είναι σαν και τους υπόλοιπους. Τα ίδια και χειρότερα με τις εκδρομές, όπου δυσκολευόμαστε να μαζέψουμε τον απαραίτητο αριθμό, ώστε αυτές να πραγματοποιηθούν. Και αναφέρομαι ακόμη και στις απλές εκπαιδευτικές επισκέψες π.χ. στο Ευγενίδειο, σε μουσεία με ξενάγηση κτλ. Από την άλλη, υπάρχουν και οι πρόσφυγες που τραβάνε ακόμη χειρότερα, οπότε ας μην είμαστε και τελείως αχάριστοι που έχουμε και 1 σουβλάκι να φάμε (έστω και με δικά μας χρήματα, γιατί το κράτος να φροντίσει Έλληνα αποκλείεται).

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By pik.
italakias έγραψε:
pik. έγραψε:δεν μου άρεσε που ο Αρχιεπίσκοπος πήγε στους ᾽᾽πρόσφυγες᾽᾽ χωρις τον σταυρό ,μονο με τα ρασα χωρίς να φέρει κανένα σύμβολο.
λες και ειναι Jedi. :thumbsdown:

Εαν πηγαινε με τους σταυρους θα ελεγες οτι δεν σου αρεσει γιατι προκαλει του προσφυγες .

εγω ;

κάποιο λάθος κάνεις.Ο μόνος που προκάλεσε ήταν αυτός με την βλακεία που έκανε.
Άβαταρ μέλους
By pik.
italakias έγραψε:Νομιζω ο αρχιεπισκοπος ξερει καλυτερα απο μας τι πρεπει να κανει σε τετοιες περιπτωσεις.

αρχιεπισκοπος με ρασα χωρις τον σταυρό ειναι σαν καρναβαλι.
Για μενα εκανε χοντρη βλακεία. :)
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#231429 Μ αρεσε σημερα το απίστευτα καλο Jack Daniels Burger στο Brooklyn στο Χαλάνδρι!
Μ αρεσε που πηγε σερβις το αυτοκίνητο αυτη τη βδομαδα.

.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
pik. έγραψε:
italakias έγραψε:Νομιζω ο αρχιεπισκοπος ξερει καλυτερα απο μας τι πρεπει να κανει σε τετοιες περιπτωσεις.

Edit mod ,κατοπιν αναφορας μελους..
Άβαταρ μέλους
By bill33
pik. έγραψε:

Απο το facebook φίλου
Εσείς που «πιάσατε στα πράσα» τον Ιερώνυμο να μην φοράει σταυρό στην - συμβολική έχει σημασία - επίσκεψη του, στους πρόσφυγες στον Πειραιά.
1) Οι αρχιερείς δεν φοράνε σταυρό, αλλά εγκόλπιο που εικονίζεται ο Χριστός ή η Παναγία.
2) Χωρίς πρόσκληση του οικείου μητροπολίτη (εν προκειμένω μητροπολίτη Πειραιώς) ο Ιερώνυμος δεν δικαιούται να φορέσει ούτε εγκόλπιο· αν το κάνει είναι παράπτωμα· είναι σαν να αμφισβητεί την εξουσία του μητροπολίτη Πειραιώς· νομίζω το παράπτωμα λέγεται: εισπήδηση (ρεσάλτο δηλαδή).
Εν κατακλείδι ο Ιερώνυμος ήξερε τι έκανε· οι επικριτές του πίσω στα κατηχητικά θρανία.
Καλή Σαρακοστή.
Παρένθεση
Αν κάνω λάθος δέχομαι διόρθωση, αλλά μόνο από κάποιον που γνωρίζει το θέμα καλά.
Κλείνει η παρένθεση._
Άβαταρ μέλους
By pik.
#231510 :lol: :lol:

χειροτεροι απο τους πολιτικους καταντησαν ,χρησιμοποιουν ακομα και δηθεν νομοθεσιες για να κανουν τις βρωμιες τους,δεν πειραζει.
Άβαταρ μέλους
By pik.
rx8_drifter έγραψε:Tί επικούρες γράφεις πάλι ρε pik :lol:
Ήταν τρελό find, παρολίγο να ξεπεράσεις και τον Στέφανο Χίο :s_sarcastic

το ξερω,τσιμπησατε με την μια. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
A-Viper7 έγραψε:
pik. έγραψε:

Edit mod ,κατοπιν αναφορας μελους..

Δηλαδή, στο petrolheads.gr μπορείς να γράψεις ότι αυτό:

Εικόνα

είναι καρναβάλι, αλλά άμα πεις ότι και αυτό:

Εικόνα

είναι καρναβάλι τρως edit/warn/ban/κλπ...

Τουλάχιστον μ'αρέσει (ον τόπικ!) που κρατάμε ίσες αποστάσεις! :lol:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#231531 Μου αρεσει που εδω μεσα μπορει καθενας να γραφει το μακρυ του και το κοντο του....

Δεν μου αρεσει που δεν εχει εικονιδιο για κωλοτουμπες......
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
pik. έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Tί επικούρες γράφεις πάλι ρε pik :lol:
Ήταν τρελό find, παρολίγο να ξεπεράσεις και τον Στέφανο Χίο :s_sarcastic

το ξερω,τσιμπησατε με την μια. :s_smile

Sure :s_empathy

Έχεις σκεφτεί να αρθρογραφεις στο κουλουρι? :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By mirage
#231549 Μου αρεσει
Εικόνα
Δεν μπορουσα να φανταστω ποσο ακομα καλυτερο μπορουσε να γινει σε αισθηση το κιβωτιο του Type R στις αλλαγες. Αντε και short shift συντομα.

< >