Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By DAP
#800097 Χμμμμμ....
Μιας και αρχισε κουβεντα για τις προσεχεις εκλογες εχω μια απορια και παρακαλω οποιος ξερει κατι παραπανω ας απαντησει....
Μεχρι τις τελευταιες εκλογες ψηφιζα στο δημο Αθηναιων μιας και ημουν γραμμενος στους εκλογικους καταλογους του ασχετα που ηταν η κατοικια μου...
Τωρα με την απογραφη του 2021 απογραφτηκα σαν μονιμος κατοικος αλλου δημου.
Τωρα ΠΟΥ θα παω να ψηφισω;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
DAP έγραψε:Χμμμμμ....
Μιας και αρχισε κουβεντα για τις προσεχεις εκλογες εχω μια απορια και παρακαλω οποιος ξερει κατι παραπανω ας απαντησει....
Μεχρι τις τελευταιες εκλογες ψηφιζα στο δημο Αθηναιων μιας και ημουν γραμμενος στους εκλογικους καταλογους του ασχετα που ηταν η κατοικια μου...
Τωρα με την απογραφη του 2021 απογραφτηκα σαν μονιμος κατοικος αλλου δημου.
Τωρα ΠΟΥ θα παω να ψηφισω;
Καλη χρονια Πατερα με υγεια! :s_howdy
Δεν αλλαζουν οι εκλογικοι καταλογοι λογω απογραφης. Εκει που ψηφιζες θα πας.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#800145 Ερώτηση σχετική με ταξί και μεταφορά αεροδρόμιο

Δεν μπορώ να κατεβάσω το beat η όπως αλλιώς λέγεται πλέον , κάτι με regional Settings στο App Store

Ψάχνω να βρω τιμή
Ρώτησα σε Ερμής και δε μου δίνει fixed τιμή
Ρώτησα σε μια άσχετη και μου είπανε 73€
Είπα στον Ερμη ότι αφού δε μου λένε τιμή θα πάω με τους άλλους , και μου απαντήσαν ότι και είναι πολύ ακριβά (όταν οι ίδιοι δε δίνουν εκτίμηση για την ίδια διαδρομή) αλλά και ότι είναι παράνομο να σου δώσουν fixed price

«…και η προ-κοστολόγηση διαδρομών ( ειδικά με προορισμό το αεροδρόμιο ) είναι παράνομη.»

Τι παίζει γενικά ;
Εγώ είμαι συνηθισμένος στο fixed price αεροδρόμιο , και Βιέννη και Χάγη έτσι παίζει
Άβαταρ μέλους
By Serf
#800148 Τα ταξί νομίζω όντως δεν μπορούν να δώσουν fixed τιμή. Πρέπει να απευθυνθείς σε εταιρείες μεταφορών, τύπου https://www.msktransfers.com/
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#800150 To Uber βγάζει range
Περίεργο γιτι το Uber πάντα μου δίνει μια τιμή . Ελλάδα όμως δεν το έχω χρησιμοποιήσει

Το free now είναι αξιόπιστο ; Το κατέβασα
Έχει καλή τιμή ακόμα και στην κατηγορία comfort ride αλλά το σημαντικό είναι να είναι στην ώρα τους
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#800164 Επίσης είναι σε πολλές χώρες του κόσμου. Σαν freenow μια φορά το έχω χρησιμοποιήσει, σαν beat πολλές πριν βάλει το χαράτσι της κλήσης
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#800214 Το freenow είχε pending το request μου από χθες μέχρι πριν 5 λεπτά , μέχρι να βρεθεί και καλά οδηγός που δε βρέθηκε ποτέ .

Το ακύρωσα και έκλεισα τηλεφωνικά με τον Ερμη , μια πολύ εξυπηρετική κυρία εκεί με τακτοποίησε . Κλασικές Λύσεις
Άβαταρ μέλους
By mirage
#800215 Εγω χρησιμοποιώ στη Θεσσαλονίκη την Welcome pickup που εχει στο site της η Aegean. Έχουν και Αθήνα αλλα δεν ξερω τι και πως απο χρεώσεις.
https://transfers.aegeanair.com/?utm_so ... 1670604263
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#800300 Εγώ νοίκιασα αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο ώστε να μην μπλέξω ούτε με ταξί ούτε να υποχρεώσω φίλους (που με ώρα άφιξης μετά τη 1 τη νύχτα ήταν χλωμό έτσι κι αλλιώς). Προφανώς λόγω εποχής με μειωμένη ζήτηση οι τιμές ήταν χώμα, περί τα 70 ευρώ για 7 μέρες, ήταν no brainer. Και το ξαναπάω στο αεροδρόμιο κατευθείαν, βολικό. Φτηνότερο από 2 ταξί κι έχω αυτοκίνητο (μικρότερο/οικονομικότερο/πιο συντηρημένο από το δικό μου άρα βολικότερο για χρήση στην πόλη).
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#800619 Αύριο το πρωί είναι να πάω στο Λαϊκό στη Σεβαστουπόλεως. Έχει εκεί γύρω parking να το βάλω; Στον δρόμο δε νομίζω καν να βρω.