Dimitris_P έγραψε:Έχει μία |λογοκρισία| μπροστά στη γλώσσα που εμποδίζει την είσοδο! Θα το δοκιμασω
Καλό αυτό!
Pitt έγραψε:Αγαπητέ μου quatra, παζάρι που πουλάνε βιομηχανικά δεν υπάρχει στην Θεσσαλονίκη, εγώ τουλάχιστον δεν έχω δεί.![]()
Αν κάποιος ξέρει ότι γίνεται τέτοιο παζάρι στην Θεσσαλονίκη, θα το εκτιμούσα αν μου το έλεγε.
Πάγκους σε λαϊκές ή σε παζάρια που πουλάνε κινέζικα προϊόντα και μεταξύ αυτών και κάποια (μικρο)εργαλεία ναι, υπάρχουν. Όπως υπάρχουν και κάποιοι λίγοι που πουλάνε ρώσικα εργαλεία, μερικά μεταχειρισμένα και σε πολύ περιορισμένη γκάμα. Και οι μεν και οι δε είναι πλανόδιοι και δεν έχουν μαγαζιά. Σ΄ αυτούς αναφέρθηκα και όχι στον... Ιγνατιάδη!
OK, δεν γνωρίζω την αγορά σας, οι γνώσεις μου περιορίζονται στην αγορά της Αθήνας, και εδώ οι περισσότεροι πάγκοι εργαλείων είναι Κινέζικα, μόνο οι 3 Ρωσοπόντιοι που ανέφερα και που είναι και οι ίδιοι τορναδόροι έχουν βιομηχανικά επαγγελματικά εξαρτήματα και εργαλεία τόρνου / φρέζας.
Καλό βράδυ.
Ακομη ποναω,εριξα και κατι χριστοπαναγιδια.
Α σταδιαλα.
Γω του λόγου μου πέρασα έναν ανιχνευτοπροβολέα σε μια γωνιά του σπιτιου΄. Θα βάλω άλλους 2 -3
https://jimmuclarku.blogspot.com/
Pitt έγραψε:Δεν το πιστεύω!![]()
![]()
![]()
Γιατί δεν το πιστεύεις; Δεν είπα ότι το προξένησα εγώ, όμως στον καθένα μπορούσε να συμβεί. Κλειδαράς και τέλος.
Τώρα έχω πρόβλημα με τις βίδες. Πήγα μια βόλτα από Σπύρου Πάτση αλλά δεν βρίσκω 4x8. Δοκίμασα με μια ορειχάλκινη 4ρα αλλά είναι μεγαλύτερη και βρίσκει. Στην τελική αν δεν βρω θα τις βάλω στη μέγγενη και θα τις κόψω. Σε δουλειά να βρισκόμαστε
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:Pitt έγραψε:Δεν το πιστεύω!![]()
![]()
![]()
Γιατί δεν το πιστεύεις; Δεν είπα ότι το προξένησα εγώ, όμως στον καθένα μπορούσε να συμβεί. Κλειδαράς και τέλος.Όχι τπτ άλλο έπρεπε να φτιάξω και τον μύλο
![]()
Το "δεν το πιστεύω" το είπα όχι επειδή κλείστηκες έξω, αλλά επειδή μου φάνηκε περίεργο το ότι ενώ ήσουν κλεισμένος έξω από το σπίτι ποστάριζες στο φόρουμ ζητώντας οδηγίες...
JimClark έγραψε:Γω του λόγου μου πέρασα έναν ανιχνευτοπροβολέα σε μια γωνιά του σπιτιου΄. Θα βάλω άλλους 2 -3
τωρα που ειπες για προβολεα,
εχετε και κατι ωραιους led μεγαλους

Σε πολυκατοικία 10ετίας υπάρχει αντλία που τραβάει τα νερά λίγο πιο κάτω από το βάθος του υπογείου (αν θυμάμαι σωστά) όταν αυτά ξεπεράσουν ένα συγκεκριμένο ύψος.Κάποια στιγμή χάλασε και έριχνε την ασφάλεια οπότε καλέσαμε ηλεκτρολόγο και μας είπε πως θέλει συντήρηση αλλά δεν ήξερε πολλά σχετικά με το θέμα.Οπότε άρχισα να ψάχνω και να ρωτάω ό,τι υδραυλικούς υπάρχουν εδώ γύρω αλλά κανένας δεν ασχολείται και μόνο σε ένα κατάστημα μου είπαν για αντικατάσταση με καινούργια και κάτι κατοστάρικα κόστος.
Αρχικά,υπάρχει τρόπος να επισκευαστεί η υπάρχουσα,γνωρίζετε κάποιον σχετικό;
Αν η πιο εύκολη ή συμφέρουσα λύση είναι η αγορά καινούργιας,τι θα ήταν καλύτερο;
http://www.skroutz.gr/c/1544/Antlies.ht ... F%89%CE%BD
My Flickr