Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#721322 Πάμε μια.

Αν εγώ έχω κατάντια που έχω ένα γιό στο πρώτο έτος της Νομικής Αθηνών, έχω μία κόρη αριστούχο στο Κολέγιο Αθηνών, έχω περιουσία που ξεπερνάει τα 50.000.000€, έχω συμμετάσχει σε περισσότερες από 25000 δίκες σε 47 χρόνια δικηγορίας, έχω 28 ακίνητα κατεγραμμένα όλα στην φορολογική μου δήλωση, έχω 12 αυτοκίνητα, είμαι ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης και ιστορικότερης ομάδας της περιφέρειας της ΑΕΛ, έχω ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο 100 στρεμμάτων με 1000τμ στεγασμένους χώρους, κυκλοφορώ στα δικαστήρια όλης της χώρας και στους δρόμους χωρίς μπράβους απολαμβάνοντας την αγάπη και την εκτίμηση των συνανθρώπων μου που τρέχουν να φωτογραφηθούν μαζί μου.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Πως τολμάει να υπερασπίζεται δήθεν την τιμή και την υπόληψη της μητέρας του τελευταίου παιδιού του, όταν για να την εκδικηθεί που τον εγκατέλειψε γέμισε με αφίσες με την φωτογραφία της, γράφοντας πάνω στην αφίσα «ότι πηγαίνει με γύφτους», όλη την Παλαιά Φώκαια και την Ανάβυσσο

hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv:

ΤΣΙΜΠΑ ΜΕ ΑΣΊΜΩ ΤΣΙΜΠΑ ΜΕ :s_shout

Πάρτε φανέλες Μέσι εσείς. :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#722827 Meanwhile στον θαυμαστο κοσμο του ελληνικου ποδοσφαιρου :(

Στη σύλληψη του γνωστού ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο προχώρησε η Αστυνομία, καθώς έχει γίνει σε βάρος του καταγγελία για βιασμό 17χρονης. Μάλιστα η ίδια η ανήλικη είχε προχωρήσει σε σχετική καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα.

βεβαια το 10.gr δεν γραφει κατι για να ενημερωθω
ενω η αποψη μας γραφει για καποιον αλλο? :lol:
https://www.iapopsi.gr/vomva-apoplanisi ... salonikis/
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geralt έγραψε:Meanwhile στον θαυμαστο κοσμο του ελληνικου ποδοσφαιρου :(

Καλά δεν έχει σχέση το "ελληνικό ποδόσφαιρο" με όλα αυτά. Πριν λίγες μέρες κρίθηκε προφυλακιστέος ο Mendy της ManCity και της εθνικής Γαλλίας κατηγορούμενος για 4 βιασμούς και 1 παρενόχληση. Χίλια κακά έχει το ποδόσφαιρο μας αλλά αυτό είναι κάτι μεγαλύτερο από τη μπάλα.

Καλά εννοείται ο Σεμέδο τρελό κοπρόσκυλο. Ψωλόμυαλοι ποδοσφαιριστές, λεφτά αναγνωρισιμότητα, παιδαράδες και πάνε και κακοποιούν τα ανήλικα. :thumbsdown:
Αν αποδειχτεί ότι ισχύει βέβαια. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By cabala10

Στη σύλληψη του γνωστού ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο προχώρησε η Αστυνομία, καθώς έχει γίνει σε βάρος του καταγγελία για βιασμό 17χρονης. Μάλιστα η ίδια η ανήλικη είχε προχωρήσει σε σχετική καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα.

βεβαια το 10.gr δεν γραφει κατι για να ενημερωθω
ενω η αποψη μας γραφει για καποιον αλλο? :lol:
https://www.iapopsi.gr/vomva-apoplanisi ... salonikis/

γενικα εχει παρελθον ο τυπος
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#722864 εντωμεταξυ φετος εχουμε και τις Β ομαδες
απο την Β ομαδα μπορεις να ανεβαζεις οποιον θελεις οτι ωρα θελεις?
μπορει δλδ να λειτουργησει ως ρεζερβα σε περιπτωση που ξεμεινεις απο μπακ πχ?

Δεν ειναι λιγο αδικο αυτο για αυτους που δεν εχουν Β ομαδα?
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#722865 αν θυμάμαι καλά , γίνεται ναι, μπορείς να έχεις μπακ απ.Γι'αυτό και θέλει καλές συνεργασίες μεταξύ προνητών :iconcool:

δεν είναι τόσο άδικο όσο ακούγεται γιατί κάθε ομάδα έχει και μικρότερη ομάδα (Κ19 ? ή κάτι αντίστοιχο) οπου μπορεί να τσιμπήσει λύσεις άμα χρειαστεί

ένα κλικ ανφερ είναι επειδή η Β ομάδα θα έχει αντιμετωπίσει κανονικές ομάδες Β εθνικής ενώ μια Κ19 όποιους έχει αντιπάλους στο πρωτάθλημα της. Με την θεώρηση οτι η SL2 είναι ανώτερης ποιότητας απο το Πρωτάθλημα Κ19 , το οποίο βλέποντας μερικούς αγώνες που και που, είναι αμφίβολο :vava: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Bayern7 έγραψε:

Καλά δεν έχει σχέση το "ελληνικό ποδόσφαιρο" με όλα αυτά. Πριν λίγες μέρες κρίθηκε προφυλακιστέος ο Mendy της ManCity και της εθνικής Γαλλίας κατηγορούμενος για 4 βιασμούς και 1 παρενόχληση. Χίλια κακά έχει το ποδόσφαιρο μας αλλά αυτό είναι κάτι μεγαλύτερο από τη μπάλα.

Καλά εννοείται ο Σεμέδο τρελό κοπρόσκυλο. Ψωλόμυαλοι ποδοσφαιριστές, λεφτά αναγνωρισιμότητα, παιδαράδες και πάνε και κακοποιούν τα ανήλικα. :thumbsdown:
Αν αποδειχτεί ότι ισχύει βέβαια. :lipsealed:

+1 :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#723373 Ωραία παιχτόνια πήρε η ΑΕΚάρα φέτο. :inlove:

Xωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα ραφτεί το 47ο, ή το 32ο που λέω εγώ (επαγγελματικό και δώθε).
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
diplomat έγραψε:Ωραία παιχτόνια πήρε η ΑΕΚάρα φέτο. :inlove:

Xωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα ραφτεί το 47ο, ή το 32ο που λέω εγώ (επαγγελματικό και δώθε).

Για αγιασοφιά τα πήραμε, δηλ για 2-3 χρόνια από τώρα.. :roll:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#723495 Νόμιζα ότι υπήρχε πλάνο για άνοιξη του '22 όμως μου φαίνεται λογικότερο να γίνει αρχή σεζόν αντί για ενδιάμεσα, λογικά 2022-23, αν όλα πάνε καλά.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
diplomat έγραψε:Νόμιζα ότι υπήρχε πλάνο για άνοιξη του '22 όμως μου φαίνεται λογικότερο να γίνει αρχή σεζόν αντί για ενδιάμεσα, λογικά 2022-23, αν όλα πάνε καλά.

Θα είναι θαύμα αν λειτουργήσει με την έναρξη της σεζον 22-23, δηλ σε 1 χρόνο. Μακάρι, αλλά δε μοιάζει εφικτό.
Το πιο πιθανό είναι τέλος έτους 22.