Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
Giuseppe Busso έγραψε:Όλα καλά όσο έλειπα; ήσασταν φρόνιμα παιδάκια; δεν νομίζω να ποστάρατε βλακειούλες ε;

Εικόνα

η τραγιασκα ωραια , το μπουφαν με τις ουριτσες γυναικειο;
Άβαταρ μέλους
By Kon5
otso έγραψε:σαν να εχουν παθει εγκεφαλικο και να εχει στραβωσει το στομα τους

:lol: καλό.
Αν δεν είχαν ραφές θα ήταν ωραία imo :oops:
Αν το δούμε ως μέσο προστασία οκ!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
otso έγραψε:
η τραγιασκα ωραια , το μπουφαν με τις ουριτσες γυναικειο;

κρυωνε λιγακι,και του εδωσε η γυναικα το μπουφαν της.Κακο είναι?
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#360553 Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ το μπουφάν αλλά όχι η τραγιάσκα. Καλλιτεχνομιζεροκουλτουρέ. Βάλε και μια πίπα στο στόμα, πάρε με εφημερίδα, κάτσε σε ένα παγκάκι σκαλιστό στο χάιντ παρκ και κοίτα λοξά με το χέρι στο πηγούνι γεμάτος προβληματισμό για το μέλλον :lol: :s_shout :s_biggrin

Λονδινάκι :s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#360556 Η τραγιασκα πολυ ωραια και του πηγαινει, εγω θα τη συνδυαζα με παλτο/ημιπαλτο ή modgomery :iconcool:

Επισης, το στησιμο στη φωτο μου δειχνει fake, καλυτερα το τουριστικο στησιμο "κοιταζω τη φωρογραφικη και πισω το μνημειο".

Ωραιος ο GB
Άβαταρ μέλους
By Chris
#360576 Ηταφι, ανακαλω για τα προηγουμενα. Τωρα που εχουν φθαρει και παρει τις σωστες τσακισεις ειναι ωραια

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#360617 Γρηγορη μεγεια! Τα παλια μου αρεσουν περισσοτερο :lol:

Γιαννη εισαι μοντελο ρε ατιμε. :lol: Τραγιασκα γουσταρω πολυ :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#360661 Ευχαριστώ παιδιά! Θα ξαναπώ πως είναι απίθανα παπούτσια και τα δύο, ακόμη και πέρα από την χρήση της μηχανής. Θα τα αγόραζα και για "κανονική" χρήση. Από Timberland ή και από χειροποίητες Sancho που έχω αγοράσει πολλές φορές, είναι πολύ ανώτερα.
Και μου αρέσει και το πρωτότυπο σχέδιο.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#360768 #tagthesponsor φωτογραφίες ο busso
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#360993 Εδώ κ φορεμένα τα αμφιλεγόμενα παπούτσια...

Εικόνα

Για χιόνι πρέπει να είναι πολύ καλά, δεν πρόλαβα τα χιόνια για να πω με σιγουριά, για βροχή πάλι αδιάβροχα βγήκαν. Εγώ τα φορώ κ σε στεγνό όταν έχει κρύο. Μετα την 4-5η φορά που τα φόρεσα μαλάκωσαν κ είναι οκ. Εμένα μου αρέσει η αίσθηση σα να πατάς πάνω σε πολλά καρφιά που δίνουν ( σαν τον φακίρη ένα πράγμα) λόγω της σόλας τους. Εμένα μου άρεσαν ιδίως λόγω πρακτικότητας κ αισθητικής...

< >
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#360995 Ωραία Πέτρο. Μου αρέσουν! Μου θυμίζουν κάτι north face που είχα πάρει πέρυσι.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Kon5 έγραψε:Ωραία Πέτρο. Μου αρέσουν!

είναι κ δερμάτινα, ζεστά κτλ.
εντάξει, υπάρχουν κ πιο όμορφα παπούτσια, εμένα μου έκαναν το κλικ :)
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#360998 Για την κατηγορία τους είναι πολύ όμορφα imo.