Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
NickTG έγραψε:Αυτός πάντως από τότε θυμάμαι ήθελε να πάει Γερμανία μετά τη σχολή.
Προσωπικά δεν θέλω να φύγω. Απλά βλέπω πως δεν θα μπορέσω εδώ να έχω αυτό που θέλω.

Ποιο ειναι το προβλημα σου,οτι δεν εχεις την δουλεια που θες να κανεις;
Κανε υπομονη,αλλοι δεν εχουν καθολου δουλεια και εισαι και πιτσιρικας ακομα.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#227208 Δεν μ αρεσει που ξανακρυωσα. Ειναι η τριτη φορα φετος. Ηθελα να το παιξω και τζοβενο μη χεσω χωρις μπουφαν Κυριακη στον Φλοισβο. Φατα τωρα. :s_cry :svivhaha: :tomato:
Δεν μ αρεσει που πλησιαζουν οι Αποκριες... :rant:
Δεν μ αρεσει που αυριο πρεπει να ξυπνησω νωρις για να παω να παρω μια αναβολη.. :rant:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#227317 Μου αρεσει το City για τις λιγες ημερες που ηρθα για δουλεια
Ως business περιβάλλον φανταστικο, μαλλον θα ηθελα να παρω μια δοση για 2-3 χρόνια

Btw , θεα απο την αιθουσα, πιο κοντα στο tower bridge δε παιζει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By gianik
#227318 Ομορφη γειτονια Kilo ,ενταξει δεν ειμαι κ ο πιο αντικειμενικος με το Λονδινο αλλα :inlove: ...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#227323 Ενταξει ολα σχετικα ειναι. Λονδιναρα ειναι γαμω αλλα ετσι και πρεπει να μετακινηθεις με μετρο peak time σε διαδρομες που πανε πολλοι εχει τοσο στριμωξιδι που η ταλαιπωρια στην εφορια να ειναι οαση. Ο καθενας εχεις τα γουστα του και τις ανοχες του.

Το παν κατ'εμε ειναι να υπαρχει καταλληλη παρεα και να βρισκεις κανεις πραγματα που θα περνας καλα. Τοτε ολα τα μερη ειναι ωραια.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#227332 Λονδινο...
:inlove:
Ποσο μα ποσο μου αρεσε οταν πηγαινα εκει.
Πρωτη φορα πηγα με την μαμυ το 1994.
Άβαταρ μέλους
By vice246
#227463 για να ξεχασει....

μιας και ο λογος για Λονδινο...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#227538 Μ'αρέσει το κρουζάρισμα στα 160km/h με 3.000 στροφές.
Δε μ'αρέσει η κούραση που με κάνει να νυστάζω με κάτω από 140 στην Εγνατία.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#227588 Δεν μου αρέσει που το Κλιο δεν έχει 6η ταχύτητα όπως το γιαρις του mousatos για να κρουζαρει με 160 και 3000 στροφές

.