Που είναι ρε οι ερχόμαστε?
Που είναι ο άλλος να μας πει για την ψυχή των αεκτζηδων που γεμίζουν το οακα στη γ'??
Μάλλον μόλις αρχίσουν τα κατακεφαλα την κανουν πάλι με ελαφρά......
kovathe έγραψε:http://www.gazzetta.gr/football/article/826195/aek-kai-pao-mazi-oso-o-olympiakos
Που είναι ο άλλος να μας πει για την ψυχή των αεκτζηδων που γεμίζουν το οακα στη γ'??
Ενα αρθρο για παιδακια αφου μονο ο πιτσιρικος δεν εχει ακομα αποφασισει ποια ομαδα θα ακολουθησει .
Ενας φιλαθλος μια αλλης ομαδας δεν προκειται να αλλαξει ομαδα για κανεναν λογο.
Γιαυτον τον λογο υπαρχει ενας διαχωρισμος των φιλαθλων και οπαδων.
Ο γαβρος εγινε γαβρος επειδη πηρε το χαρτι και μετρησε τους τιτλους και αποφασισε να γινει ολυμπιακος.
Εαν ειχε καποια αλλη ομαδα περισσοτερους τιτλους,αυτην θα ακολουθουσε.
Ενω ο αεκτζης πχ εγινε αεκτζης επειδη η ομαδα αυτη εχει καποια ιστορια και εκφραζει την προσφυγια οπως και καποιες αλλες ομαδες μικροτερες.
Γιαυτον τον λογο ειμαι περηφανος που ειμαι αεκτζης και οσους τιτλους παρει ο ολυμπιακος θα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.
Γιατι εμεις οι αεκτζηδες πιστευουμε σε καποιες ΙΔΕΕΣ και εχουμε το ΕΓΩ μεσα μας ,κατι που κανενας ολυμπιακος δεν το ειχε ποτε.
https://jimmuclarku.blogspot.com/
italakias έγραψε:kovathe έγραψε:http://www.gazzetta.gr/football/article/826195/aek-kai-pao-mazi-oso-o-olympiakos
Ενα αρθρο για παιδακια αφου μονο ο πιτσιρικος δεν εχει ακομα αποφασισει ποια ομαδα θα ακολουθησει .
Ενας φιλαθλος μια αλλης ομαδας δεν προκειται να αλλαξει ομαδα για κανεναν λογο.
Γιαυτον τον λογο υπαρχει ενας διαχωρισμος των φιλαθλων και οπαδων.
Ο γαβρος εγινε γαβρος επειδη πηρε το χαρτι και μετρησε τους τιτλους και αποφασισε να γινει ολυμπιακος.
Εαν ειχε καποια αλλη ομαδα περισσοτερους τιτλους,αυτην θα ακολουθουσε.
Ενω ο αεκτζης πχ εγινε αεκτζης επειδη η ομαδα αυτη εχει καποια ιστορια και εκφραζει την προσφυγια οπως και καποιες αλλες ομαδες μικροτερες.
Γιαυτον τον λογο ειμαι περηφανος που ειμαι αεκτζης και οσους τιτλους παρει ο ολυμπιακος θα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.
Γιατι εμεις οι αεκτζηδες πιστευουμε σε καποιες ΙΔΕΕΣ και εχουμε το ΕΓΩ μεσα μας ,κατι που κανενας ολυμπιακος δεν το ειχε ποτε.
Δεν είναι έτσι αλλά δεν πειράζει αν θες να το πιστεύεις.Ποιος είμαι εγώ που θα στην χαλάσω;
Ωραία συνέντευξη του Κωστούλα. Τίμιος και καλός παικτης, μας θυμίζει ωραίες εποχές!
Ξεχωρίζω αυτό το κομματι για τη Ριζούπολη:
"-Πάντως, για εκείνο το παιχνίδι ακόμα «φωνάζουν» στον Παναθηναϊκό σε ό,τι αφορά τις συνθήκες που επικράτησαν.
Εάν το δεις αυτό το ματς είναι για έξι γκολ όχι για τρία! Εξάλλου, όταν πηγαίναμε εμείς στη Λεωφόρο τι γινόταν; Τα ίδια και χειρότερα! Σ’ εκείνο το ματς που ο Ευθυμιάδης έχει φάει πολύ ξύλο, εμένα τον Τζόλε και τον Ελέ, μας έσωσε ο Καρβουνίδης, ο φυσικοθεραπευτής, γιατί είχαμε ξεμείνει στο γήπεδο. Θα μας σκότωναν! Είχαμε πάρει πλαστικά καθίσματα, τα είχαμε βάλει στο κεφάλι για να αποφύγουμε τα αντικείμενα και μας είχε φυγαδεύσει. Το ίδιο βράδυ τον έψαχναν για να περάσει από αυτόφωρο γιατί κάποιοι δήλωσαν εικονικά ότι τον Ευθυμιάδη τον χτύπησε ο Καρβουνίδης προκειμένου να τη γλιτώσουν οι πραγματικοί ένοχοι!
Και με αναζητούσε ο άνθρωπος, καθώς ο τότε παρατηρητής είχε γράψει ότι στα επεισόδια πρωτοστάτησε ο Καρβουνίδης. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Φαλήρου, μαζί με τον Ελέ και δηλώσαμε την αλήθεια ότι όχι μόνο δεν συμμετείχε, αλλά ήταν εκείνος που μας φυγάδευσε κι έτσι γλίτωσε ο άνθρωπος. Κι αυτό ο Χρήστος μου είπε ότι δεν θα το ξεχάσει ποτέ."
Ρόμπα τους έκανε και παλι.....
kovathe έγραψε:Και με αναζητούσε ο άνθρωπος, καθώς ο τότε παρατηρητής είχε γράψει ότι στα επεισόδια πρωτοστάτησε ο Καρβουνίδης. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Φαλήρου, μαζί με τον Ελέ και δηλώσαμε την αλήθεια ότι όχι μόνο δεν συμμετείχε, αλλά ήταν εκείνος που μας φυγάδευσε κι έτσι γλίτωσε ο άνθρωπος. Κι αυτό ο Χρήστος μου είπε ότι δεν θα το ξεχάσει ποτέ."
Μια ζωή στο ψέμα και στην ψευτιά η ομάδα των π**στηδων.
Μόνο αηδία μπορεί να σε πιάσει διαβάζοντας τα κατορθώματά τους.
Αλλά τι περιμένεις από μια ομάδα που ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ λέει ψέματα.......
Ασταδιάλα με τα σιχάματα μεσημεριάτικα. Μου γύρισαν τα έντερα οι ελεεινοί.
Bayern7 έγραψε:kovathe έγραψε:Και με αναζητούσε ο άνθρωπος, καθώς ο τότε παρατηρητής είχε γράψει ότι στα επεισόδια πρωτοστάτησε ο Καρβουνίδης. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Φαλήρου, μαζί με τον Ελέ και δηλώσαμε την αλήθεια ότι όχι μόνο δεν συμμετείχε, αλλά ήταν εκείνος που μας φυγάδευσε κι έτσι γλίτωσε ο άνθρωπος. Κι αυτό ο Χρήστος μου είπε ότι δεν θα το ξεχάσει ποτέ."
Μια ζωή στο ψέμα και στην ψευτιά η ομάδα των π**στηδων.![]()
Μόνο αηδία μπορεί να σε πιάσει διαβάζοντας τα κατορθώματά τους.![]()
Αλλά τι περιμένεις από μια ομάδα που ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ λέει ψέματα.......
Ασταδιάλα με τα σιχάματα μεσημεριάτικα. Μου γύρισαν τα έντερα οι ελεεινοί.
Ηρεμησε και εχεις αγωνα σημερα!!!
http://www.sport24.gr/genika/se-ekseliksh-epixeirhsh-ths-el-as-se-athhna-kai-peiraia.3754077.html
Αστυνομικοί έκαναν έφοδο το πρωί στον κεντρικό σύνδεσμο φίλων του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ ερευνούν και τις γύρω περιοχές, αναζητώντας Κροάτες οπαδούς.
Kύριε Κοντονήήήήή...