< >
< >
QsisVTS έγραψε:δε βάζεις κλειδάριθμο, username και pass
ναι ρε σεις δουλεύει εδώ και χρόνια, το έχω κάνει 10αδες φορές
μόνο σε μένα το έχω κάνει 3 επειδή ξεχνούσα τους κωδικούς που έβαζα στο ika
κλειδάριθμο βάζεις μόνο αν έχεις στηθεί στο ικα και σε λυπάμαι ήδη asimov που στήθηκες στο ικα της γλυφάδας
QsisVTS έγραψε:βρε καλέ μου αν κάνεις λογαριασμό στο ΙΚΑ και πας στον ατομικό λογαριασμό ασφάλισης θα δεις ως τι σε έχουν, γιατί πας και στην ΑΠΔ σαν έμμισθος μηχανικός
θα δεις το μικτό μισθό που σου δηλώνουν πρώτα από όλα
αν σε έχουν πάρει σα μηχανολόγο μηχανικό θα πρέπει να σε έχουν με ειδικότητα 223300, πακέτο κάλυψης 131 και αν είχες και την ΑΠΔ θα έβλεπες και ειδική περίπτωση 12
τέσπα δες εσύ ειδικότητα 223300 και πακέτο 131 και τα μικτά σου και ψιλοχέστηκες μετά να δεις και τη πρόσληψη που κακώς δε σου δίνουν
NickTG έγραψε:Μία τελευταία όπου ήμασταν μαζί οι 5 τελευταίοι υποψήφιοι.
NickTG έγραψε:Φυσικά υπήρχαν και οι ανάλογες ερωτήσεις για το πως βλέπουμε την εξέλιξη μας, για μια θέση που δεν την προσφέρει, όπως και τι θα κάναμε σε διάφορες δύσκολες περιπτώσεις, στις οποίες δεν θα βρεθούμε!

από την άλλη όμως νιώθω ότι το παραξεφτιλίζουμε το θέμα με τις αμοιβές, αυτά τα πράγματα που κάνω έστω κι εγώ κάνουν πολλά λεφτά και σε αρκετές περιπτώσεις χρεώνονται πολλά λεφτά και κάποια στιγμή το "μαθαίνω" δε θα με γεμίζει σα δικαιολογία..
Deleted User 1 έγραψε:Είναι λογικό σε ένα γαμωεργασιακό περιβάλλον κάθε μέρα να φέρνουν μωρά και να μαζεύεται όλο το γυναικομάνι ένα γύρω και να γίνεται πιο πολύ φασαρία κι από συναυλία των Slayer???![]()
Τι είναι αυτό το πράγμα ρε πούστη μου!!
Δεν το έβγαλαν μόνοι τους! Πήραν εντολή από τον R[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]