Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
dimviii έγραψε:οταν λες το βγαζει για κυνηγι? :lol: πως κυνηγαει δλδ? στο σπιτι βλεπω το εχει δεμενο απο τα ποδια. Εξω το ελευθερωνει?

ναι τα δενει στο σπιτι γιατι φοβαται μην της επιτεθουν το βραδυ (εχει υπαρξει περιπτωση που σκοτωθηκε γυναικα απο δαγκωματα)
εξω τα αφηνει σχεδον ολη μερα και τα μαζευει το βραδυ ειχε και ενα μογγολικο(απο την μογγολια οχι καθυστερημενο :lol: )γερακι αλλα απο οτι μου ειπε επεσε σε παντογραφο οταν το ειχε αφησει να φαει
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#175783 πως την μαζευει το βραδυ την κουκουβαγια? :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
cabala10 έγραψε:
dimviii έγραψε:οταν λες το βγαζει για κυνηγι? :lol: πως κυνηγαει δλδ? στο σπιτι βλεπω το εχει δεμενο απο τα ποδια. Εξω το ελευθερωνει?

ναι τα δενει στο σπιτι γιατι φοβαται μην της επιτεθουν το βραδυ (εχει υπαρξει περιπτωση που σκοτωθηκε γυναικα απο δαγκωματα)
εξω τα αφηνει σχεδον ολη μερα και τα μαζευει το βραδυ ειχε και ενα μογγολικο(απο την μογγολια οχι καθυστερημενο :lol: )γερακι αλλα απο οτι μου ειπε επεσε σε παντογραφο οταν το ειχε αφησει να φαει

παντογραφος? :protest:
WTF??

Εικόνα

Τι επαθε το γερακι, βγηκε σε αντιγραφα?? :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#177038 Κρίμα τον σκύλο. Ψόφος όμως και στις μαλακισμένες που τον άφησαν να βγει έτσι.
Τι έπρεπε να κάνει ο μπάτσος να κάτσει να τον δαγκώσει ο σκύλαρος; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#177042 Να παιξει πηγαινε...Και στην τελικη ας τον απωθουσε με το ποδι το αρχιδι αν τρομαξε τοσο πολυ!!
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Bayern7 έγραψε:Κρίμα τον σκύλο. Ψόφος όμως και στις μαλακισμένες που τον άφησαν να βγει έτσι.
Τι έπρεπε να κάνει ο μπάτσος να κάτσει να τον δαγκώσει ο σκύλαρος; :hmmm:

δλδ επρεπε να το σκοτωσει? λες και ηταν σιγουρος οτι θα του επιτεθεί
το πολυ πολυ να τον δαγκωνε
δεν λεω οτι δεν τρεχει τιποτα αν τον δαγκωνε , αλλά δεν ειναι λογικη αυτη , οτι με την υποψια οτι μπορει να τον δαγκωσει , το σκοτωνουμε
για αυτο και τον εθεσαν σε διαθεσιμοτητα απο οτι ακουσα (και καλα τον εκαναν)
οι "μαλακισμενες" δεν ξερω αν φταινε, στο σπιτι τους και στην αυλη τους ηταν το σκυλι
ο μπατσος πηγε "απρόσκλητος"
δλδ βγαινει ενα σκυλι απο μια πορτα με γοργο ρυθμο, και το σκοτωνουμε για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα μας δαγκωσει
αμα ηταν ετσι, οτι κινειται και αισθανομαστε οτι μπορει να μας απειλήσει να το σκοτωνουμε, δεν θα ειχε μεινει κανενας
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#177050 Ωραια ολα αυτα, αλλα αμα γαυγιζει ο σκυλος και δεν ξερεις τι ειναι, τι κανεις, περιμενεις να σε αρπαξει πρωτα?
Ειναι λεπτο το θεμα.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#177057 δεν πεθαίνεις απο ενα δαγκωμα
το πολυ πολυ ας του εριχνε ΑΝ τον δαγκωνε
ή ας το απωθούσε με το ποδι ή μια κλοτσιά ή γλομπ(δεν ξερω αν εχουν)

ξερεις τι ειναι να εχεις ενα κατοικιδιο μεσα σπιτι σου, (ειναι μελος της οικογενειας) και να ερχεται ο καθε μαλακας και να στο σκοτωνει?
εδω στο αμαξι σου σπανε ενα τζαμι ή ενα καθρεφτη που ξαναφτιαχνεται και σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι
οχι να σου σκοτώσουν το σκυλο σου/γατα σου/οτι αλλο κατοικιδιο θες
δεν ξερω πως θα αντιδρουσα αν το εβλεπα μπροστα στα ματια μου
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:Να παιξει πηγαινε...Και στην τελικη ας τον απωθουσε με το ποδι το αρχιδι αν τρομαξε τοσο πολυ!!

Εμένα μου φάνηκε ότι πήγε να επιτεθεί πάντως. Ή μάλλον όχι πήγε, επιτέθηκε.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Bayern7 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Να παιξει πηγαινε...Και στην τελικη ας τον απωθουσε με το ποδι το αρχιδι αν τρομαξε τοσο πολυ!!

Εμένα μου φάνηκε ότι πήγε να επιτεθεί πάντως. Ή μάλλον όχι πήγε, επιτέθηκε.

που την ειδες την επιθεση? ετρεξε προς τα πανω του (ουτε ακριβως ετρεξε)
και οταν θελουν να παιξουν, ετσι κανουν
δεν ανοιξε καν το στομα του το σκυλι
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
alexandros.K έγραψε:δεν πεθαίνεις απο ενα δαγκωμα
το πολυ πολυ ας του εριχνε ΑΝ τον δαγκωνε
ή ας το απωθούσε με το ποδι ή μια κλοτσιά ή γλομπ(δεν ξερω αν εχουν)

ξερεις τι ειναι να εχεις ενα κατοικιδιο μεσα σπιτι σου, (ειναι μελος της οικογενειας) και να ερχεται ο καθε μαλακας και να στο σκοτωνει?
εδω στο αμαξι σου σπανε ενα τζαμι ή ενα καθρεφτη που ξαναφτιαχνεται και σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι
οχι να σου σκοτώσουν το σκυλο σου/γατα σου/οτι αλλο κατοικιδιο θες
δεν ξερω πως θα αντιδρουσα αν το εβλεπα μπροστα στα ματια μου

Πλάκα κάνεις ε;
Εσένα αν σου ρθει ο μπάτσος δλδ και σου χτυπήσει την πόρτα το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να αμολήσεις τον σκύλαρο από τη μισάνοιχτη πόρτα ε;
Το πρώτο φταίξιμο ήταν των ιδιοκτήτων και μετά του μπάτσου.
γλομπ πάντως φαίνεται να μην έχει.

Πρόσεξε δε λέω ότι ήταν σωστή η αντίδραση του μπάτσου, αλλά αν αυτός είναι μια φορά |λογοκρισία|, οι γκόμενες είναι 10.