Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nEK
Geo f1 έγραψε:Ξεγραμενα τα ειχα Σταυρο..Ειχα παρει και refund..Τωρα θα τους πω να τους τα ξαναπληρωσω.

Μαλακας εισαι
Άβαταρ μέλους
By famas
Geo f1 έγραψε:Ξεγραμενα τα ειχα Σταυρο..Ειχα παρει και refund..Τωρα θα τους πω να τους τα ξαναπληρωσω.

Μπράβο Geo. Κι εγώ έτσι έκανα σε παρόμοια περίπτωση, παρόλο που μου είπαν να κρατήσω τα λεφτά σαν αποζημίωση της καθυστέρησης.
Τελευταία επεξεργασία από famas και 29 Ιαν 2015, 13:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
nEK έγραψε:

Μαλακας εισαι

Nice
Άβαταρ μέλους
By elteo
nEK έγραψε:

Μαλακας εισαι

+play.com

τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Άβαταρ μέλους
By The Ace

Έτσι ακριβώς έχω κάνει και εγώ σε 4-5 περιπτώσεις που άργησαν πάρα πολύ (κυρίως από Κίνα αλλά και US). Άνοιξα case στις 30-35 μέρες, μου είπαν μόνοι τους για refund, και τους είπα ότι αν και όταν έρθουν θα τους ξαναπληρώσω. Στις 4 από τις 5 (σε μια περίπτωση όντως δεν ήρθε ποτέ το item) ξαναπλήρωσα και ΟΛΟΙ μου έκαναν έκπτωση (σχεδόν όλοι μου "χάρισαν" τα μεταφορικά) και ΟΛΟΙ μου έστειλαν ευχαριστήριο mail ότι έτσι έπρεπε να λειτουργούν όλοι στο eBay (και γενικότερα στις online / απομακρυσμένες αγοραπωλησίες). Εγώ τουλάχιστον ένιωσα πολύ καλά, πρακτικά στο τέλος πλήρωσα ακόμα λιγότερο για αυτά που είχα αγοράσει....δεν ξέρω για τους άλλους στο παρόν thread, εγώ δεν βλέπω άλλο σωστό τρόπο συμπεριφοράς....
Άβαταρ μέλους
By mirage
drdino έγραψε:
nEK έγραψε:

Μαλακας εισαι

Nice
Very very nice

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By Bayern7

Αν είναι σχετικά μικρής αξίας τα αντικείμενα και ο πωλητής μεγάλος/σοβαρός θα σου πει να τα κρατήσεις χώρις να δώσεις κάτι.

been there, done that.
Είχα παραγγείλει μια βάση της osomount από Γάλλο πωλητή στο ebay, γύρω στα 25ευρώ αξία αν θυμάμαι καλά. Άργησε να έρθει μια βδομάδα περίπου (την είχε στείλει με ΕΛΤΑ ξέρω γω και δεν εμφανιζόταν στο tracking) και όταν του έστειλα mail για να τον ενημερώσω μου απάντησε ότι μου στέλνει άλλη με courier (ακριβότερα μεταφορικά σε σχέση με αυτά που είχα πληρώσει) χωρίς να του το ζητήσω εγώ. Τελικά ήρθαν και τα 2 πακέτα με 1 μέρα διαφορά. Τον ενημέρωσα και μου είπε να τις κρατήσω και τις 2. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
drdino έγραψε:
nEK έγραψε:

Μαλακας εισαι

Nice

Αυτό που λέμε καλός(=nice) |λογοκρισία|; :lol:

Geo ενημέρωσέ τους και στείλτους τα λεφτά αν είναι :)
Άβαταρ μέλους
By nEK
Dimitris_P έγραψε:
drdino έγραψε:
nEK έγραψε:

Μαλακας εισαι

Nice

Αυτό που λέμε καλός(=nice) |λογοκρισία|; :lol:

Geo ενημέρωσέ τους και στείλτους τα λεφτά αν είναι :)

Βρε μονο σε μενα εχει τυχη, λιγες φορες ειναι η αληθεια. Σχεδον να παρακαλαω για refund ή να μου ταζουν το μισο refund? και δεν εχω λαβει τιποτα, εστω και μετα απο μηνες. Καθενας για τον εαυτο του το κανει.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#69638 Να προσέχεις από πού αγοράζεις.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#69675 Παρηγγειλα κάτι ακουστικά απο Mymemory απο 27/10.
Ενημερωσα οτι δεν ηρθαν κάπου στα χριστούγεννα και τα ξαναεστειλαν 2ο πακέτο. Τελικά δεν ήρθε ουτε αυτό και ζητησα refund (παρόλο που πέρασε η διορία του PayPal) κατευθείαν απο αυτους.
Σήμερα επέστρεψαν τα χρήματα (10 £ σιγά το ποσο βέβαια αλλά το έκαναν άμεσα).
Εχει παιχτεί τπτ με royal mail? Δεν είχα ποτε πρόβλημα.
Συστημένα δεν τα στέλνουν?
Πήρα απο αλλου βέβαια αυτό που ήθελα, αν ερθει τελικά να το στείλω πίσω?
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#69684 Eγώ πήρα 2 πραγματάκια από Αγγλία, 1 από Γαλλία και 1 από Κίνα. Τα της Αγγλίας και Γαλλίας ήρθαν on time, περιμένω της Κίνας τώρα.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#69687 Aπό Κίνα τελευταία φορά 23 Δεκεμβρίου παρήγγειλα χθες στις 28 μου ήρθαν. Ακριβώς την τελευταία μέρα που είχαν σαν ημερομηνία παραλαβής.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#69694 Τους τελευταίους μήνες για 3 προιόντα του άμαζον μου έχουν σταλεί 7 δέματα, δεν τους πάει καθόλου. Εννοείται και refund πήρα, και οι δεύτερες αποστολές με την γρήγορη μέθοδο χωρίς έξτρα χρεώσεις, κλασικό άμαζον, μια χαρά

< using some app