Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Thomas_C200K έγραψε:
dimviii έγραψε:ρε μλκς είμαι στην Παρο σε παραλιακο καφε, και εκει που λιάζομαι,σκαει μυτη τυπος με γατζο στο χερι :s_omg :s_omg :s_omg
ναι γατζο τεραστιο όπως ειχαν οι πειρατες ,διαμετρο κανα 10-12 εκατοστα. :omg: :omg: :omg:

τι είναι αυτά ρε! :s_wacko

Σε βάρεσε ο ήλιος :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha: , πήγαινε στην σκιά :lol:

τον εχω βγαλει φωτο :rtfm: ,αλλα δεν ξερω να ανεβαζω φωτος ο γιδοβοσκος. :tomato:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#403608 Στείλε με πμ να σε σιάξω :lol: Τον γάντζο μόνο ε, όχι όταν ξύνει τα @@ του :lol:
Άβαταρ μέλους
By g47
#403621 Τα spam που εχω κερδισει 6 απιθανικομμυρια εχουν γινει επαγγελματικα.
Πηρα ενα με 4 pdf απο moneygram και το διαβατηριο της μανατζερους της moneygram.

Εικόνα

Καποια το κλαιει αν δεν ειναι πλαστο. :lol:
Κανενα λινκ περιεργο, πιστευουν οτι θα βγαλουν λεφτα με πιτσι πιτσι? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:Στείλε με πμ να σε σιάξω :lol: Τον γάντζο μόνο ε, όχι όταν ξύνει τα @@ του :lol:

βαλε τη φωτο Ντινο :s_omg
Άβαταρ μέλους
By drdino
#403653 Ακολουθεί τακτική κουπεα πάντως...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Thomas_C200K έγραψε:Δεν φαίνεται κάτι...

θα σε εχει πειραξει ο ηλιος. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#404282 είναι εντυπωσιακο ότι στη Σαντορινη το 80%, ισως και παραπανω, των εργατων που απασχολούνται στο νησι, σε εργασιες σχετικα με οικοδομη,ειναι Αλβανοι Ρουμανοι Πολωνοι.
Κριση σε αυτο το τομεα μηδενικη,καμια σχεση με την υπολοιπη Ελλαδα,λες και αλλαζεις χωρα,ηπειρο,πλανητη.
θα μπορούσαμε να εχουμε 20 τετοια νησια.

Αφρο ξυρισματος τελικα που να μπορει να μπει σε αεροπλανο,μονο η Sephora,και αυτή στα 50 ml.
Καλα κανεις δεν εχει παρει χαμπαρι ότι τοσος κοσμος που ταξιδευει δεν υπαρχει αφρος ξυρισματος που να μπορει να ταξιδεψει στη καμπινα? Περιεργο μου φαινεται.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:100ml δεν επιτρέπεται στη καμπίνα ?

< >

ναι 100μλ είναι το επιτρεπτο,μια εταιρια εφτιαξε μικρο αφρο,και τον εφτιαξε 50μλ. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:100ml δεν επιτρέπεται στη καμπίνα ?

< >

ναι 100μλ είναι το επιτρεπτο,μια εταιρια εφτιαξε μικρο αφρο,και τον εφτιαξε 50μλ. :dizzy:

Α τώρα κατάλαβα τι εννοείς.

Βασικά δε παίρνω ξυριστικα ποτέ μαζί.

Ξυριζομαι Κυριακή και ο,τι γίνει. Μέχρι τη Τετάρτη είμαι σχετικά οκ, Πέμπτη με λες αξυριστο.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#404299 εγω ταξιδευω σχεδόν ολη την εβδομαδα,ασε που 2η μερα εχουν βγει αρκετα τα γενια.