Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#222201 Καλά αυτοί προφανώς και λένε πίπες. Το θέμα είναι αν τα βγάζουν απ' το μυαλό τους ή αν είναι στοιχεία της αστυνομίας. Όχι ότι η αστυνομία είναι σε καλύτερη μοίρα.

Αν κρίνω από τη ζημιά στο αμάξι θα έλεγα ένα 120αρι. Wild guesses και σε δουλειά να βρισκόμαστε τώρα αλλά έχω απ' το πρωί ένα γαμημένο κόμπο στο στομάχι μ' αυτό το θέμα. Σκέφτομαι πόσο πολύ πιθανό θα ηταν να είμαι εγω στη θέση του.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
Anonymous Founder έγραψε:Με ποιον τρόπο δηλαδή την υπολογίζει; :lol:
Ο καθενας γράφει ό,τι @@ρια θέλει.

Εμπειρικά την υπολογίζουν. Γνωρίζουν από άλλα ατυχήματα, από άλλα αυτοκίνητα, στα πόσα έχουν φύγει από αυτήν την στροφή και κρίνουν αντιστοίχως.

Όπως και να έχει εξακολουθώ να υποστηρίζω την άποψη που λέει: ύπνος ή παιχνίδια στο αμάξι που τον έκαναν να αφαιρεθεί τελείως. Είχαν πρόβες, ήταν κουρασμένος, έφυγε και με 2 γυναίκες, κάτι θα είχε πιει 100%, οπότε η υπνηλία δεν αργεί να έρθει. Το έχω γράψει άλλωστε και παλαιότερα: φοβάμαι περισσότερο την κούραση/υπνηλία από το αλκοόλ.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#222205 Δεν έχει σημασία με πόσα πήγαινε. Πήγαινε με περισσότερα από όσα μπορούσε να διαχειριστεί, σε συνδυασμό με την τραγική άσφαλτο και την κλίση του δρόμου.

.
Άβαταρ μέλους
By italakias
Asimov έγραψε:Δεν έχει σημασία με πόσα πήγαινε. Πήγαινε με περισσότερα από όσα μπορούσε να διαχειριστεί, σε συνδυασμό με την τραγική άσφαλτο και την κλίση του δρόμου.

.

Α δεν εχει σημασια με ποσα πηγαινε.
Αμα πηγαινε με 80 μαλλον θα ηταν ζωντανος τωρα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Asimov έγραψε:Εδώ, νομίζω

Δεν έχει τύχει να περάσω από εκεί αλλά βλέποντας στο street view, , αν είχε αναπτύξει τόσο μεγάλη ταχύτητα στην ευθεία το πιο πιθανό είναι να τον πέταγε επάνω στη στροφή και όχι μετά όπως δείχνει ότι συνέβη το ατύχημα έχοντας σχεδόν βγει ήδη από τη στροφή. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#222336 χθες πάντως λαϊκό προσκύνημα στη γέφυρα, πήγα μέχρι ένα atm εκεί κοντά και γινόταν χαμός

η στροφή αυτή δεν είναι για 1xx χλμ/ω, θα τη ξαναπεράσω κάποια στιγμή να τη θυμηθώ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#222360 5' απ΄το σπίτι μου είναι. Θα πηγαίναμε :shifty: αλλά φεύγω για ΣΚ Πόρτο Χέλι σήμερα. Άσε με γιατί είμαι να σκάσω από χθες. Και η μάνα μου 300 φορές από χθες "και που σου έμοιαζε και ίδια ηλικία και που έχετε τον ίδιο σωματότυπο και τα μούσια :dizzy: και που τρέχεις κι εσύ σαν το διάολο με τα παλιοαμάξια" και δώστου κλάμα. :rant:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#222366 Και να πάρω κάτι πιο γρήγορο. Σωστός. :shifty:

Αλλά έκανα |λογοκρισία| και της είπα ότι έχει ένα ειδικό σύστημα αντιτουμπαρίσματος το Q5 (που όντως έχει) για να την καθησυχάσω και να μην μου τα κάνει ζέπελιν.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Deleted User 1 έγραψε:"και που σου έμοιαζε και ίδια ηλικία και που έχετε τον ίδιο σωματότυπο και τα μούσια :dizzy: και που τρέχεις κι εσύ σαν το διάολο με τα παλιοαμάξια"

και παιζεις και μουσικο οργανο οπως αυτος... :lol:

Deleted User 1 έγραψε:Και να πάρω κάτι πιο γρήγορο. Σωστός. :shifty:

Αλλά έκανα |λογοκρισία| και της είπα ότι έχει ένα ειδικό σύστημα αντιτουμπαρίσματος το Q5 (που όντως έχει) για να την καθησυχάσω και να μην μου τα κάνει ζέπελιν.

Σωστος ο νεανιας.... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#222530 Αυτό το τυπάκι λοιπόν "εργάζεται" σε αυτόν τον κουβά με σκατά που ονομάζεται πρώτο θέμα και έφαγε μπόλικες όταν τον τσάκωσαν να προσπαθεί να τραβήξει φωτό του νεκρού χτες στο Ασκληπιείο :omg:
Δυστυχώς όμως δεν σαπίσανε το αφεντικό του...