bill33 έγραψε:Dimitris_P έγραψε:nass έγραψε:Τα μετρητά στο χέρι =![]()
which means ?
Aρχοντας!!!
Σοβαρά ;;; Με 100$ που έχω, τι αγοράζω ο άρχοντας ;;;
Από το Moto G
Fiat Panda 7,6l/100km
bill33 έγραψε:Dimitris_P έγραψε:nass έγραψε:Τα μετρητά στο χέρι =![]()
which means ?
Aρχοντας!!!
Dimitris_P έγραψε:Σε περίπτωση πτώχευσης ή εξόδου τα € σε μετρητά (στο χερι δλδ) υποτιμουνται κι αυτά ή κρατάνε την αξία τους;
Καταθεσεις σε USD επηρεάζονται;
άπρακτος -η -ο & άπραχτος -η -ο : που δεν κατάφερε, δεν πέτυχε κτ. που περίμενε, που ζητούσε από κπ.: Πήγαν να ζητήσουν βοήθεια, έφυγαν όμως άπρακτοι. H αντιπροσωπεία, μετά την απόρριψη των αιτημάτων της, γύρισε άπρακτη. || Μένω άπρακτος, δε δραστηριοποιούμαι, αδρανώ: Δεν έμεινε άπρακτος, αλλά έκανε ό,τι μπορούσε για να διορθώσει την κατάσταση.
άπραγος -η -ο : που δεν έχει πείρα της ζωής, που είναι άπειρος και αθώος: Είναι ακόμα ένα άπραγο παιδί. || που δείχνει απειρία και αθωότητα: H μικρή τον κοίταξε με ένα άπραγο βλέμμα.
KiloMeater έγραψε:Έχεις κάποιο όριο πόσα ευρώ μπορείς να έχεις στην τσέπη στο αεροπλάνο ανάμεσα σε ευρωπαϊκές χώρες;
Κατεβαίνει η οικογένεια για ενάμιση μήνα.... Γμτ το timing μου
St.Devote έγραψε:Σε ενδεχόμενη αλλαγή νομίσματος ( λέμε τώρα ... τυχαίο παράδειγμα )
Dimitris_P έγραψε:which means ?
Μετρητά είναι, τι περιμένεις να γίνει; Να μπουκάρουν στο σπίτι σου τα ΕΚΑΜ και να στα αλλάξουν με τη βια ή να μεταμορφωθούν αυτόματα σε δραχμές;nass έγραψε:Τα μετρητά στο χέρι =![]()
Καταθέσεις σε USD ή άλλο νόμισμα εκτός EUR δεν ξέρω, μάλλον δεν μετατρέπονται σε δραχμές

giannik1977 έγραψε:|λογοκρισία| ερωτηση αλλα θα την κανω..
Την ελληνικη πατεντα : " φιλοξενουμαι απο τον/την.." , παιζει;;
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]