- 01 Ιούλ 2020, 22:47
Και 2 λογια για το bucket της playseat...
Για τα λεφτα του καλο. Μαζεμενο σε διαστασεις, μαζευεται ευκολα και εχει πολλες επιλογες ωστε να βρεις την ιδανικη θεση οδηγησης. Αλλα αυτο που διαβασα απο εναν τυπο (οτι για οσους φρεναρουν με το αριστερο η κεντρικη κολωνα ειναι προβλημα) ειναι σωστο.
Χρειαστηκαν ματσακονιες για να το φερω καπως στα μετρα μου:
1) Βιδωσα την πεταλιερα οσο πιο αριστερα γινοταν στη βαση και οχι στις κανονικες τρυπες (2-3 cm κερδος).
2) Εβαλα το γκαζι οσο πιο δεξια γινοταν (1 cm κερδος).
3) Αλλαξα το φρενο με το συμπλεκτη, γιατι το φρενο δεν ειχε τρυπες ωστε να μετακινηθει πιο αριστερα (οπως εκανα το γκαζι απο την αλλη μερια).
4) Αν και ο συμπλεκτης μου ηταν αχρηστος, προσπαθησα να τον βαλω. Αλλα το πεταλι του συμπλεκτη (κανονικα αυτο του φρενου δηλαδη) ηταν φαρδυ και κοντα στο μεσαιο πεταλι οποτε πολλες φορες το πατουσα κατα λαθος. Ξηλωμα παλι.
Με λιγα λογια ειμαι οριακα ωστε να εχω τα ποδια μου δεξια και αριστερα απο την κολωνα και να μπορω να παταω φρενο με το αριστερο. Κατι αλλο που καταλαβα ειναι γιατι εκθειαζουν ολοι τις στιβαρες κατασκευες. Αν και το συγκεκριμενο μπακετ δεν ειναι ετοιμορροπο, κανει κατι χιλιοστα μπρος/πισω/δεξια/αριστερα το τιμονι στις αποτομες κινησεις. Μερικες φορες δεν το προσεχω καν, αλλα οταν το προσεχω ειναι σπαστικο. Οπως σε ολα τα πραγματα, οτι πληρωσεις παιρνεις!
Το υλικο που ειναι κατασκευασμενο το χαλακι ειναι μαγνητης βρωμιας και επισης το μπακετ γλυστραει πανω στο χαλακι. Δεν το βλεπω να μενει για πολυ...