Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#145971 Δεν εχω ψωνησει, αλλα λογικα μια χαρα θα ειναι οι ανθρωποι..Απο Ελλαδα εχω καλη αποψη με βαση προσωπικη εμπειρια για Retro23,europesports,sneakerstore,petersports.

<
Άβαταρ μέλους
By socratesn
royal_airness έγραψε:Tα 11άρια γιατί τα έχουν 290€ ?

Ξυπνησαν κ αυτοι και πουλανε ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ σε τιμες reseller..Ας τα κρατησουν να τα βαλουν στον πωπο τους :inlove:

<
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
socratesn έγραψε:@Sknipper το εμφανες air bubble παιζει σαν υλοποιηση εδω και 25 χρονια απ τη Nike ,δε σπαει τοσο ευκολα,ουτε παιζει και τοσο ρολο αν σπασει.

Θα χαίρονταν πολύ στο quality τμήμα αν τα μάθαιναν αυτά.

Νομίζω ότι δεν είναι το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά έχω ακούσει για τύπο που έφαγε τρεις φορές στο ίδιο μοντέλο (flyknit airmax πρέπει να ήταν) τρύπημα. Και όσον αφορά τη στήριξη του τρύπιου αεροθαλάμου δεν είμαι γνώστης, αλλά σίγουρα δεν είναι ωραίο να περπατάς και να έχεις ήχο από τούρμπο. Ειδικά αν το έχεις πληρώσει 150+ ευρώ.

Geo, έτσι όπως το βλέπω μάλλον θα σε προλάβει το χαλάρωμα των capital control παρά να προλάβει η nike.com να φτιάξει Ελληνικό λογαριασμό.

Ο,τι χρειάζεστε για nike, nike.com στη διάθεσή σας.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#145997 Σε στηριξη δε θα χασει τοσο,απλα οντως, πιθανοτατα θα ακουγεται το τσαφ τσουφ

Δε ξέρω με τι χρηση τα τρυπησε ο ανθρωπος,αλλα ειμαι σιγουρος πως ο Geo δε θα τα φτασει τοσο πολυ στα ορια τους τα παπουτσια
Πιστευω οτι σε κανονικες συνθηκες,σε μια στραβη δε θα σε προδωσει το air bubble περισσοτερο απ 'οσο το υφασμα,το δερμα ή οι ραφες στο παπουτσι. :hmmm:
Πατερ εγω τιποτα ιδιαιτερο,χρειαζομαι εκπωτικους κωδικους :innocent:

<
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#145999 Πάσο, δεν διαφωνώ για τη στήριξη καθώς δεν ξέρω όπως και για τα λοιπά υλικά. Η χρήση και τα σκασιματα δεν είναι άρρηκτα συνδεδεμένα όμως. Στα δικά μου τα fingertrap πχ είναι μερικά χιλιοστά εκτεθειμένη που ακόμα και από σκαλιά κινδυνεύει να τριφτει και να σκαλώσει.

Αν βλέπω κωδικούς να κάθονται και να κινδυνεύουν να λήξουν θα ενημερώνω. Μαζί με προσφορές βρέθηκα να παίρνω ωραιότατα 3 ζευγάρια με 150 εουροζ.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#146049 Στο αισθητικό μέρος δεν με χαλάει το ότι φαίνονται οι αεροθάλαμοι, κάθε άλλο, μάλιστα το διαμπερές το βρίσκω πολύ πετυχημένο, οι προεξοχές είναι που με χαλάνε, το καρουμπαλέ.
Αλλά ναι τρυπάνε και ναι κάνουν τσαφ τσούφ και ναι χάνουν στήριξη/απόσβεση (το καταλαβαίνεις καλύτερα άμα σου σκάσει μόνο το ένα). Εμένα μου τρύπησε με απλό τρέξιμο (στα βαρειά μου όμως), σε ξαδέλφη μου όταν έπαιζε βόλευ ψιλοσοβαρό στους 3 μήνες όλα τα παπούτσια γινόντουσαν φυτίλια.

Όταν αγόρασα παπούτσια αθλητικά τις τελευταίες 2 φορές αλλά και η γυναίκα μου χθες συμφωνήσαμε ότι στο δοκιμαστήριο τα nike τα νιώθεις στο πόδι σου πολύ πιο σωστά και ως εκ τούτου τέτοια πήραμε. Δεν μου φαίνεται λογικό να ισχύει κάτι τέτοιο γενικά γιατί τότε απλά οι άλλες μάρκες θα είχαν εξαφανιστεί. Τι συμβαίνει, ξέρει κανένας, έχει πχ η nike κάποιο πατρόν/καλαπόδι που ταιριάζει σε κάποια πόδια καλύτερα από τις άλλες μάρκες;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Geo f1 έγραψε:Σωκ για το heaven of brands τι γνωμη εχεις?

Πήρα ένα μαγιό από εκεί.
Κανένα παράπονο.