Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
GTS έγραψε:
Nikos! έγραψε:Ποιότητα ζωής είναι να κάνεις κολ με το εξωτερικό στο κήπο φορώντας το μαγιό σου και σαγιονάρες κάνοντας ηλιοθεραπεία πίνοντας εσπρέσο φρέντο, ενώ οι άλλοι είναι σε μίτινγκ ρουμ με βροχή έξω. :thumbsup:

Στην πραγματικότητα τέτοιες καταστάσεις σε αποσυντονιζουν. Γιαυτο και τα κρύα κράτη πάνε καλύτερα στις επιχειρήσεις.

< >

Στη πραγματικότητα όχι :s_cool
Άβαταρ μέλους
By dimik
#629212 Αντί για working from home ίσως θα ήταν καλύτερα το working from beach

Χίλιες φορές καλύτερα στο γραφείο κατ εμέ, το γραφείο είναι για δουλειά και το σπίτι για ξεκούραση-οικογένεια, αυτά πρέπει να είναι πάντα ανεξάρτητα και να μην μπλέκεται το ένα με το άλλο.

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#629215 "My family and our children are doing very well right now. All of us went to relatively inexpensive state colleges and got useful degrees. For example, RNs run in the family. It’s challenging work, but if you’re intelligent enough to earn the opportunity, it’s one of the best careers ever. My wife earns over $90/hr with full benefits, and she works only part time!"

https://www.bobistheoilguy.com/forums/u ... say#UNREAD

RN=registered nurse
Άβαταρ μέλους
By GTS
Miatakias έγραψε:
GTS έγραψε:
Nikos! έγραψε:Ποιότητα ζωής είναι να κάνεις κολ με το εξωτερικό στο κήπο φορώντας το μαγιό σου και σαγιονάρες κάνοντας ηλιοθεραπεία πίνοντας εσπρέσο φρέντο, ενώ οι άλλοι είναι σε μίτινγκ ρουμ με βροχή έξω. :thumbsup:

Στην πραγματικότητα τέτοιες καταστάσεις σε αποσυντονιζουν. Γιαυτο και τα κρύα κράτη πάνε καλύτερα στις επιχειρήσεις.

< >

Πηγαινε στο Σικαγο για 3 χρονια και δες ποσα χρηματα βγαζεις και ποσο παραγωγικος εισαι και μετα συγκρινεις με Αθηνα. Αν δεν το εχεις κανει για χρονια δεν μπορεις να συγκρινεις.
Άβαταρ μέλους
By GTS
mousatos έγραψε:"My family and our children are doing very well right now. All of us went to relatively inexpensive state colleges and got useful degrees. For example, RNs run in the family. It’s challenging work, but if you’re intelligent enough to earn the opportunity, it’s one of the best careers ever. My wife earns over $90/hr with full benefits, and she works only part time!"

https://www.bobistheoilguy.com/forums/u ... say#UNREAD

RN=registered nurse

Αμερικη λογικα πληρωνουν αφου οι ασφαλειες και το συστημα τους ειναι πανακριβο. Δεν βλεπω ομως τι σχεση εχει με εμας.
Άβαταρ μέλους
By markvag
KiloMeater έγραψε:Εντάξει μια φορά τις δύο εβδομάδες μπορεί και εγώ κάνα σκ αλλά εντάξει, σιγά το θέμα....

Για εμένα είναι μεγάλο θέμα το ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ το μεσημέρι, έστω και 30 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
dimik έγραψε:Αντί για working from home ίσως θα ήταν καλύτερα το working from beach

Αυτό υπάρχει και λέγεται instahoeing. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
GTS έγραψε:
Miatakias έγραψε:
GTS έγραψε:

< >

Πηγαινε στο Σικαγο για 3 χρονια και δες ποσα χρηματα βγαζεις και ποσο παραγωγικος εισαι και μετα συγκρινεις με Αθηνα. Αν δεν το εχεις κανει για χρονια δεν μπορεις να συγκρινεις.

Σικάγο και Δανία είναι αρκετά κρύα για τσουβάλιασμα;
Ωραία μπαλίτσα ένα τόσο πολυπαραγοντικό θέμα να λύνεται με πρόβλεψη καιρού :yahoo
Άβαταρ μέλους
By GTS
Miatakias έγραψε:
GTS έγραψε:
Miatakias έγραψε:
GTS έγραψε:

< >

Σικάγο και Δανία είναι αρκετά κρύα για τσουβάλιασμα;
Ωραία μπαλίτσα ένα τόσο πολυπαραγοντικό θέμα να λύνεται με πρόβλεψη καιρού :yahoo

Το θεμα εχει ηδη λυθει. Στο περιβαλλον γραφειου υπαρχει περισσοτερη παραγωγικοτητα απο το να δουλευεις στο σπιτι το οποιο ειναι πολυ διαδεδομενο στην Αμερικη. Σικαγο και Δανια εχουν βασικες διαφορες στον τροπο ζωης και φορολογια, στο κρυο φανταζομαι μοιαζουν.
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
#629298 Παιδιά το θέμα δεν ειναι λυμένο.
Εγώ πχ αν βαλω σε σειρά παραγωγικότητας τα παρακάω μπερδεύομαι
Σπίτι Λαμία> Γραφείο Αθήνα> Σπίτι Αθήνα> Γραφείο Κοπενχάγη >Σπίτι Σικάγο> Καφέ Κουκουβάουνες

Δεν το παίζω έξυπνος, είμαι σ΄ενα φόρουμ κι ανταλλάσω απόψεις κι εμπειρίες. Από την εμπειρία μου με το ερ κοντίσιον αυτό που παίζει ρόλο στη παραγωγικότητά μου είναι το πόσο φελλός είμαι στο να το ρυθμίζω σωστά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Miatakias έγραψε:Παιδιά το θέμα δεν ειναι λυμένο.
Εγώ πχ αν βαλω σε σειρά παραγωγικότητας τα παρακάω μπερδεύομαι
Σπίτι Λαμία> Γραφείο Αθήνα> Σπίτι Αθήνα> Γραφείο Κοπενχάγη >Σπίτι Σικάγο> Καφέ Κουκουβάουνες

Δεν το παίζω έξυπνος, είμαι σ΄ενα φόρουμ κι ανταλλάσω απόψεις κι εμπειρίες. Από την εμπειρία μου με το ερ κοντίσιον αυτό που παίζει ρόλο στη παραγωγικότητά μου είναι το πόσο φελλός είμαι στο να το ρυθμίζω σωστά

Κοιτα. Βασικο να ξεχωρισεις καποια πραγματα.
Ας πουμε, η διαφορα Σικαγου και Αθηνας στην παραγωγικοτητα, οπως και Δανιας - Λαμιας, ειναι το ποσο κρυο κανει :rtfm: :innocent:

τιποτα αλλο :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
GTS έγραψε:Το θεμα εχει ηδη λυθει. Στο περιβαλλον γραφειου υπαρχει περισσοτερη παραγωγικοτητα απο το να δουλευεις στο σπιτι το οποιο ειναι πολυ διαδεδομενο στην Αμερικη.

Θα εκπλαγείς αν διαβάσεις άρθρα επί του θέματος. :lol:
Άβαταρ μέλους
By GTS
funkyreverend έγραψε:
GTS έγραψε:Το θεμα εχει ηδη λυθει. Στο περιβαλλον γραφειου υπαρχει περισσοτερη παραγωγικοτητα απο το να δουλευεις στο σπιτι το οποιο ειναι πολυ διαδεδομενο στην Αμερικη.

Θα εκπλαγείς αν διαβάσεις άρθρα επί του θέματος. :lol:

Aπο αρθρα που εχω διαβασει το εγραψα, σε χωρες που η εργασια απο το σπιτι ειναι πολυ διαδεδομενη τα τελευταια 30 χρονια.