Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Giuseppe Busso έγραψε:
A-Viper7 έγραψε:Δεν μου αρέσει τίποτα... :(

Άμα μπορείς να πεις δυο λόγια δημοσίως, ευχαρίστως να βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Κατά τα άλλα, φάση είναι, θα περάσει.
Υπάρχουν στιγμές που το νιώθουμε όλοι.

Εκτιμώ την πρόθεση συγγραυρε. :)

Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο για να μην τα διαβάζω στο μέλλον και στεναχωριέμαι εις διπλούν.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#661173 Συγγνωμη αλλα στο θεμα του εγκληματος μου τα εχωσες κανονικα.
Τεσπα ειπαμε το σταματαμε εδω.
Περαστικα οτι και να ειναι.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#661174 1-2 ποτηράκια αλκοόλ, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις.
Συζήτηση με φίλους που μπορείς να ανοιχτείς, το ίδιο.
Κάποιο χόμπι που ίσως πρέπει να ξεκινήσεις.
Πήγαινε βόλτα με τα πόδια. Βοηθάει.

Αυτά :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By nickthetrib
A-Viper7 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Περαστικα οτι και να ειναι.

Δεν περνάει δυστυχώς.

Μπορουμε με κάποιο τροπο να βοηθησουμε?
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
nickthetrib έγραψε:
A-Viper7 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Περαστικα οτι και να ειναι.

Δεν περνάει δυστυχώς.

Μπορουμε με κάποιο τροπο να βοηθησουμε?

Οχι οχι, ευχαριστώ πάντως :)
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
nickthetrib έγραψε:ακομα και αν θες να ξεσπασεις εδω ειμαστε παντως

Ξέσπασα 2 νύχτες σερι, ελπίζω να φτάνει για την ώρα. :(
Άβαταρ μέλους
By trident1971
A-Viper7 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Λογικο :)

Αγαπητέ μου θα σου πρότεινα να μην ειρωνεύεσαι καταστάσεις που δεν γνωρίζεις.

Πέρασα μια απίστευτα δύσκολη οικογενειακή στιγμή το σαββατοκυριακό (δεν χρειάζεται να επεκταθώ) οπότε αν έχεις την καλοσύνη θα σε παρακαλούσα να μη μας δειξεις και σε αυτό το θέμα το ποιόν σου.

Ευχαριστώ.

Περα απο το προσωπικο σου προβλημα το οποιο σου ευχομαι να ξεπερασεις οσο πιο αναιμακτα γινεται, καλο θα ηταν να αναλογιστεις αν ο χαρακτηρας που βγαζεις εδω εχει συμμετοχη στον τροπο που σε αντιμετωπισε ο geo.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#661242 Η συμπεριφορά μας αλλάζει ανάλογα και με την φάση στην οποία είμαστε, οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα την παρούσα χρονική στιγμή.
A-Viper7, εύχομαι ότι και αν σε χάλασε, να το ξεπεράσεις και να συνεχίσεις πιο δυνατός, το ταχύτερο δυνατό!
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
trident1971 έγραψε:
A-Viper7 έγραψε:

Πέρασα μια απίστευτα δύσκολη οικογενειακή στιγμή το σαββατοκυριακό (δεν χρειάζεται να επεκταθώ) οπότε αν έχεις την καλοσύνη θα σε παρακαλούσα να μη μας δειξεις και σε αυτό το θέμα το ποιόν σου.

Ευχαριστώ.

Περα απο το προσωπικο σου προβλημα το οποιο σου ευχομαι να ξεπερασεις οσο πιο αναιμακτα γινεται, καλο θα ηταν να αναλογιστεις αν ο χαρακτηρας που βγαζεις εδω εχει συμμετοχη στον τροπο που σε αντιμετωπισε ο geo.

Αγαπητέ μου, το να έχεις εσύ η ο γκεο πρόβλημα με τον χαρακτήρα μου μόνο περηφάνια μου προκαλεί. :)
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
axel12p έγραψε:A-Viper7, εύχομαι ότι και αν σε χάλασε, να το ξεπεράσεις και να συνεχίσεις πιο δυνατός, το ταχύτερο δυνατό!

Σε ευχαριστώ πολύ! :)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
trident1971 έγραψε:
A-Viper7 έγραψε:

Ευχαριστώ.

Σοβαρά τώρα; Είναι αυτό κριτήριο;
:s_shout
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Αγαπητέ μου, το να έχεις εσύ η ο γκεο πρόβλημα με τον χαρακτήρα μου μόνο περηφάνια μου προκαλεί.

Ευτυχως :s_empathy
Αμοιβαια τα αισθηματα :)
Άβαταρ μέλους
By trident1971
A-Viper7 έγραψε:
trident1971 έγραψε:Περα απο το προσωπικο σου προβλημα το οποιο σου ευχομαι να ξεπερασεις οσο πιο αναιμακτα γινεται, καλο θα ηταν να αναλογιστεις αν ο χαρακτηρας που βγαζεις εδω εχει συμμετοχη στον τροπο που σε αντιμετωπισε ο geo.

Αγαπητέ μου, το να έχεις εσύ η ο γκεο πρόβλημα με τον χαρακτήρα μου μόνο περηφάνια μου προκαλεί. :)

Αυτο εννοω, να 'σαι παντα υπερήφανος για τον εαυτο σου, εσυ ξερεις καλυτερα!

Anonymous Founder έγραψε:Σοβαρά τώρα; Είναι αυτό κριτήριο;
:s_shout

Δεν καταλαβα την ερωτηση. Μια χαρα του απαντησε ο Geo, και αρχικα που απλα ειπε "οτι δεν του αρεσει τιποτα" , και μετα οταν ανακοινωσε το προβλημα του, το σεβαστηκε και δεν συνεχισε. Καλο θα ηταν να αναλογιστει αν κανει και αυτος το ιδιο.