Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#128110 Ειχα παει το 1992.
Ηταν τελεια!!
Με φοβερη παραλια Πανορμος και Αγνωντας!!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#128126 Αχ ρε Γαμβεττα..

Ωραια τα 2 καλοκαιρια στην Θεσσαλονικη/Χαλκιδικη.

Τι μου την θυμισες βρε rocsta??? :s_tongue
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#129000 Προς Πειραιωτες και οχι μονο

Υπαρχει μια πιθανοτητα αυριο να κατεβω Πειραια οδο Φιλωνος.
Εκει γυρω παιζει παρκινγκ?
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#129003 Γενκα η περιοχη εχει διαφορα παρκινγκ (οικοπεδα) που το αφηνεις επι πληρωμη. Αν δε εχει στον ιδιο δρόμο, θα εχει στον απο πανω. Ενδεχομενως να βρεις και κανονικη θεση.
Εχε υποψη σου οτι ειναι μονοδρομοι γενικα, ο απο πανω παει προς Τρουμπα/Δικαστηρια κλπ, η Φιλωνος επιστρεφει προς κέντρο / Δημ. Θεατρο.

Δες στο χαρτη σου που θες να πας, φτανεις εκει με το αυτοκινητο και μετα ψαχνεις.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#130797 Αυτοκινητιστική ερώτηση...
Από τα 90χλμ στα 5-10χλμ ένα yaris mki αν λάβουμε υπόψιν μας ότι ο δρόμος είναι ο κλασσικός επαρχιακός, όχι σαπούνι αλλά ούτε και εγνατία και τα ελαστικά είναι σε μια ενδιάμεση κατάσταση(ούτε καλή, ούτε κακή) πόσα μέτρα χρειάζεται;
Άβαταρ μέλους
By Morx
#130811 Ε, καμια 100αρια μετρα συνολικα ?? (μαζι με την αποσταση που θα διανυσεις μεχρι να αντιδρασεις).
Άβαταρ μέλους
By trident1971
panos2171 έγραψε:Αυτοκινητιστική ερώτηση...
Από τα 90χλμ στα 5-10χλμ ένα yaris mki αν λάβουμε υπόψιν μας ότι ο δρόμος είναι ο κλασσικός επαρχιακός, όχι σαπούνι αλλά ούτε και εγνατία και τα ελαστικά είναι σε μια ενδιάμεση κατάσταση(ούτε καλή, ούτε κακή) πόσα μέτρα χρειάζεται;

Δε νομιζω να μπορει να απαντηθει αυτο, μονο νουμερα στον αερα, πχ "λιγοτερο απο 100 μετρα". Ειναι καμποσες οι παραμετροι.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#130816 Στο περίπου. Ας πούμε τα 400-500μ είναι υπέραρκετά πάντα υπό φυσιολογικές συνθήκες και όχι βρεγμένος δρόμος, πάγος κλπ.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
panos2171 έγραψε:Στο περίπου. Ας πούμε τα 400-500μ είναι υπέραρκετά πάντα υπό φυσιολογικές συνθήκες και όχι βρεγμένος δρόμος, πάγος κλπ.

στα 500μ σταματα και αμαξοστοιχια του ΟΣΕ με μεθυσμενο οδηγο που λεει ο λογος. :lol:

Για πες τι ακριβως εννοεις γιατι 500μ ειναι η διαμετρος ενος μικρου οικισμου στην επαρχια. :lol:

θες να παρεις φορα να μπεις στη Βουλη? :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#130824 Όχι απλά κάποια ίσα που κατάφερε να σταματήσει σε αυτή την απόσταση (και 400μ να μην ήταν 300 ήταν σίγουρα) και θα τη σκότωνα κιόλας όπως είπε αφού με σταμάτησε να μου ζητήσει τα ρέστα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
panos2171 έγραψε:Όχι απλά κάποια ίσα που κατάφερε να σταματήσει σε αυτή την απόσταση (και 400μ να μην ήταν 300 ήταν σίγουρα) και θα τη σκότωνα κιόλας όπως είπε αφού με σταμάτησε να μου ζητήσει τα ρέστα.

Το μαλλί πλατινέ;;;;; :shifty: :ninja: :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
panos2171 έγραψε:Όχι απλά κάποια ίσα που κατάφερε να σταματήσει σε αυτή την απόσταση (και 400μ να μην ήταν 300 ήταν σίγουρα) και θα τη σκότωνα κιόλας όπως είπε αφού με σταμάτησε να μου ζητήσει τα ρέστα.

Η φαση ειναι "γκομενα οδηγος και εζησα". Μην το ψαχνεις παραπανω, αλλιως να το παμε στα θρησκευτικα και στα αποκρυφιστικα. :lol: