Έχω μια φωτό από την εποχή των σοβάδων....

Χωρίς να είμαι βέβαιος φαίνεται να υπάρχει οριζόντιο "μπάλωμα" εκεί που περασαν οι σωλήνες από τη μια παροχή στην άλλη...μπάλωμα ωστόσο υπάρχει και κάθετα (σίγουρα τουλάχιστον για την αποχέτευση).
Επίσης το γεγονός ότι η παροχή κρύου είναι λίγο ψηλότερα από του ζεστού και στις δύο περιπτώσεις με κάνει να σκέφτομαι ότι μάλλον "τρέχουν" παράλληλα οι σωλήνες, τοίχο-τοίχο δηλαδή....
Εκτός αν ο εγκαταστάτης χρησιμοποιεί το ύψος για να ξεχωρίσει κρύο/ζεστό, αλλά δε νομίζω.
Φριαχνω ενα ντουλαπι κυριως απο νοβοπαν γυμνο. Για βαψιμο μου ειπαν να χρησιμοποιησω πλαστικο ακρυλικο χρωμα. Αλλη λυση υπαρχει? Πχ μπορω να βαλω λαδομπογια? το οτι το στοκαρω στις ενωσεις κλπ δεν θα εχω λογικα προβλημα με το χρωμα.
nEK έγραψε:Βαψιμο νοβοπαν.
Φριαχνω ενα ντουλαπι κυριως απο νοβοπαν γυμνο. Για βαψιμο μου ειπαν να χρησιμοποιησω πλαστικο ακρυλικο χρωμα. Αλλη λυση υπαρχει? Πχ μπορω να βαλω λαδομπογια? το οτι το στοκαρω στις ενωσεις κλπ δεν θα εχω λογικα προβλημα με το χρωμα.
Πρωτα στοκαρεις αρμους και τριβεις, μετα sealer και τριψιμο, μετα βαφεις. Μπορεις να χρησιμοποιησεις, ακρυλικο η ρεπουλινη νερου η λαδομπογια.
Fiat Panda 7,6l/100km
nEK έγραψε:Αυτα ειχα, αυτα δουλεψα. Το βαψιμο επειδη δεν κοστιζει σε σχεση με το να χρησιμοποιουσα αλλο υλικο ή να πηγαινα σε μαραγκο, θελω να το κανω καπως καλο. Αλλωστε δεν ειναι και ντουλαπι κουζινας, ουτε ειμαινο agent Gibs. Το sealer τι ειναι?
Το sealer ειναι ενα υλικο για να κλεισει τους πορους του ξυλου. Ειναι απαραιτητο για να πιασει το χρωμα σωστα και να μην ξεφλουδισει.
Fiat Panda 7,6l/100km
Κι αυτοί οι υδραυλικοί, αν δεν θες ολική ανακατασκευή μπάνιου δεν έρχονται με τίποτα, έψαχνα τις προάλλες για μια διαρροή της παροχής του ντουζ που έχει διαλύσει τον τοίχο από την άλλη μεριά (βλέπει κουζίνα) και το καλύτερο που κατάφερα ήταν να μου δώσει ένας οδηγίες μέσω τηλεφώνου για να τσεκάρω τα βασικά. Ευτυχώς που δε μου ζήτησε και μεροκάματο μέσω paypal

Edit ο τοίχος της κουζίνας, έχει απλωθεί σε μήκος 2 μέτρων η υγρασία, δίπλα στην πόρτα που φαίνεται στο βάθος είχαν πέσει και 2 εκατοστά σοβά και είχα φτάσει στο τούβλο, τα άσπρα στο πάτωμα είναι σοβάδες από ένα πρόχειρο μπάλωμα που έκανα
Δοκίμασε κανά τουμποφλο αν και δεν νομίζω να δεις αποτέλεσμα

1. Μου είπε πως το σπιράλ είναι καλύτερο από το υγρό
2. Από αυτά που μου εξήγησε για το υγρό κατάλαβα πως είναι και αυτό κατά βάση για νιπτήρες, πάντως όντως δεν έγραφε "όχι σε λεκάνες". Μάλλον θα πάω να το πάρω, βλέπω να βγαίνει κανένα χελωνονιτζάκι στο τέλος από εκεί μέσα
< using some app
< using some app
Νίκος Παππάς έγραψε:nEK έγραψε:Αυτα ειχα, αυτα δουλεψα. Το βαψιμο επειδη δεν κοστιζει σε σχεση με το να χρησιμοποιουσα αλλο υλικο ή να πηγαινα σε μαραγκο, θελω να το κανω καπως καλο. Αλλωστε δεν ειναι και ντουλαπι κουζινας, ουτε ειμαινο agent Gibs. Το sealer τι ειναι?
Το sealer ειναι ενα υλικο για να κλεισει τους πορους του ξυλου. Ειναι απαραιτητο για να πιασει το χρωμα σωστα και να μην ξεφλουδισει.
Ακομη και αν βαψω με ακρυλικο/πλαστικο? σαν ασταρι δηλαδη?