Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
#6152 δηλαδή φίλε kouk μας λες σε γενικές γράμμες ότι το φόρουμ τότε δεν προέκυψε επειδή το επιδίωκαν κάποιοι στο περιοδικό για να ερθουν σε αμεσότερη επαφή με τους αναγνώστες αλλά απλά προέκυψε από πρόσωπα που ασχολούνταν τότε με τους αγώνες σε συνδυασμό με την δυναμική πουείχε το όνομα του περιοδικου...Τελικά παίδες μάλλον εγώ είμαι πολύ ρομαντικός ή αφελής διότι πίστευα μέχρι που έφυγε ο Κ.Κ ότι το φόρουμ ήταν συνέχεια και προέκταση του περιοδικού που διάβαζα ανελλιπώς. Μετά ήταν ήδη μεγάλο οπότε πήγαινε αυτόματο πιλότο...
-------
Τώρα για τον Σ.Χ δεν τον γνωρίζω προσωπικά για να έχω γνώμη και άρχισα να τον αμφισβητώ στον τρόπο που έδινε την ψήφο τουστο coty. Επίσης θυμάμαι ένα δυσάρεστο περιστατικό που είχε γίνει ανάμεσα μας στο νήμα που σχολίαζε τα τεύχη του περιοδικού όπου παρατηρούσα ότι όσες εταιρείες είχαν έντονη διαφήμιση στο περιοδικό είχαν και πιο χαλαρή κριτική των μοντέλων τους που συχνά έφτανε σε εκθιασμό! Μόλις το διάβασε ο ΣΧ μου τα έχωσε δημοσίως ρωτώντας με αν τον θεωρώ κλέφτη! Ανταπάντησα ότι δεν τον θεωρώ κλέφτη αλλά του ζήτησα να μου πει αν μια εταιρεία που δίνει αυτοκίνητα για δοκιμές στο περιοδικό και κάποια άλλη όχι επηρεάζει την κρίση του κάτι που ποτέ δεν απάντησε και έκτοτε δεν ξανασχολήθηκα μαζί του.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
italakias έγραψε:δλδ πρεπει να εχει σχεση με το θεμα οταν αναφερεται οτι καποιος νοσηλευεται στον αγιο ,σαββα;

Ναι.
Αλλιώς είναι off-topic. Το ότι είναι μια δυσάρεστη είδηση, δεν νομιμοποιεί το να την πετάς σε άσχετο σημείο για να κάνεις εντύπωση.
Αν λοιπόν έχει σχέση με το θέμα, ας το διευκρινήσουμε.
Αλλιώς, θα αναλάβουν οι mod.

Φυσικά και έχει ενδιαφέρον για όλους μας αν κάποιος από εδώ μέσα έχει αρρωστήσει σοβαρά. Αλλά δεν το αναφέρουμε κατ' αυτόν τον τρόπο: δεν σεβόμαστε ούτε το φόρουμ, ούτε τον ίδιο τον ασθενή.

trident1971 έγραψε:Ειδικα αν ειναι λογοπαιγνιο που αναφερεται στις σχεσεις των μελων του φορουμ?

Φοβάμαι πως δεν καταλαβαίνω το λογοπαίγνιο. Εξήγησέ το μας αν θέλεις, ίσως να μην είμαι μόνον εγώ ο βραδύνους.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#6156 Nα βάλουμε ψηφοφορία σε πόσες μέρες θα φάει το 1ο μπαν ο ιταλάκιας; :s_biggrin (θυμάμαι εκείνη την εποχή με τις 50 παρόμοιες ψηφοφορίες τη μέρα :s_biggrin ).

Δεν θα βάλουμε κανένα στοίχημα και κανένας δεν είναι εκ των προτέρων υποψήφιος για ban. Το αφήνω, αλλά την επόμενη φορά δεν θέλω flame baiting από κανέναν για κανέναν. Δεν θέλω και καμία συνέχεια επίσης. [Mod]
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#6165 Αν εσύ έστειλες πμ, να σου απαντούσε και αυτός με πμ. Το να το πετάει στο άσχετο στην κουβέντα, δεν μας έχει εξηγήσει τι προσφέρει στην κοινότητα. Τον παρακαλώ να μας εξηγήσει, και ελπίζω να το κάνει.
Φυσικά μπορείτε να αλλάξετε όσα πμ θέλετε. Αλλά το να πετάει κάποιος κάτι τέτοιο σε δημόσια συζήτηση, δεν είναι σωστό και πρέπον.
Ας μας εξηγήσει λοιπόν τι εννοούσε, για να προχωρήσουμε παρακάτω.
:s_yes
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#6170 πμ εστειλε να ρωτησει, ΜΕΤΑ το σχολιο μου, οχι πριν.
Σου απανησα με pm.

To πμ το έλαβα. Αν ήθελες να πεις κάτι σε πμ, το λες εξ αρχής. Δεν πετάς άσχετα στο θέμα.
Στο μέλλον το ξεκαθαρίζω πως άσχετα με το θέμα ποστ, που μπερδεύουν άνευ λόγου τους υπόλοιπους χρήστες, θα σβήνονται και θα ακολουθείται ο κανονισμός. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#6183 kouk ποια είναι η Σιδηρά Κυρία και ποιος ο Φιλιππινέζος;

Επειδή δεν μπορούμε όλοι να διαβάζουμε ΣΧ από το πρωτότυπο θα παρακαλούσα για την κατανόηση σας...

:s_smile
Άβαταρ μέλους
By bill33
EDDIE_147 έγραψε:kouk ποια είναι η Σιδηρά Κυρία και ποιος ο Φιλιππινέζος;

Επειδή δεν μπορούμε όλοι να διαβάζουμε ΣΧ από το πρωτότυπο θα παρακαλούσα για την κατανόηση σας...

Γιατί όλοι ξεχνάτε το τρίτο πρόσωπο του χρησμού της Πυθίας ρε παιδιά;Αυτός δεν αξίζει λίγη δημοσιότητα;
Άβαταρ μέλους
By cavallino
EDDIE_147 έγραψε:kouk ποια είναι η Σιδηρά Κυρία και ποιος ο Φιλιππινέζος;

Wild guess για Σιδηρά Κυρία: Αννίτα Πασσαλή
http://www.zougla.gr/automoto/article/ta-ka8ikia-tou-rali-akropolis-stratisino-rally-acropolis
Άβαταρ μέλους
By kouk
#6224 Επειδή αναφέρθηκε ο ΚΚ.
Στην αρχή έγραψε στο Φόρουμ. Μονο που νόμιζε οτι αφορα μονο τυς υπαλλήλους των ΤΕ. και ρωτούσε διαφορά. Pilot ηταν το username. Χάθηκε μετα απο λιγες μέρες.
Εμφανίσθηκε μετα απο 3-4 Χρονια στα Μέγαρα σε κοπή πίττας του Φόρουμ.
Το μωρό του cmarin έκλαψε λίγο την στιγμη που πήγε να κόψει την πίττα. Η ατάκα του "κρίμα που δεν είναι εδώ ο Ηρώδης" με έκανε να τον σιχαθω. Δεν κατάλαβε ποτε την δυναμική του Φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
kouk έγραψε:Επειδή αναφέρθηκε ο ΚΚ.
Στην αρχή έγραψε στο Φόρουμ. Μονο που νόμιζε οτι αφορα μονο τυς υπαλλήλους των ΤΕ. και ρωτούσε διαφορά. Pilot ηταν το username. Χάθηκε μετα απο λιγες μέρες.
Εμφανίσθηκε μετα απο 3-4 Χρονια στα Μέγαρα σε κοπή πίττας του Φόρουμ.
Το μωρό του cmarin έκλαψε λίγο την στιγμη που πήγε να κόψει την πίττα. Η ατάκα του "κρίμα που δεν είναι εδώ ο Ηρώδης" με έκανε να τον σιχαθω. Δεν κατάλαβε ποτε την δυναμική του Φόρουμ.

Ναι, μόνο την δυναμική του φόρουμ δεν κατάλαβε...
Άβαταρ μέλους
By cavallino
kouk έγραψε:Το μωρό του cmarin έκλαψε λίγο την στιγμη που πήγε να κόψει την πίττα. Η ατάκα του "κρίμα που δεν είναι εδώ ο Ηρώδης" με έκανε να τον σιχαθω. Δεν κατάλαβε ποτε την δυναμική του Φόρουμ.

Μπορεί να μην εννοούσε το παιδί, μπορεί να ήθελε τον Ηρώδη για να ζητήσει τη χρηματοδότηση που δεν έδινε το Κράτος.