Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nEK
pipinos1976 έγραψε:Να σας ζήσει το μπεμπέ, να το χαίρεστε και να το δείτε να μεγαλώνει και να γίνεται όπως το ίδιο θέλει. Εγώ είμαι ήδη χαζομπαμπάς από τη στιγμή που ο μικρός έχει ανακαλύψει έναν τέλειο τρόπο να ηρεμεί και να κοιμάται: να τον παίρνω αγκαλιά ενώ είμαι ξαπλωμένος και ρίχνει κάτι ύπνους... ούτε με μαμά, ούτε με γιαγιά κάνει έτσι, μόνο με τον μπαμπά. Ε εκεί πλέον γίνεσαι χαζομπαμπάς και αρχίζεις τα selfies, ενώ πριν τα κορόιδευες. Όχι πως τα ανεβάζω σε κοινωνικά δίκτυα, αλλά μέσα σε 10 μέρες που ήρθαμε σπίτι έχω και μια φωτογραφία για κάθε ημέρα που κοιμάται πάνω μου...!!!

Ευχαριστώ.

*selfie :yahoo:
Οι γαμιστεροτερες φωτογραφιες εβερ
Άβαταρ μέλους
By L200
#19002 Καλώς ήρθαν και νεογέννητα... φορουμόπαιδα!!! Να είναι πάντα γερά!!! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#20368 Και αυτά τι σχέση έχουν με το θέμα; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimsabas έγραψε:Ε φτιάξτε ρε παιδιά ένα θέμα για τους εκπαιδευτικούς. Αφού βλέπετε ότι γράφονται μπόλικες σελίδες.

Τα περι εκπαιδευτικών κλπ μεταφέρθηκαν στο viewtopic.php?f=9&t=458 . Συνέχεια εκεί σε ότι το αφορά [mod]
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#21596 Να σας ρωτησω μπαμπαδες??
Εχετε κανει στα παιδια σας αυτο το εμβολιο??

http://www.novartis.gr/node/3190

Μας συνεστησε η παιδιατρος να το κανουμε..Δεν καλυπτεται απο ταμειο ειδα. 105 eur!! :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#21607 Θα το κανω στην κορη μου (3.5 χρονων) τον αλλο μηνα...για τον μικρο (13μηνων) δεν μας ειπε τιποτα ο γιατρος ακομα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Geo f1 έγραψε:Να σας ρωτησω μπαμπαδες??
Εχετε κανει στα παιδια σας αυτο το εμβολιο??

http://www.novartis.gr/node/3190

Μας συνεστησε η παιδιατρος να το κανουμε..Δεν καλυπτεται απο ταμειο ειδα. 105 eur!! :lipsealed:

Θα το κάνουμε και στους δύο...

Μας το πρότεινε η γιατρός, αλλά και να μην μας το πρότεινε, θα το κάναμε. Δεν παίζουμε με τέτοια πράγματα...

Με την τιμή έπαθα το ίδιο με εσένα χ2... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#21701 Αν το κάνουν και οι γονείς δε.... ένας παχυλός μισθός το εμβόλιο.
Άβαταρ μέλους
By GTI_
Funis :offtopic: έγραψε:

Re: Είμαι μπαμπάς..

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; :dizzy:

Αν είναι έτσι να αρχίσω να ποστάρω κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
By Funis
GTI_ έγραψε:
Funis :offtopic: έγραψε:

Re: Είμαι μπαμπάς..

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; :dizzy:

Αν είναι έτσι να αρχίσω να ποστάρω κι εγώ.

Α) άμα δεν σου αρέσει τα παράπονα σου στην διοίκηση.
Β) σεξιστή, φαλλοκράτη, 666 ουουου #eleniloukaforever
Γ) ναι είδαμε και στα άλλα που ποστάρεις πόσο προσφέρεις στην συζήτηση.

Διάλεξε και πάρε.
Άβαταρ μέλους
By GTI_
#21964 [sms]Θα διάλεγα χαλαρά το Γ, ξέρεις ότι ψοφάω για γλυκόλογα, αλλά α) θα φας μπαν γιατί έχω κολλητούς στη διοίκηση και β) έχω συνάχι σήμερα και έχω λίγο τα χάλια μου...
Το ξέρω ότι τα προτιμάς γι' αυτό σε διευκολύνω και σε νιώθω.[/sms]

:s_wacko
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#21974 in.gr: Στην ανάκληση παρτίδων του εμβολίου Meningitec εναντίον της μηνιγγίτιδας προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) λόγω ύπαρξης σωματιδίων οξειδί...
Το πλήρες άρθρο: http://www.in.gr/IngrNewsiPhoneFeed/Sho ... 089&live=1

--
Στάλθηκε από την εφαρμογή του in.gr για Android

<