Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#265843 Πέρασε μπροστά από το φανάρι και είπε να κάνει λίγο πίσω για να το βλέπει...

Άβαταρ μέλους
By markvag
#265894 Βασικά κάτι τέτοιο έχω σκεφτεί μερικές φορές να κάνω με τα μηχανάκια που τα παρατάνε ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά στην πιλοτή και φεύγουν... :twisted: :twisted: :oops:
Άβαταρ μέλους
By pik.
markvag έγραψε:Βασικά κάτι τέτοιο έχω σκεφτεί μερικές φορές να κάνω με τα μηχανάκια που τα παρατάνε ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά στην πιλοτή και φεύγουν... :twisted: :twisted: :oops:

με το 320i?
:lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#266173 Εκεί είναι που κολλάω... :lol: :lol:

Το επόμενο θα είναι Lada Niva! :rtfm: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#266207 Θα πάρεις ένα Niva απινάκιδο και θα το χεις μόνο σε εκείνο το σημείο. Όποτε παραστεί ανάγκη το χρησιμοποιείς. :twisted:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#266365 Η εξέλιξη στην ασφάλεια των αυτοκινήτων

Άβαταρ μέλους
By Pitt
italakias έγραψε:Παραμυθια.

Λες, ε; Πιστεύεις κι εσύ ότι τα κάνουν για να μας πουλήσουν δήθεν τεχνολογία και ασφάλεια, ενώ σκοπός τους είναι να μας τα πάρουν χοντρά; :hmmm:

Ααααχ... Που είναι η καημένη η Ascona μου. :inlove:

Πάρκαρε η γυναίκα μου στην πιλοτή και καταλάβαινα ότι ήρθε από τα χτυπήματα στις κολόνες. Σεισμός στην οικοδομή και ούτε σημαδάκι στους προφυλακτήρες! Τώρα αυτό μόλις πλησιάσεις κολόνα αρχίζει να σκούζει, μπίπ, μπίπ, μπίπ... Άσταδιάλα...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#266477 Pitt τώρα συνέδεσες Bluetooth στο park radar , για ειδοποίηση πότε παρκάρει η γυναίκα στην πιλοτή? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#266754 NSFW :rtfm:

Fifty Shades of Gray

:shifty:

Άβαταρ μέλους
By JBT
#266783 Λιγότερες μέτρησα.