GTS έγραψε:Δεν νομιζω ότι εχουν σχεση τα αντιβιοτικα με την γριππη. Βεβαια στην Ελλαδα ο κοσμος περνει αντιβιοτικα όπως του κατεβει και συνηθως λαθος. Στο εξωτερικο μονο με συνταγή γιατρου και ποιο ευστοχα για την αναγκη που εχει καποιος.
Αμην, γραψε "αντιβιωση" να δεις ποσα hits θα εχεις εδω μεσα.
Γενικα το εχει τα τελευταια χρονια ο Ελληνας, "ειμαι με αντιβιωση", κανει τους αλλους να λενε "ρε τον καημενο, ταλαιπωρειται".
Επισης εχω συναντησει αρκετους νεαρους γιατρους που δεν γνωριζουν τι αντιβιωτικα να δωσουν για κάθε περιπτωση. Σε δικη μου αναγκη αρκετες φορες μου εχουν δωσει λαθος αντιβιωτικα. Και όταν επεστρεφα στο εξωτερικο αναγκαζομουν να ξαναπαρω.
Να θυμαστε: την αντιβιωση την περνεις για να συγκεκριμενα προβλήματα και παντα μετα από συνταγή γιατρου. Ποτε δεν πας μονος σου να ξεκινήσεις αντιβιωση!
Ο οργανισμός μας είναι πιο δυνατός από όσο πιστεύουμε
Στο θέμα μας..
Δε μου αρέσει που σε αυτή τη χώρα κάνουν ήρωες άτομα σα το Παντελίδη και φτάνουν σε σημείο λαϊκού προσκυνήματος
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας
QsisVTS έγραψε:Δε μου αρέσει που σε αυτή τη χώρα κάνουν ήρωες άτομα σα το Παντελίδη και φτάνουν σε σημείο λαϊκού προσκυνήματος
Εδώ κάναν ήρωα το Γρηγορόπουλο...
panos2171 έγραψε:QsisVTS έγραψε:Δε μου αρέσει που σε αυτή τη χώρα κάνουν ήρωες άτομα σα το Παντελίδη και φτάνουν σε σημείο λαϊκού προσκυνήματος
και το Λαμπράκη και τον Πέτρουλα και τον Παναγούλη και τον Κουμή και την Κανελλοπούλου και τον Καλτέζα και τον Τεμπονέρα και και και ..
τώρα φταίω εγώ να το κάνω πουτ@να το τόπικ?
R21
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

panos2171 έγραψε:QsisVTS έγραψε:Δε μου αρέσει που σε αυτή τη χώρα κάνουν ήρωες άτομα σα το Παντελίδη και φτάνουν σε σημείο λαϊκού προσκυνήματος
Νταξει, για να τρολαρεις μπορείς να το πεις, στα σοβαρά θέλω να πιστεύω οτι μπορείς να διακρίνεις τις χαωδεις διαφορές των 2 περιπτώσεων.
ο εστιασμος των παραπανω σχολιων δεν ειναι στις διαφορες, (που ειναι χαωδεις οπως ειπες) αλλα στις ομοιοτητες και συγκεκριμενα στην "ηρωοποιηση", που σαν αντιδραση ήταν υπερβολικη και στις δυο περιπτωσεις.
Νίκος Παππάς έγραψε:QsisVTS έγραψε:markvag έγραψε:QsisVTS έγραψε:Εγώ θα ήθελα σε ένα τέτοιο event να εσκαγα με φουστανέλα
Kafros edition!
Μe like!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κι όμως ρε συ.. Γιατί θεωρούμε μάγκες τους Σκοτσέζους ή τους Ιάπωνες που σκάνε με τις φορεσιές τους;
Εγώ είμαι τσοπανης από τα Καλάβρυτα και θα φορούσα φουστανέλα
Ασε που θα είχες και κάτι ενδιαφέρον να συζητας με τους γύρω σου
Ναι βέβαια, θα σε ρώταγαν οι Σκωτσέζοι πώς σιδερωνεις τος πιεττες![]()
![]()
Από το Moto G
Βάζω την Κίτσα την αγελάδα να κάθεται πάνω τους!
Αμάν ρε Κυριάκο! Περαστικά ρε 'συ...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>