Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#710338 "Καλωσορίζουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τη μεταφράστριά του και ευχόμαστε τα αποτελέσματα να μην επηρεάσουν την πορεία της συνεργασίας του Σέρβου με την ΑΕΚ" :s_crazy

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#710356 Δαμαλι
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#710405 εγώ συμφωνώ με τον μεγάλο γυπαετό Θαναηλάκη παιδιά :shifty:

η κυρία είναι χάρμα οφθαλμών για έναν άντρα , κοσμεί η παρουσία της το ελ ποδόσφαιρο

bibendum έγραψε:
georgetz έγραψε:Χαρές που θα κάνει ο Θαναηλακης πάλι
Για μένα είσαι πρωταθλητής του χρόνου

< >

:iconcool: :lol:

είμαι λίγο μιξντ με το γεγονός έτσι όπως έγινε , τι να κάνουμε όμως, στηρίζουμε το τωρινό προπονητή :)

δεν μπορώ να διαγνώσω τι παίζει στο μυαλό όσων πιστεύουν ότι με το που έρθει ο Ρουμάνος αρχιτέκτονας ξεκινά δευτερη ντόλτσε βίτα αλλά εδώ θα είμαστε :lol:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#710407 Καλά Ντόλτσε βίτα δεν υπάρχει πλέον. Θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε. Ελπίζω σε μια κανονικότητα καινσε μια ομάδα με αρχή μέση τέλος.

Ο Πάμπλο την πάτησε γιατί έπρεπε να παρουσιαστεί σαν σοβαρή προσωπικότητα. Απ' τη στιγμή που άφηνε την γυναίκα να ποσταρει το είχε χάσει το παιχνίδι.

< >
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#710434 σιγά μην την κλείδωνε και με ζώνη αγνότητας ο Πάμπλο :lol:

τη δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω , είναι κρίμα οτι δεν τον άφησαν να κάνει τη δικιά του ομάδα , με προετοιμασία, παίκτες κλπα

πάει όμως αυτός, τουλάχιστον απο την Α ομάδα, ήρθε ξανά ο Ρουμάνος, επίσης αποδεδειγμένα πετυχημένος , μάλιστα ο πιο επιτυχημένος τώρα πρόσφατα και πληρώνεται πάρα πολύ καλά για να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα (πρωτάθλημα - πορεία Ευρώπη - οικονομικό σαστεηναμπίλιτι οφ δε τιμ , για να μιλάω τα ρουμανοαγγλικά του , ιτ ιζ ε φακτ :lol: )

δηλαδή , να το πω απλά, ο πήχης είναι στο Θεό αυτή τη στιγμή για τον Ρουμάνο , ελπίζω να ξέρει τι κάνει :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By sebastian
#710511 Αλλη μια λαμπρη σελιδα για το Σαββιδεϊκο.
Αφου εχεις κανει οτι μ@λακια μπορει να φανταστει ανθρωπου νους, απο το νταμπλ και μετα, φωναζεις τον Γκαρσια να βαλει πλατη σε μια χρονικη στιγμη που τα΄χεις κανει γιαμπαλο διοικητικα, αγωνιστικα, οργανωτικα, παντου. Απλα παντου.

Αποδεχεται με αφελεια (?) και τον χρησιμοποιεις σαν ασπιδα απενατι στη γκρινια του κοσμου, την οποια απορροφα σε βαθμο 90% λογω σχεσης λατρειας.
Του φερεσαι σαν αναλωσιμο υλικο μιας και ο μοναδικος τροπος να στηριξεις εναν προπονητη ειναι να του κανεις εστω και ενα γ@μημενο χατηρι απο αυτα που ζηταει. Τον στηριζεις με φιλια και λογια.
Κοιμαται ο Θεος και σου φερνει το κυπελλο εχοντας μια ομαδα, οχι καλυτερη του αχταρμα θεσεων 2 εως 6.
Και αντι να αποδεχθεις πως εχασες στην ιδια σου την μπλοφα και να του δωσεις εστω και μια χρονια το ελευθερο να κανει τη δικη του ομαδα, τον διωχνεις.

Και αυτο... οχι παντελονατα, αλλα επειδη χαλαρωνει το ffp λογω covid.
E, οκ, τα ρεστα μου.

Δε μου αρεσει ο Γκαρσια σαν προπονητης του Π.Α.Ο.Κ.
Ειναι γελοιο να εμφανιζεται η γυναικα σου οπουδηποτε σχετικα με τη δουλεια σου,
ειναι γελοιο να μιλας ετσι για αντιπαλους οταν ο συναδελφος σου περιμενε ορθιος εχοντας χασει τον τελικο για να τιμησει τον θεσμο (μεσω εσου), ειναι γελοιο να λες θα τα πω ολα και θα κανω και θα ρανω και να μη λες κουβεντα.

Δε μπορω να εχω γνωμη για τον Γκαρσια καθαρα σαν προπονητη ομως. Του δωσαν υλικα για μακαροναδα και τον κρινουν γιατι δε τους εφτιαξε στιφαδο. Ή ειναι ηλιθιοι ή μας εχουν για ηλίθιους.

Οσο για την επιστροφη Λουτσυ?
Αν η αξιοπρεπεια αμφοτερων ειναι θεμα 1,5 εκατ. ευρω, τοτε θα τα πανε περιφημα μεταξυ τους αυτη τη φορα, δεν εχω αμφιβολια.
Για την ομαδα κραταω μικρο καλαθι.
Άβαταρ μέλους
By melos86
#710518 Ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω με κινηση Σαββιδεικου!!
Επαιξαν ενα στοιχημα, τους βγηκε αλλα η προοπτικες σε αυτο το σημειο ηταν περιορισμενες....
Ο παμπλο ειναι πετυχημενος μεχρι στιγμης, εφυγε κυπελλουχος με μια ομαδα που δεν ηταν για να παρει κυπελλο και βρηκε τον τροπο να κανει το κατι παραπανω αλλα δεν νομιζω οτι θα ειχε αλλα να δωσει... Πιστευω οτι οι περιορισμενες εμπειριες του σαν πρωτος προπονητης θα τον προλαβαιναν την επομενη χρονια!

Το μονο που θελω ειναι να βρεθει ο τροπος να μεινει ειτε σαν βοηθος ειτε σαν πρωτος στην Β' ειτε στην Κ19 γιατι ο ΠΑΟΚ δεν ειχε ποτε ξανα τοσους αξιολογους νεους παιχτες σε τοσες θεσεις οσο φετος!

Ειναι σωστη κατα την αποψη μου η επιστροφη ενος "πιο προπονητη" απο τον γκαρσια σε αυτη τη στιγμη! Ειτε μιλαμε για τον Λουτσεσκου ειτε για καποιον αλλο! Ο παμπλο παντως ειναι νικητης και το απεδειξε και φετος! Μονο θετικο το προσημο...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#710521 Καποια στιγμη στην Ελλαδα θα μαθουμε οτι οι ομαδες δεν χτιζονται σε μια χρονια. Οτι το πλανο του προπονητη θελει καιρο να αποδωσει γιατι βασιζεται στο κατα ποσο θα μπορεσει ο καθε παιχτης να κανει αυτα που θελει ο προπονητης. Θα μαθουμε να στηριζουμε το προπονητη στις στραβες και να τον βοηθαμε στις αποτυχιες, εστω χωρις να του αυξανουμε την πιεση και το αγχος. Αρκετο εχει απο μονος του.

Τοτε θα φτιαξουμε ομαδες που θα αντεχουν στα δυσκολα. Ομαδες που οι στοχοι δεν καταστρεφονται γιατι τραυματιστηκε ΕΝΑΣ παιχτης. Ομαδες που δεν θα διαλυονται επειδη δεν πηραν το πρωταθλημα..

Που θα παει, καποτε ο προεδρος εδινε χαρτακι στο προπονητη με ποιος να βαλει, καποια στιγμη θα μιλουν για την ομαδα αυτοι που εχουν την ευθυνη και οχι αυτος που βαζει τα λεφτα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#710603 Μεταξύ μας ο Γκαρσία δεν έδειξε σχεδόν τίποτα όλη τη χρονια. Ήμασταν -30 και έλεγε η διαφορά με τον αντίπαλο φάνηκε στο γήπεδο που ήρθε ισοπαλία. Με το Λουτσεσκου έχω μια ελπίδα ότι θα δούμε πιο κανονική ομάδα.

< >
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#710617 Μιλάς για το διάστημα που η Τρίπολη σε εβαζε 2 γκολ με μισή ευκαιρία ? :lol:

Εκεί φταίει , αλήθεια είναι αυτό γιατί δεν μπήκε ο ίδιος να παίξει :s_biggrin

Η δουλειά που έκανε , σε στημένα , σε επιστροφή παικτών , σε πολλά θέματα φάνηκε.
Σε μια ομάδα δυστυχώς κωλοχανειο εδώ και 14 μήνες πήρε ένα κύπελλο και έφερε τη 2η θέση.

Θα έχουμε την απορία πώς θα ήταν τα πράγματα με δικιά του ομάδα ,με προετοιμασία ,με στήριξη σε έμψυχο υλικό αλλά τελείωσε , πάμε για άλλα :iconcool: