elteo έγραψε:cabala10 έγραψε:elteo έγραψε:Και τι ήθελες μωρέ; Να επικρατήσει ο night king? Σοβαρά τώρα; Red alert παίζουμε να πάρουμε το μέρος των σοβιετικών?
οχι να μας πρηζουν 3 σεζον για τον σκυλα του βορρα και να τον τελειωνουν μεσα σε 10 λεπτα στην πρωτη του μαχη.........................
τετοιες μαλακιες ειναι που ανεβαζουν την πειρατεια
Σε πόσα λεπτά ήθελες να τον καθαρίσουν;![]()
Μιλάμε για μία σειρά επιστημονικής φαντασίας και η μιζέρια και η γκρίνια έχει φτάσει στο Κρόνο.

Jimvar έγραψε:Τι εννοείς ότι έχει ξαναγίνει; Στο GoT ή σε άλλα παρόμοια κόνσεπτ; Όπως κι αν έγινε τελοσπάντων, νομίζω ότι ήρθε πολύ νωρίς, ο πόλεμος ζωντανών-νεκρών έπρεπε να είναι η κορύφωση της σειράς, όχι το ποιος θα κάτσει στον ρημαδιασμένο τον θρόνο

για το επεισόδιο της "Μάχης του Γουίντερφελ":
- Χρειάστηκαν 55 συνεχόμενες ημέρες γυρισμάτων
- 750 άνθρωποι του σετ επί ποδός όλο αυτό το διάστημα
- Ήταν η μάχη που διήρκεσε περισσότερο από κάθε άλλη της σειράς: ο λόγος για 82 λεπτά συνεχούς καταγραφής των μαχών στα διάφορα σημεία του Γουίντερφελ
- Ήταν η μεγαλύτερη χρονικά μάχη στην ιστορία της τηλεόρασης μέχρι σήμερα.
- Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, μόνο το βράδυ της Κυριακής περισσότεροι από 12 εκ. άνθρωποι παρακολούθησαν το επεισόδιο από το ΗΒΟ, ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι ούτε κατά προσέγγιση γνωστός ο αριθμός των ανθρώπων που το είδαν μέσω internet.
- Η "Κόκκινη Γυναίκα" ή αλλιώς η Μάγισσα Μελισάντρα (που υποδυόταν η ηθοποιός Carice Van Houten) αναδεικνύεται από τις πλέον δημοφιλείς ηθοποιούς της σειράς στο Instagram, καθώς στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό για να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές για τα τρυφερά τους μηνύματα, συγκέντρωσε περισσότερα από 283.000 likes και σχεδόν 9.000 σχόλια για την ερμηνεία της.
Jimvar έγραψε:Τι εννοείς ότι έχει ξαναγίνει; Στο GoT ή σε άλλα παρόμοια κόνσεπτ; Όπως κι αν έγινε τελοσπάντων, νομίζω ότι ήρθε πολύ νωρίς, ο πόλεμος ζωντανών-νεκρών έπρεπε να είναι η κορύφωση της σειράς, όχι το ποιος θα κάτσει στον ρημαδιασμένο τον θρόνο
elteo έγραψε:Jimvar έγραψε:Τι εννοείς ότι έχει ξαναγίνει; Στο GoT ή σε άλλα παρόμοια κόνσεπτ; Όπως κι αν έγινε τελοσπάντων, νομίζω ότι ήρθε πολύ νωρίς, ο πόλεμος ζωντανών-νεκρών έπρεπε να είναι η κορύφωση της σειράς, όχι το ποιος θα κάτσει στον ρημαδιασμένο τον θρόνο
Η σειρά λέγεται Game of thrones.
Walking dead είναι άλλη σειρά.
Corto Maltese έγραψε:Jimvar έγραψε:Τι εννοείς ότι έχει ξαναγίνει; Στο GoT ή σε άλλα παρόμοια κόνσεπτ; Όπως κι αν έγινε τελοσπάντων, νομίζω ότι ήρθε πολύ νωρίς, ο πόλεμος ζωντανών-νεκρών έπρεπε να είναι η κορύφωση της σειράς, όχι το ποιος θα κάτσει στον ρημαδιασμένο τον θρόνο
Στο GoT φυσικά. Σε κάποια μάχη ο Σνόου σκότωσε έναν boss creature και γίνανε σκόνη όλα τα minions μαζί του.

kovathe έγραψε:Kαι φυσικά δεν περιμένει κανεις να αποδοθούν ολόκληρα βιβλια σε μια σειρα ουτε καν να είναι πιστή απόδοση.
Αλλά να υπάρχει συνέπεια στην ίδια την εξέλιξη που έχει χτίσει η σειρα απο την αρχή και να βγάζει νόημα.
Όχι ήρθε ο απο μηχανής θεός και καθάρισε τον αρχικακο και όλα τέλεια.
< >

cabala10 έγραψε:ναι οπως το οτι ο night king εχει lvl 100 sniping σε κινουμενο στοχο που ακομη και ο petranof θα ζηλευε
, τα χουν ισοπεδωσει ολα οι πουστδοι Καμπαλα μου.
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]