criuser έγραψε:Ντεν παίζω στοίχημα καρδιά μου
Κακώς αφου ξερεις τα αποτελεσματα απο πριν.Money in the bank
criuser έγραψε:Ντεν παίζω στοίχημα καρδιά μου
bill33 έγραψε:criuser έγραψε:Ντεν παίζω στοίχημα καρδιά μου
Κακώς αφου ξερεις τα αποτελεσματα απο πριν.Money in the bank

Deleted User 1 έγραψε:Κακοποιηση του αθληματος. Ο τυφλος με το μονοφθαλμο. Τωρα ποιος ειναι ποιος μικρη σημασια εχει.
Το εντυπωσιακο ειναι ο σφυριξε ξεκαθαρα Αεκ ο κορακας και αυτες τις μαλακιες να τις κοψει ο γατακης. Αμα θελει να κανει μαγκιες να τις κανει στον πουτανας γιο και οχι στους καθε κατακαημενους. Επισης οσο παιζει Μακης μεσα η Αεκ παιζει με 10. Εγω να μπω καλυτερα θα γεμισω το χωρο.
< G3
A-Viper7 έγραψε:Πολικό το ψύχος και μόλις μπήκε ο Νοέμβρης...![]()
Βαγγέλα της καρδιάς μας, ΠΟΥΛΗΣΕ όλους τους αγώνες για τη φετινή σεζόν (εκτός από τις προπονήσεις με ΒΑΟ και δικέφαλες κότες εκ Τουρκίας) και φέρε μας τον Μέσι του χρόνου.-
pasxos έγραψε:Ετσι...
Κωμικοτραγικο θεαμα πια αυτο το ελληνικο τσιρκο. Ολες οι υπολοιπες ομαδες κοστιζουν οσο ο μισος παγκος του ΟΣΦΠειραιως και χωρις τον γιαννιωτα. Βαγγελη παρε ΤΩΡΑ την ομαδα και φερτην στην Αγγλια να βλεπουμε ιντεγιε απο κοντα και να παιζουμε με ομαδες στο ιδιο επιπεδο. ΤΩΡΑ. Δε ντρεπεσαι να παιζεις με κουτρουμπηδες και ζεκες αντιπαλους;;;;;;;; Φτου κακα κατι απιθανοι παικτες. παρε τωρα την ομαδα και φερτην εδω. ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Υγ τον λυπηθηκε η ψυχη μου αυτον τον μανταλο γμτ..
[/quote]
χρειάζονται εδώ ?)
Ντάξει βέβαια δε μιλάμε για αίσχη τύπου gay, ξέρετε βόλεϋ κτλ
, οπότε καλώς κάνουν και διατηρούν την αξιοπρέπειά τους.
Ας ελπίσουμε να μην ξεπερνά το μήνα ο τραυματισμός του γιατί είναι πολύ κρίμα το παλικάρι.
Σιδερένιος.diplomat έγραψε:+1 για τον Μάνταλο....
, όλα καλά λοιπόν. Εκτός από την μπάλα που ΔΕΝ είδαμε...
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
https://www.facebook.com/reel/1908969930072581/?s=[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]