Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
GTS έγραψε:Για Ναυπλιο ενα-δυο καλά εστιατορεια αλλα σε λογικη τιμη εχουμε να προτεινουμε;
Ξέρω για Τολό. Σου κάνει;
Άβαταρ μέλους
By g8777
GTS έγραψε:Για Ναυπλιο ενα-δυο καλά εστιατορεια αλλα σε λογικη τιμη εχουμε να προτεινουμε;

Teory για καφέ & brunch.

Αίολος στον πεζόδρομο Βασ.Όλγας για ελληνικό φαγητό/ψητά.

Αλαλούμ κλασική επιλογή.

Αλλιώς φύγε για Βιβάρι να πας στο Γιάννη να φας ψάρια.

Παγωτό από τον Κουστένη. Μην είσαι κορόιδο και πας Ιταλό.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#788613 οκ ευχαριστω, δεν εχω πολυ χρονο γιατι θα παω και στην Τριπολη μετα (εδω ξερουμε τιποτα καλο για φαγητο) οποτε θα περιοριστω σε αυτα που ειναι στην παλια πολη
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#789017 Πολύβιος: Στο πιο παλιό σουβλατζίδικο της Δραπετσώνας για «ανοιχτές μερίδες»

Εικόνα

https://www.gastronomos.gr/magazi/o-pol ... cushuFLAsM

Τι να πω για τον Πολύβιο. Το καλύτερο σουτζούκι που έχω φάει. Από παιδί μικρό με πηγαίνουν οι δικοί για μερίδα εκεί στα μέρη του μάγκα. Εγώ αρχικά σαν ανήλικος με τους δικούς μου, οι οποίοι (με) πήγαιναν στον Καράμπαμπα αλλά αργότερα με την παρέα μου εμείς πηγαίναμε στον Πολύβιο για "τούρκο" όπως λέγαμε το σουτζούκι.

«Μέχρι και 10 πιάτα μπορώ να κουβαλήσω με τα χέρια μου, αλλά δεν βρίσκω κάποιον να έρθει να μάθει και ας πάρει την επιχείρηση μετά. Του την κάνω δώρο. Δυστυχώς, δεν βρίσκω…».

Στο μόνο που διαφωνώ αγαπητέ μου Πολύβιε. Δώρο ούτε τον πυρετό μου σε κανέναν αχαΐρευτο.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#789130 ωραίος ρε Μπούσσε, πολύ ενδιαφέρον μαγαζί!
κάτι τέτοια είναι πολύτιμα, μεγάλη ανάσα στον βόθρο των προκάτ υλικών
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Giuseppe Busso έγραψε:Πολύβιος: Στο πιο παλιό σουβλατζίδικο της Δραπετσώνας για «ανοιχτές μερίδες»

Αθηνα που τα κανουν τσιγκουνικα και τα στραγκαλιζουν στο σφιξιμο πριν τα τυλιξουν με το χαρτι, μπορει και να (προσπαθησω να) το φαω κατευθειαν με το χερι οπως ειναι διπλωμενο.

Εδω Θεσσαλονικη που κανουν κατι αρκουδοσαντουιτς (ή αν προτιματε αρκουδοσουβλακια :shifty: ) ουτε που το προσπαθω να το κανω ζαφτι ολο αυτο το πραμα. Θα γινω στανταρ σα γουρουνι απο τη βρωμα και δε θα το χαρω πανω στην προσπαθεια να τα συγκρατησω ολα τα υλικα στη θεση τους και οχι στο μπλουζακι/πατωμα.

Το ανοιγω με τη μια σε ενα μεγαλο πιατο και το τρωω αργα και καθαρα :eat:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#789306 Πάρε την μπόμπα την ενιάρα στα Λίγα και Καλά και δεν μπλέκεις με αυτά. Με ευχαριστείς αργότερα. Αν είσαι μόνος σου κάνει και η εφτάρα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Πάρε την μπόμπα την ενιάρα στα Λίγα και Καλά και δεν μπλέκεις με αυτά. Με ευχαριστείς αργότερα. Αν είσαι μόνος σου κάνει και η εφτάρα

Μιαμ μιαμ μιαμ ωραιο δειχνει και ανοιχτο οπως το θελω :eat:

Εικόνα

Αυτα τα νουμερα τι σημαινουν ωρε Κορτο? Μεχρι 18αρα μπομπα διαβασα στο νετ!!!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#789327 Πόσο κάνει. Μπορεί η 9αρα να ακρίβυνε τελευταία φορά πήραμε 7αρα γιατί έλειπε το παιδί.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
George_Prix έγραψε:
Αθηνα που τα κανουν τσιγκουνικα και τα στραγκαλιζουν στο σφιξιμο πριν τα τυλιξουν με το χαρτι, μπορει και να (προσπαθησω να) το φαω κατευθειαν με το χερι οπως ειναι διπλωμενο.

Εδω Θεσσαλονικη που κανουν κατι αρκουδοσαντουιτς (ή αν προτιματε αρκουδοσουβλακια :shifty: ) ουτε που το προσπαθω να το κανω ζαφτι ολο αυτο το πραμα. Θα γινω στανταρ σα γουρουνι απο τη βρωμα και δε θα το χαρω πανω στην προσπαθεια να τα συγκρατησω ολα τα υλικα στη θεση τους και οχι στο μπλουζακι/πατωμα.

Το ανοιγω με τη μια σε ενα μεγαλο πιατο και το τρωω αργα και καθαρα :eat:

Να θυμίσω βέβαια εδώ πως ούτε όλα τα μαγαζιά έχουν το ίδιο μέγεθος αλλά και πως υπάρχουν και διάφορες επιλογές σε πολλά για μεγέθη και είδη πίτας ή ψωμιού.

Οπότε δεν είναι όλα ίδια στην Αθήνα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Corto Maltese έγραψε:Πόσο κάνει. Μπορεί η 9αρα να ακρίβυνε τελευταία φορά πήραμε 7αρα γιατί έλειπε το παιδί.

τι ειναι αυτα τα 7αρια και 9αρια? :x