Σίριουσλι πάντως, εμένα με επηρρεάζει όταν αγοράζω κάτι σε αμάξι/μηχανή/ανταλλακτικά όταν βλέπω κακή παρουσίαση και βρωμιά, σαν να μου λέει ο πωλητής " ΝΑ κ αν πουλήσω φίλε ΝΑ κ αν δε πουλήσω "
Ξέρωγω, δε ξεκινάμε καλά
Geralt έγραψε:Προκειται για μικρο πολης 6-7 χλιαρικα χωρις μεταλλικο χρωμα. Οι γρατζουνιες ειναι και σε προφυλακτηρα και σε πορτες
Ειναι πιο τιμιο να το αφησεις ως εχει ή να τις βαψεις αλλα μετα να εχεις καχυποψια γιατι ειναι βαμενο κτλ κτλ?
Σαν αγοραστης τι θα προτιμουσε ο καθενας?
alexandros.K έγραψε:Δλδ αν εχεις φωτο το αυτοκινητου με γρατζουνιες, παει να πει οτι σιγουρα δεν μεσολαβησε καποιο τρακαρισμα? ¨Η και μετα ακομα. Το βαφεις για τις γρατζουνιες, στο τρακαρουν και το ξαναβαφεις . Δεν μου λενε τιποτα οι φωτο , σορρυ
Geralt έγραψε:Ο αντιλογος βεβαια ειναι οτι και εγω αν εβλεπα ενα αμαξι με γρατζουνιες περιφερειακα δεν θα σχηματιζα και την καλυτερη εντυπωση, θα σκεφτομουν το εχει παρατησει και δεν τον ενδιαφερει.
Και βεβαια, ποιος ξερει τι αλλο εχει και δεν τον ενδιαφερει να το φτιαξει. Αμα δεν δινεις σημασια στα ελαχιστα γιατι να δωσεις στα μεγιστα και πιο κοστοβορα?
Ισως παιζει ρολο και η ηλικια
Στο τελευταιο αυτοκινητο που πουλησα, πριν 4-5 χρονια, ειχα καναδυο καλες γρατζουνιες.
Αναμικτες αντιδρασεις. Ο κυριος που το πηρε, δεν τις ειδε καν, δεν ασχοληθηκε καθολου με το εξωτερικο, μονο μοτερ τον ενδιεφερε.
Αντιθετα 2-3 αλλοι που το ειδαν (νεωτερης ηλικιας) το απερριψαν σχεδον αμεσως
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]