Καμια σχεση με τα netgear, αλλα καμία σχέση και στην τιμή
< >
Geo f1 έγραψε:Cosmote: Φθινόπωρο με 50% μεγαλύτερες FTTH ταχύτητες στο upload και νέο πακέτο στα 3Gbps
https://www.insomnia.gr/articles/provid ... sta-3gbps/
Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ προτείνει να αυξήσει τις ταχύτητες upload για τις υπηρεσίες FTTH ως εξής:
Για τη σύνδεση 300 Mbps, η ταχύτητα upload θα αυξηθεί από 30 Mbps σε 150 Mbps.
Για τη σύνδεση 500 Mbps, η ταχύτητα upload θα αυξηθεί από 50 Mbps σε 250 Mbps
Για τη σύνδεση 1 Gbps, η ταχύτητα upload θα αυξηθεί από 100 Mbps σε 500 Mbps

fokion έγραψε:δε ξερω ποτε θα δωσει συμετρικο, αλλα στο Γερακα στη γειτωνια μου εχουν τρελαθει να βαζουν οπτικές μεχρι σχεδον τα ρολογια των σπιτιων. ( υποθετω οτι εχει να κανει και με την επικοιμενη αλλαγη με "εξυπνα" ρολογια..
bill33 έγραψε:fokion έγραψε:δε ξερω ποτε θα δωσει συμετρικο, αλλα στο Γερακα στη γειτωνια μου εχουν τρελαθει να βαζουν οπτικές μεχρι σχεδον τα ρολογια των σπιτιων. ( υποθετω οτι εχει να κανει και με την επικοιμενη αλλαγη με "εξυπνα" ρολογια..
H τηλεμέτρηση θα γίνεται μεσω του δικτύου κινητής .
skous έγραψε:Ακριβώς. Η ΔΕΗ φτιαχνει εναέριο δίκτυο κορμού (ΤΡΑΓΙΚΟ!!!) και κααααααποια στιγμη θα ερθει σε συμφωνια με καποιον παροχο για να του το νοικιαζει.
Η ιδια δεν θα δινει καμία υπηρεσιά.
Οποτε καλό 2026 στην καλύτερη λέω εγώ.
Και εαν δεν αγοράσει κανείς (δεν ξερω εαν ειναι υποχρεωμενοι οι παροχοι να αγοράσουν), θα μείνουν όλοι αυτοι με ADSL
Λυπάμαι όσους θα πάρουν (αναγκαστικά γιατι όπου παιρνάει η ΔΕΗ δεν περνάει άλλος) internet απο την ΔΕΗ (και ναι, είμαι και ενώ σε αυτούς….). Διότι και την πόλη ασχημαινει, και προβλέπω τρελές ταλαιπωρίες για υποστήριξη κλπ
< >
skous έγραψε:
Λυπάμαι όσους θα πάρουν (αναγκαστικά γιατι όπου παιρνάει η ΔΕΗ δεν περνάει άλλος) internet απο την ΔΕΗ (και ναι, είμαι και ενώ σε αυτούς….). Διότι και την πόλη ασχημαινει, και προβλέπω τρελές ταλαιπωρίες για υποστήριξη κλπ
< >
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]