Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
bibendum έγραψε:Ε ναι και που ξερεις μπορει να επανελθει με κατι καλυτερο...

DAP έγραψε:Αν τους τσιγκλισεις ισως τους φανεις λιγουρης και σε απορριψουν απο τωρα....
markvag έγραψε:Να ρωτήσω τους HRάδες του φόρουμ...
Έχω στείλει μία αίτηση σε μία δουλειά που μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα και σε αντικείμενο που μ' ενδιαφέρει (τόσο η εταιρεία, όσο και η θέση) σε εταιρεία που φαίνεται επίσης καλή. Είναι Θεσσαλονίκη. Και δεν είναι agent για να προλάβω τον γαμάτο παπά του φόρουμ!![]()
![]()
Έχω (θεωρώ σε καλό επίπεδο) ένα 90% απ' ότι ζητάει (έχει ένα κατεβατό...δεν πιστεύω να υπάρχουν πολλοί που να τα έχουν όλα...)
funkyreverend έγραψε:
Δεν σε έχουν πάρει γιατί είσαι overqualified, με πάνω από 60% από αυτά που γράφουν τα job description.
Δεν ξέρεις τι να κάνεις ρε γμτ με αυτούς τους τρελούς στο HR...
funkyreverend έγραψε:Παρατηρώ και εδώ στη δουλειά ότι υπάρχει η γνωστή ποπολάρεια τιμή. Υπενθυμίζω την Ppop που ήταν η εφαρμογή της στη μικροοικονομική θεωρία.
Tι έγραψε ο παπάς...
funkyreverend έγραψε: Η απόσταση ανάμεσα σε "δεν είναι δυνατό το προφίλ" με το "είναι παραπάνω από τη θέση" είναι πραγματικά μια κόψη, ακόμα και σε εταιρία σαν τη δική μου που (υποτίθεται ότι) προσλαμβάνει άτομα που θα αντέξουν την αλματώδη άνοδο άρα κοιτούμε μεγαλύτερο εύρος χαρακτηριστικών.
funkyreverend έγραψε:Anyway, το προσπερνώ αυτό και λέω στον Μάρκο να βρει τον recruiter σε κάνα linkedin και να κάνει connect με ένα μηνυματάκι "ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη θέση, έχουμε κάποιο νέο;". Στη χειρότερη σου μένει το connection, άρα αν ψάξει από linkedin κάποια στιγμή θα είσαι στα πάνω-πάνω αποτελέσματα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, αν η θέση έχει κλείσει ήδη - too bad. Αν δεν έχει κλείσει, ίσως ανέβεις στο σωρό.
funkyreverend έγραψε:Μην βρίσεις τον recruiter και μην υπονοήσεις ότι τον παίζει που δεν σε παίρνει τηλέφωνο. Τον παίζει όντως, αλλά μην του το λες κατάμουτρα.

Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]