Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
QsisVTS έγραψε:
αν πάθεις πολλά διαστρέμματα πάντως τα κοκαλάκια φεύγουν από τη θέση τους, ή τουλάχιστον έτσι μου είχε πει ένας ορθοπεδικός για το δεξί δικό μου πόδι όταν είχα κάνει μια ακτινογραφία για άλλο θέμα (συγκεκριμένα μου είπε "καλά ρε φίλε τι γίνεται εδώ; δεν είναι τίποτα στη θέση του")

;;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#414560 :s_dunno

ο,τι ξέρεις ξέρω, δε μπορώ να καταλάβω μια ακτινογραφία πέρα από κάτι πολύ προφανές, αυτού του έκανε εντύπωση

και δε μου την έβγαλε για τα κόκαλα, αλλά για να δει αν είχε μείνει ξένο σώμα μετά από σύγκρουσή μου με τζάμι, γιατί μου έβαλε δαχτυλάκι μες στο κόψιμο αλλά για να είναι βέβαιος πήγα και για ακτινογραφία (στη βούλα και αυτό είμαι μόνιμος θαμώνας στα επείγοντα :lol: )

μόλις τη βλέπει μου λέει τι γίνεται εδώ και αν έχω ξαναχτυπήσει καθώς "και όλα έχουν φύγει από τη θέση τους"
Άβαταρ μέλους
By 224v
#414567 ευτυχως για τον μικρο και τις διακοπες σας.... προσωπικα στα 47 μου εσπασα με συντριπτικο καταγμα τον καρπο μου. μετα απο 2 αναταξεις σε 2 εβδομαδες μεσα, οντως τρελλος πονος.. χωρις αναισθησια, απεφασισθει εξωτερικη οστεοθετηση με μηχανισμο. 4 στριφωνια (δουλεψε black decker), πηραν κοκκαλο απο τον αγκωνα και "εκτισαν" τα 5 κομματια που ειχε γινει η ακρη του οστου στον καρπο. Μετα 2 μηνες αναμονη... ευτυχως λειτουργει καλα ο καρπος!!! = σκουπιζεις τον κ..λο σου με το χερι.... :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#414574 Πάντως και οι 4 συνολικά γιατροί που είδαν το χεράκι εδώ συγκλίνουν στο οτι ειναι ένας συνδιασμος τυχαίου και όχι της ιδανικής ιατρικής αντιμετώπισης, ο γύψος έπρεπε να είχε τοποθετηθεί με την παλάμη του σε διαφορετική θέση για να μην τραβάει ο μυς το κόκκαλο
Ευκαιρία βρήκαν βέβαια να τα ψάλλουν στου γιατρούς της Βιεννης και να μας πούνε ποσό καλύτεροι ειναι εδώ ( που παίζει και να ειναι αλήθεια )
Κρίμα και τον πηγαίναμε στο καλύτερο νοσοκομείο για ατυχήματα το μικρό, στο δικό τους ΚΑΤ .. άμα δεν ξέρουν τα το φτιάξουν τι να πω πια...

Χέρια δεν ξέρουν να φτιάξουν, Citroen δεν ξέρουν να φτιάξουν , τι στο καλό ξέρουν;
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
KiloMeater έγραψε:Πάντως και οι 4 συνολικά γιατροί που είδαν το χεράκι εδώ συγκλίνουν στο οτι ειναι ένας συνδιασμος τυχαίου και όχι της ιδανικής ιατρικής αντιμετώπισης, ο γύψος έπρεπε να είχε τοποθετηθεί με την παλάμη του σε διαφορετική θέση για να μην τραβάει ο μυς το κόκκαλο
Ευκαιρία βρήκαν βέβαια να τα ψάλλουν στου γιατρούς της Βιεννης και να μας πούνε ποσό καλύτεροι ειναι εδώ ( που παίζει και να ειναι αλήθεια )
Κρίμα και τον πηγαίναμε στο καλύτερο νοσοκομείο για ατυχήματα το μικρό, στο δικό τους ΚΑΤ .. άμα δεν ξέρουν τα το φτιάξουν τι να πω πια...

Χέρια δεν ξέρουν να φτιάξουν, Citroen δεν ξέρουν να φτιάξουν , τι στο καλό ξέρουν;

Nα γκρινιάζουν ότι οι Έλ τους τρώνε τα λεφτά γιατί είμαστε τεμπέληδες.

Περαστικά στον μικρό, παγωτά με το ένα χέρι τα ανοίγει ή του τα ανοίγεται ? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#414627 Ο μεγαλος γιατρός αφού είδε όλα τα χαρτιά, "πλάκες" , ιστορικό, συμβουλευτικέ τη κρυστάλλινη του μπάλα ξεκινάει ως εξής :

" σε αυτές τις περιπτώσεις, κάνουμε ανάταξη, με μέθη ναρκώνουμε τον ασθενή και σπάμε το κόκκαλο να το κολλήσουμε ξανά..."

Κάπου εκεί εμείς έχουμε χάσει τη μπάλα ..... και συνεχίζει

" ..όμως αυτη δεν ειναι η δίκη σας περίπτωση λόγω ηλικίας "
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#414631 Μιας και έχουμε και γιατρούς στο forum αλλά και ανθρώπους που ασχολούνται μια ερώτηση.

37,1 για 3 ώρες το απόγευμα θεωρείται δέκατα??

Μετά πάει 36,8 χωρίς χάπι
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Andreasdik έγραψε:Μιας και έχουμε και γιατρούς στο forum αλλά και ανθρώπους που ασχολούνται μια ερώτηση.

37,1 για 3 ώρες το απόγευμα θεωρείται δέκατα??

Μετά πάει 36,8 χωρίς χάπι

Sorry αλλά θυμήθηκα αυτό

:oops:
Άβαταρ μέλους
By GTS
KiloMeater έγραψε:Πάντως και οι 4 συνολικά γιατροί που είδαν το χεράκι εδώ συγκλίνουν στο οτι ειναι ένας συνδιασμος τυχαίου και όχι της ιδανικής ιατρικής αντιμετώπισης, ο γύψος έπρεπε να είχε τοποθετηθεί με την παλάμη του σε διαφορετική θέση για να μην τραβάει ο μυς το κόκκαλο

Ισως να μην εχει σχεση αλλα θυμαμαι στο Λονδινο εναν φιλο φιλου (που εκεινη την εποχη ερχονταν συχνα για καφε το μεσημερι) που ειχε σπασει το ποδι του και πηγε κατευθειαν σε ιδιωτικο γιατι δεν εμπιστευονταν τους γιατρους του NHS.

Γενικα στα κρατικα νοσοκομεια δεν τους ενδιαφερει να κανουν την καλυτερη δουλεια αλλα να σε κρατησουν σε ενα καλο επιπεδο με ενα λογικο κοστος για το συστημα. Τουλαχιστον ετσι δουλευει στην Αγγλια.

Αν εχει ιδιωτικα νοσοκομεια στην Βιεννη ισως να εχεις καλυτερη αντιμετωπηση αν πας ιδιωτικα σε γιατρο που εχεις ομως συστασεις οτι ειναι καλος.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#414695 Τι να σου πω, ίσως
Με το σκεπτικό που εχουμε Ελλάδα έπραξα και εκεί, και τους γείτονες που ρωτησα αυτό μου είπαν, σε σπάσιμο πας στο αντίστοιχο τους "ΚΑΤ" που ειναι η δουλεια τους και ξέρουν καλά.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#414704 Πάλι καλά!

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, να ρωτήσω πώς έσπασε το χέρι; Υπό "φυσιολογικές" συνθήκες (παιχνίδι π.χ.) ή έκανε τίποτα extreme;
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
Dimitris_P έγραψε:
Sorry αλλά θυμήθηκα αυτό

:oops:

Έχεις δίκιο, συμφωνώ μαζί σου, αλλά η παθολόγος μου μ' έχει ταράξει στις εξετάσεις....
Πάντως δεν είπα αν έχω πυρετό, αν έχω δέκατα ρώτησα :) :)