- 24 Μάιος 2016, 18:35
QsisVTS έγραψε:trident1971 έγραψε:Συζητηση σήμερα:
Συναδελφος: Μα καλά, στη .......... [insert τυχαιο ΝΠΔΔ] δεν κοιτανε τα mail τους?
Εγω: Εννοείται πως όχι.
Συναδελφος: Γιατι?
Εγω: Γιατι ειναι ΔΥ
Συναδελφος: Και τι παει να πει αυτο?
Εγω: ΣΜΠΟΤΣΑΤΣ, αυτο παει να πει
Συναδελφος: Ε, δεν ειναι ολοι οπως τα λες
Εγω:
Εφοσον υπαρχει κοσμος (μικροτερος σε ηλικια απο εμενα) που δεν νοει να πιστεψει οτι όντως μπορουν να μην ανοιγουν τα mail τους και να μην τρεχει τσάϊ, αναμενετε Τσίπρα πρωθυπουργο μεχρι να βγαλει το Λύκειο ο Ερνέστος.
λοιπόν θυμήθηκα αυτό.. άκου τώρα πώς το κάνει ο προ
Εσυ περιγραφεις ΧΕΙΡΙΣΜΟ (και πολυ σωστα), εγω περιγραφω αλλο:
Ο συναδελφος, καλη του ωρα, ΔΕΝ ειχε ακουμπησει ποτε Δημοσιο στο ιδιο βαθος που το εχω κανει εγω λογω δουλειας, ή στην εκταση και συχνοτητα που το εχουν κανει άλλοι οπως εσυ. Εχει δουλεψει ιδιωτικο τομεα μονο και του λειπουν τα σχετικα επεισόδια του "ο μαγικος κοσμος του ΔΥ". Ενταξει, εχει τυχει να περιμενει στην ουρα για κανα πιστοποιητικο πχ ΙΚΑ οπως ολοι μας, ειδε τους υπαλληλους να "εχουν πολλη δουλεια" και τους "λυπηθηκε"... και σιγουρα παιζει μεσα και καποια (εστω μικρη) δοση του "αμα παραδεχτω πως 2 γραφεια παραπερα το εξυναν, θα βγω μαλακας". Επειδη λοιπον αυτος ανοιγει τα mail κατευθειαν, θεωρησε οτι ο τυχαιος ΔΥ θα πραττει το ιδιο. Αντε να πειστει.
Σήμερα η κουβεντα συνεχιστηκε και ακουστηκαν οι πασιγνωστοι δράκοι "γιατι να μην ανεβουν οι μισθοι του ιδιωτικου αντι να κατεβουν του Δημοσιου" και "δεν πινω coca cola γιατι εκλεισε το εργοστασιο και πηγε εξω" με ιδιαιτερη μαλιστα λυσσα και χωρις διαθεση να αφησει το κουμπι "transmit". One way, all the way, θα ακουτε εμενα. Σε ανφορα του επιδοματος σαντουϊτς ΓΕΝΟΠ, ακουστηκε η λεξη "μαγκες". Εκει, εκλεισα το κεφαλαιο "κουβέντα".