Σε κρεμαει συνεχως.
Και μας ,εβαλαν κουτακια εδω...παλια την σκεφτομουν και γω. Τωρα απλα μακρια...και αναμενουμε τον Οτε μπας και δωσει upload παραπανω
MIXOStsi έγραψε:Είναι αλλιώς το ftth.
200 συμμετρικα με Inalan στη Σαλονίκη. Ωραία πράγματα!
Βέβαια σήμερα δεν έχουμε ίντερνετ, μεγάλη βλάβη λέει, έβαλε η Nova το χεράκι της λεει...
Geo f1 έγραψε:Inalan + wfh απλα δεν παει.
Σε κρεμαει συνεχως.
Και μας ,εβαλαν κουτακια εδω...παλια την σκεφτομουν και γω. Τωρα απλα μακρια...και αναμενουμε τον Οτε μπας και δωσει upload παραπανω

Geo f1 έγραψε:Παντως απο τι καταλαβαινω βαζουν τις ινες αρκετα ρηχα στο οδοστρωμα με συνεπεια να τις κοβουν συχνα αλλες εταιρειες που σκαβουν.

George_Prix έγραψε:Ετσι οπως πηγαινα με το αμαξι, πετυχα συνεργειο που περνουσε οπτικη και εσκαβε κοντα σε μενα. Ειδα οτι ο μηχανικος που τους επεβλεπε ειναι φιλος και εκανα στην ακρη να τα πουμε λιγο...
Μου ειπε οτι αυτοι σκαβουνε για τη Wind. Σε καποια φαση μου ειπε οτι οι μικρες οι εταιριες κανουν γυφτιλικια και μην περιμενω σοβαρο support. Λιγο πριν τελειωσουν οι μεγαλες εταιριες τα εργα μπορει να περασει κανενας μικρος να πει "ασε με να περασω κι εγω ενα καλωδιο πριν το κλεισετε". Καπως ετσι!
PaNick67 έγραψε:George_Prix έγραψε:Ετσι οπως πηγαινα με το αμαξι, πετυχα συνεργειο που περνουσε οπτικη και εσκαβε κοντα σε μενα. Ειδα οτι ο μηχανικος που τους επεβλεπε ειναι φιλος και εκανα στην ακρη να τα πουμε λιγο...
Μου ειπε οτι αυτοι σκαβουνε για τη Wind. Σε καποια φαση μου ειπε οτι οι μικρες οι εταιριες κανουν γυφτιλικια και μην περιμενω σοβαρο support. Λιγο πριν τελειωσουν οι μεγαλες εταιριες τα εργα μπορει να περασει κανενας μικρος να πει "ασε με να περασω κι εγω ενα καλωδιο πριν το κλεισετε". Καπως ετσι!
Μπουρδες σου ειπε.
Η ΙΝΑΛΑΝ εχει σκαψει για οπτικη στην γειτονια μου εδω και 5 χρονια. Η Κοσμοτε μολις πριν ενα μηνα ολοκληρωσε τα σκαψιματα και εκοψε και δυο φορες το νερο απο βλακεια της

George_Prix έγραψε:PaNick67 έγραψε:George_Prix έγραψε:Ετσι οπως πηγαινα με το αμαξι, πετυχα συνεργειο που περνουσε οπτικη και εσκαβε κοντα σε μενα. Ειδα οτι ο μηχανικος που τους επεβλεπε ειναι φιλος και εκανα στην ακρη να τα πουμε λιγο...
Μπουρδες σου ειπε.
Η ΙΝΑΛΑΝ εχει σκαψει για οπτικη στην γειτονια μου εδω και 5 χρονια. Η Κοσμοτε μολις πριν ενα μηνα ολοκληρωσε τα σκαψιματα και εκοψε και δυο φορες το νερο απο βλακεια της
Μπουρδες δε νομιζω να μου ειπε, ειναι πολυ σοβαρο παιδι. Και δε μιλησε για την inalan συγκεκριμενα, αλλα για μικρες εταιριες. Απλα επειδη και η inalan ειναι μικρη εταιρια, πεταξα κατι που ακουσα πανω στην κουβεντα![]()
Και κατι αλλο Νικολαε... Το τι ετυχε στο χουργιο σου, το πιστευω. Σιγουρα θα εχει τυχει να χωθει καπου πρωτη μια μικρη εταιρια. Ισως να κυνηγαει κιολας καμια περιοχη που δεν εχουν προλαβει οι μεγαλοι. Αλλα ετσι οπως το ειπες, ειναι σα να δινεις ηθικη κουπα στην inalan και να μας τη βγαλεις και καλυτερη απο την Κοτε
INALAN το γνωρίζω ότι γίνονται οι βλάβες από εργασίες.... αυτό συμβαίνει πολύ συχνά όμως,με αποτέλεσμα να μην έχουμε ίντερνετ για πολλές ώρες, και αρκετές φορές το μήνα , μειώσει λογαριασμού όμως δεν κάνετε επαναλαμβάνω,για δικά σας λάθη.... καθόλου επαγγελματικό αυτό.... προσωπικά έχει τύχει 6 μέρες μέσα σε ένα μήνα να μην έχουμε ίντερνετ,αν και ζητήσαμε πίστωση, δεν κάνατε τίποτα!!! Αν καθυστερήσει ένας συνδρομητής μια μέρα να πληρώσει τον λογαριασμό όμως θα γίνει διακοπή..... δεν είναι έτσι οι επαγγελματίες.....
Πριν από τέσσερα χρόνια όταν πρωτο έβαλα inalan η οπτική ίνα από τον κόμβο προς την πολυκατοικία μου είναι στα 3 εκ Από την επιφάνεια της ασφάλτου κάθε φορά που κατεβαίνω από το σπίτι μου βλέπω ολόκληρη την πλαστικη προστατευτικη σωληνα με την οπτικη ίνα, τρέμω ποιο φορτηγό θα την πατήσει και θα φωνάζω εγω μετά. Αρα μηπως η αρκετα επιφανιακη τοποθετηση σας δημιουργει προβλημα στους 3ους & βγαινουν βλαβες τελευταια;
Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]