dimitrisB έγραψε:red_monster έγραψε:Β) Το δεύτερο για την Ζήλια είναι ότι πιο γελοίο έχω ακούσει. Μεταξύ μας, τις περισσότερες φορές γυρίζουν στο γραφείο και γελάνε με τα κιτσαριά που ζητάνε οι πελάτες
Επειδή δεν "επέστρεψα" για να είμαι ευγενής:
Εσύ δεν είσαι ο τύπος που έγραφες πως με 1 ώρα διάβασμα πέρασες σπο πολυτεχνείο?
Conclusion: Άλλο τόσο γελοία είναι η γνώμη σου !
Δεν νομίζω να έχει γραφτεί κάτι ανάλογο.
Καθότι, όμως, το φόρουμ είναι ανοικτό, θα σε παρακαλούσα να μου το παραθέσεις. Αλλιώς θα σε περάσουμε για ένα κοινό ψευτρακο που επιχειρεί να πετάξει τη μπάλα εκτός γηπέδου με γελοιεσ προσωπικές επιθέσεις

Το είχε γράψει άλλος, που δεν μετέχει στο φόρουμ πάνω απο 1 χρόνο.
Στη συζήτηση , όπου μετείχες με "πάθος", σε είχα "χρεώσει" για αυτό:
viewtopic.php?f=9&t=458&hilit=%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1&start=465#p28436
Το όλο σκηνικό βέβαια, δεν αναιρεί την αγενέστατη έκφρασή σου περί του γελοίου της άποψής μου στο παρόν τοπικό.
dimitrisB έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΣΥΓΝΩΜΗ!
Το είχε γράψει άλλος, που δεν μετέχει στο φόρουμ πάνω απο 1 χρόνο.
Στη συζήτηση , όπου μετείχες με "πάθος", σε είχα "χρεώσει" για αυτό:
viewtopic.php?f=9&t=458&hilit=%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1&start=465#p28436
Το όλο σκηνικό βέβαια, δεν αναιρεί την αγενέστατη έκφρασή σου περί του γελοίου της άποψής μου στο παρόν τοπικό.
Το "γελοιο" σαν έκφραση ήταν τραβηγμένο, απολογούμαι.
Κατά τα αλλά
1) ο πατέρας μου είχε περάσει με 99/200 πολιτικός μηχανικος το '73 στους πρώτους επιλαχόντες. Πως να το κάνουμε , έτσι γινόταν
2) τα υπόλοιπα που έγραψα όσο και αν δεν σου φαίνονται κομψά, ισχύουν

Ακόμα και με 10 (στα 20) να μπει κάποιος, αν παρακολουθήσει την σχολή και βγει αλώβητος και κάνει κάτι στη ζωή του από αυτό, είναι αξιόλογο από μόνο του.
Anyway φτάνουν τα off topic
My Flickr
αφου μιλησα με τον ηλεκτρολογο , πηρα προσφορα (...αουτς!) , εψαξα τις DIY λυσεις και διαφορα reviews κατεληξα σε μια λυση σαν και αυτη
https://www.amazon.de/dp/B010NW5HG6/ref ... PG6NN&th=1
συν μερικα accessories
θυμαμαι καποιος ελεγε εδω μεσα οτι οι φουλ ασυρματοι δεν αξιζουν. μπορει να μου θυμησει γιατι;
KiloMeater έγραψε:δε θυμαμαι ποιο ειναι το καταλληλο θεμα που λεγαμε για συναγερμους σπιτιου , αλλα το βαζω εδω
αφου μιλησα με τον ηλεκτρολογο , πηρα προσφορα (...αουτς!) , εψαξα τις DIY λυσεις και διαφορα reviews κατεληξα σε μια λυση σαν και αυτη
συν μερικα accessories
θυμαμαι καποιος ελεγε εδω μεσα οτι οι φουλ ασυρματοι δεν αξιζουν. μπορει να μου θυμησει γιατι;
Οι ασύρματοι είναι προβληματικοί για πολλούς λόγους. Καταρχάς σε περιορίζει στο τί αισθητήρες θα χρησιμοποιήσεις, γιατι ο πίνακας αναγνωρίζει μόνο τους δικούς του. Και οι δικοί του μπορεί να είναι πανάκριβοι, δυσεύρετοι και να βγαίνουν μόνο σε περιορισμένη γκάμα τύπων.
Έπειτα θα πρέπει να προσέχεις μήν μείνουν απο μπαταρία οι αισθητήρες και υπάρχει πιθανότητα να δίνουν ψευδοσυναγερμούς λόγω ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών ή μεγάλης απόστασης απο τον πίνακα.
Γενικά κανένας επαγγελματίας εγκαταστάτης δέν βάζει ασύρματους συναγερμούς ή κάμερες CCTV, τα ασύρματα απευθύνονται στο DIY κοινό, ή σε πολύ ειδικές περιπτώσεις που δέν μπορεί με τίποτα να μπεί καλώδιο.
Γενικά γνώμη μου είναι οτι η εγκατάσταση συναγερμού είναι κάτι που θα πρέπει να το αναλάβει επαγγελματίας, να κάνει μελέτη πάνω στο χώρο και να επιλέξει τα σωστά υλικά και σημεία τοποθέτησης, γιατι αυτό κάνει όλη τη διαφορά.
Και μήν αφήσεις ηλεκτρολόγο να κάνει την εγκατάσταση, καλύτερα σε κάποιον επαγγελματία ή εταιρία που ασχολείται αποκλειστικά με συναγερμούς.
Δεν το θελω για βασικη πηγη θερμοτητας , αλλα για συμπληρωματικη , π.χ λιγο πριν το μπανιο του μωρου ή να ζεσταινει ενα δωματιο αν δεν εχουμε αναψει καλοριφερ.
Απο ρευμα ποσο καινε;
gianik έγραψε:Εχει κανεις να προτεινει θερμοπομπο;
Δεν το θελω για βασικη πηγη θερμοτητας , αλλα για συμπληρωματικη , π.χ λιγο πριν το μπανιο του μωρου ή να ζεσταινει ενα δωματιο αν δεν εχουμε αναψει καλοριφερ.
Απο ρευμα ποσο καινε;
Τον κώλο τους

Γενικά αν το θέλεις για γρήγορη θέρμανση για λίγη ώρα οκ.
Αλλιώς για να νιώθεις την ζέστη του θέλει να είναι στο μαξ όπου θα καίει το κωλο του.
< >
gianik έγραψε:Εχει κανεις να προτεινει θερμοπομπο;
Απο ρευμα ποσο καινε;
Γιάννη, για ένα μπάνιο μόνον έχει νόημα κάτι τέτοιο και μέχρις εκεί. Εγώ θα σου πρότεινα ένα καλοριφέρ λαδιού. Καίει κι αυτό τον κ
λο του και δεν πρέπει να το έχεις ανοιχτό πολύ ώρα συνεχόμενα, γιατί μπορεί να σου κάνει ζημιά στο ηλεκτρικό κύκλωμα (όπως όλα τα υπόλοιπα, θερμοπομποί, ηλεκτρικές αντιστάσεις, κλπ κλπ). Αλλά ζεσταίνει πολύ γρήγορα, είναι εφικτό να μην το δουλεύεις διαρκώς στο τέρμα και είναι εξαιρετικής αντοχής και δεν θα σου πάθει τίποτε.Για οικονομία, μόνον A/C Inverter. Παραμένει μακράν ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης.
Αν δεν έχεις καθόλου σώμα στο μπάνιο, θες καλοριφέρ πετσετοκρεμάστρα για να στεγνώνεις και πετσέτες/ρούχα κλπ

KiloMeater έγραψε:δε θυμαμαι ποιο ειναι το καταλληλο θεμα που λεγαμε για συναγερμους σπιτιου , αλλα το βαζω εδω
συν μερικα accessories
Έχεις έμφυτη τάση να κάνεις οικονομία σε πολύ αστεία πράγματα ε?

red_monster έγραψε:Τι είδους θέρμανσης έχει το σπίτι?
Αν δεν έχεις καθόλου σώμα στο μπάνιο, θες καλοριφέρ πετσετοκρεμάστρα για να στεγνώνεις και πετσέτες/ρούχα κλπ
Τετοιο εχει το μπανιο...εκει στεγνωνω πετσετες κ.λ.π..
Απλα ,λογω μεζονετας ,το χειμωνα τα δωματια κ τα μπανια ειναι κρυα...ηθελα κατι ενισχυτικο του καλοριφερ....δλδ ανεβαινοντας το βραδυ για υπνο ,μη εχοντσς αναψει το καλοριφερ στον πανω οροφο ,εστω ενα δωματιο να ειναι ζεστο (αυτο του μωρου ) χωρις χρηση a/c..
Αν οντως καινε τον κωλο τους ,δεν αξιζει...