Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#178228 Απλά πράγματα ...
Δίνεις ένα πέναλτυ , 1 μέτρο έξω απ την περιοχή κ κανεις το ματς ροντέο....
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#178230 Μεγάλος Αρετόπουλος.
50αρισια διαιτησία. Και τα κουκούτσια μοιράζει.
Δεν του εχει ξεφυγει φαση μεχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
pasxos έγραψε:
junior gt έγραψε:
pasxos έγραψε:προφανως και δεν ισχυει ο ανθρωπας δεν εχει ιδεα απ το σπορ. Σιγα μην ειναι και εναερuιοι της δεη και χρειαζονται τα νυχια στα ποδια για να ανεβαινουν στις κολωνες. Ημαρτον δηλαδης.

Απλα εκει εχει καταντησει αυτη η αγελη με σημα το κουτοχορτο.

Ρε μπαγάσα πάλι μέσα έπεσες.
Στη θέση σου θα άνοιγα τόπικ για μπαλλέτο, να γράφω εκεί. Πιο σχετικός θα είσαι...

Κουκλε μου να σου πω την αληθεια μου δεν το ξερα οτι κανουν τετοια κολπα και ακομα μου φαινεται απιστευτο. Αλλα αυτο δεν αλλαζει οτι εισαι πουθενας. Τα φιλια μου.
Ετσι γτ δεν ειμαστε ολοι ισοι και ομοιοι...αλλο πρωταθλητες κι αλλο ξεπλενηδες και αστεγοι.

Κοίτα ότι δεν κατέχεις το έχουνε καταλάβει όλοι εδώ μέσα.
Δεν έχει κανείς την απαίτηση να έχεις παίξει μπαλίτσα για να ξέρεις πέντε πραγματάκια. Είναι φανερό ότι το μόνο παιχνίδι με μπάλα που έχεις παίξει είναι μήλα. Αλλά διάολε ούτε σα θεατής ή οπαδός γνωρίζεις τίποτα. Δεν έχεις ασχοληθεί όσο αφορά στο ποδόσφαιρο με οτιδήποτε άλλο εκτός από την ανάγνωση του πρωταθλητή και του γαύρου. Γήπεδο δεν έχεις πατήσει παρά μόνο ίσως σε καμμιά συναυλία της madonas.Είσαι κλασικός μυρωδιάς με πολύ μεγάλο θράσος
Το χειρότερο όμως είναι ότι επιμένεις. Και ξέρεις τίνος χαρακτηριστικό είναι αυτό... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By pasxos
#178242 Kαλα κουκλε κλασε λιγο μπουχτισαμε...

Τεραστια αγελη αυτος ο Βαο..δευτερη μπαλια δεν εχει αλλαξει.

giannik77 ενα μετρο εξω απ την περιοχη το γκρεμισμα του ταυλαριδου;;;;; ΦΑΚ ασ πουμε... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#178273 Γκουγκλαρε Αρετοπουλος διαιτητης... :innocent:

Η ομαδα αισχος σημερα..Αυτο ομως δεν δινει το δικαιωμα στον κορακα να δινει τετοιο πεναλτυ. Δεν το δωσε οταν το σκορ ηταν 3-0 , στο 0-0 το εδωσε..
Αξιος , αντε κ διεθνης... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#178300 Ναι ο Αρετοπουλος εφταιγε που επεσε 3αρα στο ημιχρονο απ τις μπουγατσες...
Αλλα αν κλαιγεσαι μια ζωη και τριβεσαι ολη τη βδομαδα θα τη φας σβουριχτη και θα πονεσει, παλι.
Εξαλλου σας εδωσε κι εσας ενα πετσινο (που δεν ειμαι σιγουρος οτι της μπουγατσας δεν ηταν...).
Άβαταρ μέλους
By criuser
#178308 Ο Αρετόπουλος έβγαλε το μεροκαματάκι του πάντως από τον Χοντρό .
Εμείς όμως φάγαμε άλλα δύο για να του την σπάσουμε , μήπως και του δώσει λιγότερα το αφεντικό :lol:

Μου αρέσει που λέει ο άλλος ότι πήραν το πρωτάθλημα από τον Οκτώβρη . Μα από την κλήρωση του Ιουλίου το έχουν πάρει .
Απλά αν στραβώσει και πλησιάσει ο άλλος του κλέβουνε 3-6 βαθμούς όπως πέρσι και καθαρίζουν .
Αλλά επειδή δεν γουστάρουν να αγχώνονται είπαν να το τελειώσουν από νωρίς . :lol:

Είπαμε ο μόνος τρόπος είναι να χάσει την απ΄ ευθείας στους ομίλους ο γαύρος και να υποχρεωθεί σε προκριματικά .
Κοντεύουμε να το πετύχουμε .