Πώς την παλεύετε να πρέπει να ασχολείστε και με τον σκύλο, απορώ.
Ήρωες!

dimik έγραψε:Η πρωινή βόλτα με τον σκύλο στις 6-6:30 το πρωί μετά από ένα γρήγορο καφεδάκι είναι ότι πρέπει για να καθαρίζει το μυαλό από γυναίκες, παιδιά και δουλειές.
Πέρα από αυτό ο σκύλος είναι οικογένεια όπως η γυναίκα και το παιδί άρα έχει την θέση του στο ημερήσιο πρόγραμμα.

Anonymous Founder έγραψε:dimik έγραψε:Η πρωινή βόλτα με τον σκύλο στις 6-6:30 το πρωί μετά από ένα γρήγορο καφεδάκι είναι ότι πρέπει για να καθαρίζει το μυαλό από γυναίκες, παιδιά και δουλειές.
Πέρα από αυτό ο σκύλος είναι οικογένεια όπως η γυναίκα και το παιδί άρα έχει την θέση του στο ημερήσιο πρόγραμμα.
Τι ώρα κοιμάσαι;
Έχετε ένα παιδάκι, σωστά; Το αναλαμβάνει η σύζυγος;
Εγώ δεν χρειάζομαι και σκύλο για να τρέξω, τι καταφέρνω και μόνος μου!
Κατά τ'άλλα, μπράβο σου που τα καταφέρνεις και με το παιδί και με το σκυλί, εμένα μου φαίνεται πολλή δουλειά.
![]()
bujinkan έγραψε:Μόλις γυρίσαμε απο δολομίτες
Σοβαρή εταιρία
Με κάποια παζάρια από 210 στα 175
< >
edmond έγραψε:Ούτε εγώ την ήξερα τη μάρκα αλλά την ήξερε ο κολλητός μουbujinkan έγραψε:Μόλις γυρίσαμε απο δολομίτες
Σοβαρή εταιρία
Με κάποια παζάρια από 210 στα 175
< >
Να βγει ο ξιφ στο τηλέφωνο να εγκρίνει ή όχι.![]()
![]()
Φαίνονται γαμάτα πάντως
PaNick67 έγραψε:Καλοπατητα τα παπουτσια αλλα πηγατε σε μερικα μαγαζια, δοκιμασατε 15 ζευγαρια και αντι να δωσετε τα λεφτα σας σε καποιο, τα παραγγειλατε απο το οutlet; Ο μαγαζατορας δηλαδη να γινει κλεφτης;Αν όποιος δοκίμαζε παπούτσι από μαγαζί αγόραζε κιόλας....
Ειλικρινα δεν την καταλαβαινω αυτη τη νοοτροπια. Το καταστημα εχει εξοδα, προσωπικο, φωτα, βιτρινες και ολα αυτα για να βγαζει χρηματα. Να πας να σπαταλησεις τον χρονο του προσωπικου και να φυγεις αγοραζοντας διαδικτυακα δεν ειναι σωστο.
edmond έγραψε:Στο iphone δεν αγοράζεις διαφήμιση;Φυσικά. Απλά στην Apple είναι δύσκολο να βρεις φτηνότερα εκτός Apple (ελάχιστες και μικρές εκπτώσεις). Όχι ότι δεν ψάχνεις απλά δεν βρίσκεις. Αντίστοιχα στην BMW αλλά και σε κάθε εταιρεία αυτοκινήτων οι τιμές ελέγχονται και έχουν πολύ μικρές διακυμάνσεις (τέλος μοντέλου, τέλος χρονιάς, δωρεάν πατάκια συναγερμό κλπ αλλά ακόμα και αυτά τα συζητάμε στο φόρουμ, δεν είναι καθόλου ταμπού).
Σε ένα BMW whatever δεν αγοράζεις διαφήμιση;
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]