Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#854036 Η πρωινή βόλτα με τον σκύλο στις 6-6:30 το πρωί μετά από ένα γρήγορο καφεδάκι είναι ότι πρέπει για να καθαρίζει το μυαλό από γυναίκες, παιδιά και δουλειές.

Πέρα από αυτό ο σκύλος είναι οικογένεια όπως η γυναίκα και το παιδί άρα έχει την θέση του στο ημερήσιο πρόγραμμα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimik έγραψε:Η πρωινή βόλτα με τον σκύλο στις 6-6:30 το πρωί μετά από ένα γρήγορο καφεδάκι είναι ότι πρέπει για να καθαρίζει το μυαλό από γυναίκες, παιδιά και δουλειές.

Πέρα από αυτό ο σκύλος είναι οικογένεια όπως η γυναίκα και το παιδί άρα έχει την θέση του στο ημερήσιο πρόγραμμα.

Τι ώρα κοιμάσαι;
Έχετε ένα παιδάκι, σωστά; Το αναλαμβάνει η σύζυγος;
Εγώ δεν χρειάζομαι και σκύλο για να τρέξω, τι καταφέρνω και μόνος μου!
:lol:
Κατά τ'άλλα, μπράβο σου που τα καταφέρνεις και με το παιδί και με το σκυλί, εμένα μου φαίνεται πολλή δουλειά.
:s_howdy :s_shout
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:
dimik έγραψε:Η πρωινή βόλτα με τον σκύλο στις 6-6:30 το πρωί μετά από ένα γρήγορο καφεδάκι είναι ότι πρέπει για να καθαρίζει το μυαλό από γυναίκες, παιδιά και δουλειές.

Τι ώρα κοιμάσαι;
Έχετε ένα παιδάκι, σωστά; Το αναλαμβάνει η σύζυγος;
Εγώ δεν χρειάζομαι και σκύλο για να τρέξω, τι καταφέρνω και μόνος μου!

Κατά τ'άλλα, μπράβο σου που τα καταφέρνεις και με το παιδί και με το σκυλί, εμένα μου φαίνεται πολλή δουλειά.
:s_howdy :s_shout

11-12 κοιμάμαι, προσπαθώ να κλείνω 7ωρο.

6-7 σκύλος
8-17:30 δουλειά
18:00-19:00 γυμναστήριο 3 φορές την εβδομάδα +1 Σάββατο πρωί
19:00-19:30 σκύλος
19:30-21:30 παιδί
21:30-23:00 προσωπικός χρόνος

Φυσικά οτιδήποτε εξτρα προκύψει μπαίνει αναλόγως στο πρόγραμμα και/ή μοιράζεται με την σύζυγο ανάλογα την διαθεσιμότητα μας.

Επειδή πέρασα αρκετά χρόνια με άραγμα χωρίς παιδιά, σκυλιά κι άλλες υποχρεώσεις δεν μου φαίνεται τόσο τραγικό τώρα, θέμα προγραμματισμού είναι και φυσικά θέλησης, αν παιδιά, σκυλιά κοκ τα αποκτήσεις χωρίς πραγματικά να το θέλεις δεν έχει νόημα.

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
bujinkan έγραψε:Μόλις γυρίσαμε απο δολομίτες
Σοβαρή εταιρία
Με κάποια παζάρια από 210 στα 175

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

< >

Να βγει ο ξιφ στο τηλέφωνο να εγκρίνει ή όχι. :rtfm: :roll:
Φαίνονται γαμάτα πάντως :inlove:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
edmond έγραψε:
bujinkan έγραψε:Μόλις γυρίσαμε απο δολομίτες
Σοβαρή εταιρία
Με κάποια παζάρια από 210 στα 175

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

< >

Να βγει ο ξιφ στο τηλέφωνο να εγκρίνει ή όχι. :rtfm: :roll:
Φαίνονται γαμάτα πάντως :inlove:
Ούτε εγώ την ήξερα τη μάρκα αλλά την ήξερε ο κολλητός μου
Ιταλική που ειδικεύεται σε είδη πεζοπορίας
Made in Moldova
Anyway πολύ καλύτερο feeling από τα north face τα Salewa και τα Salomon που έχω

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#889743 Ήρθε η ώρα για παπούτσια της κόρης. Αφού εδώ και λίγο καιρό μας θύμιζε ότι επειδή το πόδι της δεν έχει μεγαλώσει έχει τα ίδια παπούτσια εδώ και 2-3-4 χρόνια έφτασε η ώρα αντικατάστασης αυτών που χρησιμοποιεί για τρέξιμο.
Γενικά ήταν οπαδός της Nike αλλά ήθελε να δοκιμάσει και Asics ή Hoka. Πήγαμε σε μερικά μαγαζιά και δοκίμασε. Τα Hoka όσο κι αν μας αρέσουν δεν ταιριάζουν στο πόδι μας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (η καμάρα του παπουτσιού είναι λίγο πιο πίσω από όσο του ποδιού μας κι ενοχλεί). Τα Altra που φοράω εγώ της φανήκαν περίεργα και ενοχλητικά (την ενόχλησε στον Αχίλλειο, γνωστό πρόβλημα προσαρμογής πολλών που όμως εγώ δεν είχα) οπότε δεν επιμείναμε και εστιάσαμε σε Asics.
Δοκίμασε Nimbus, Cumulus, Noosa, Kayano, 2000, 1000. Παλιότερα είχε ανάγκη από λίγο σταθερότητα λόγω πρηνισμού αλλά πλέον μάλλον όχι, Τα 1000,2000, Kayano, όλα παπούτσια για πρηνισμό δεν την βόλευαν, αισθανόταν ιδίως για τα 2000 ότι την πετάνε προς τα έξω. Τα Nimbus της φάνηκαν ασαφή, ότι είναι πολύ ψηλά και αφράτα αλλά χάνει την αίσθηση του εδάφους. Ενδιαφέρον όμως πως καταλάβαινε τις διαφορές από παπούτσι σε παπούτσι, πόσο καλό έλεγχο, πόσο πολλή ενέργεια σου επιστρέφει, πως προσγειώνεται, πως γυρνάει από πίσω προς τα εμπρός κλπ.
Καταλήξαμε μεταξύ Cumulus (άνετα και σωστά) - Noosa 16 (άνετα, ελαφριά με καλή απόκριση αλλά λίγο περίεργη περιστροφή) με τα τελευταία να προξενούν ενδιαφέρον και λόγω εμφάνισης (πολύχρωμο παρδαλό). Τελικά πήραμε τα προηγούμενα Noosa 15 που ήταν σε καλή (σχετικά) τιμή με έκπτωση 10% και δωρεάν μεταφορικά σαν πρώτη αγορά αν γραφτείς στο site της Asics και πιο ωραία χρώματα. Που στην πράξη τα βρήκε πολύ καλά, άνετα, με πιο εύκολη είσοδο λόγω ψηλού πίσω από αχίλλειο, ελαφριά, όχι τόσο γκελάτα όσα τα 16 αλλά και όχι περίεργα σε αίσθηαη. Ευτυχώς πολύ ευχαριστημένη.
Η πλάκα είναι ότι όταν παρέλαβα το κουτί κάτι δεν μου πήγαινε καλά.. Σαν άδειο, σαν να έχει μόνο ένα κουτί. Το ανοίγουμε κι έχει μέσα το κουτί της Asics. Και μέσα κανονικά ζευγάρι παπούτσια. Ευτυχώς γιατί φοβόμουν ότι κάποιος είχε βάλει μέσα άδειο κουτί…. Αν και τα πήραμε από το επίσημο outlet της Asics. Γαιτί είναι πανάλαφρα, τα ζύγισα. 336γρ το ζευγάρι σε μεγέθος 37, 168γρ το παπούτσι, σαν χάρτινο, σαν φελιζολένιο. Το οποίο κάνει διαφορά ειδικά στο πιο γρήγορο τρέξιμο (κατά την επαναφορά του ποδιού από πίσω προς τα εμπρός).
Ιδού το παρδαλό σούργελο που έβαλε στα πόδια της.... :lol:
Εικόνα
Και σε black light φωσφορίζει ολόκληρο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#889744 Καλοπατητα τα παπουτσια αλλα πηγατε σε μερικα μαγαζια, δοκιμασατε 15 ζευγαρια και αντι να δωσετε τα λεφτα σας σε καποιο, τα παραγγειλατε απο το οutlet; Ο μαγαζατορας δηλαδη να γινει κλεφτης;

Ειλικρινα δεν την καταλαβαινω αυτη τη νοοτροπια. Το καταστημα εχει εξοδα, προσωπικο, φωτα, βιτρινες και ολα αυτα για να βγαζει χρηματα. Να πας να σπαταλησεις τον χρονο του προσωπικου και να φυγεις αγοραζοντας διαδικτυακα δεν ειναι σωστο.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
PaNick67 έγραψε:Καλοπατητα τα παπουτσια αλλα πηγατε σε μερικα μαγαζια, δοκιμασατε 15 ζευγαρια και αντι να δωσετε τα λεφτα σας σε καποιο, τα παραγγειλατε απο το οutlet; Ο μαγαζατορας δηλαδη να γινει κλεφτης;

Ειλικρινα δεν την καταλαβαινω αυτη τη νοοτροπια. Το καταστημα εχει εξοδα, προσωπικο, φωτα, βιτρινες και ολα αυτα για να βγαζει χρηματα. Να πας να σπαταλησεις τον χρονο του προσωπικου και να φυγεις αγοραζοντας διαδικτυακα δεν ειναι σωστο.
Αν όποιος δοκίμαζε παπούτσι από μαγαζί αγόραζε κιόλας....
Δε μιλάω για μαγαζί της γειτονιάς, δεν υπάρχει μαγαζάτορας, στο flagship μαγαζί της Asics στην Oxford street πήγαμε 2 φορές και δοκιμάσαμε. Φτιαγμένο κυρίως για να προωθεί τη μάρκα και κατά δεύτερο σκοπό για να αγοράζουν οι τουρίστες και influencers σε φούλ τιμές τα τελευταία μοντέλα. Και λέω ξεκάθαρα ότι δεν είχαμε καμία ντροπή να το πάρουμε από όπου βρίσκαμε φτηνότερα αλλά τελικά προέκυψε η αγορά από το επίσημο Asics site. Να ήταν 5-10% με το πλεονέκτημα να το πάρεις επιτόπου το καταλαβαίνω αλλά όχι 50+%.
Δεν καταλαβαίνεις τη νοοτροπία; Αρνούμαι να πληρώσω 50+% παραπάνω για να πληρώνει η asics τα διαφημιστικά της έξοδα; Είναι μέρος του παιχνιδιού σε κάθε μεγάλη επώνυμη εταιρεία. Ξοδεύουν τεράστια ποσά όχι μόνο για την έρευνα εξέλιξη σχεδίαση και κατασκευή αλλά για το μάρκετινγκ και προώθηση. Τα επώνυμα μαγαζιά (εννοώ που είναι μόνο της εταιρείας και όχι της γειτονιάς) αποτελούν μέρος της προώθησης και αναγνωρισιμότητας της μάρκας, μέρος της διαφήμισης. Δεν αγοράζω τη διαφήμιση, αγοράζω το προϊόν. Και είμαι σίγουρος ότι τα βγάζει με το παραπάνω και από τις μειωμένες τιμές και για αυτό δεν έχω καθόλου ενοχές.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#889761 Παιδες λιγο-πολυ ολοι το ιδιο κανουμε. Παμε στο Πλαισιο για "να πιασουμε το κινητο στο χερι" ή για "να δουμε απο κοντα πως παιζει η τιβι" και τελικα τα παραγγελνουμε απο το Σκρουτζ που ειναι 20-30% φθηνοτερα!
Άβαταρ μέλους
By sknipper
edmond έγραψε:Στο iphone δεν αγοράζεις διαφήμιση;
Σε ένα BMW whatever δεν αγοράζεις διαφήμιση;
Φυσικά. Απλά στην Apple είναι δύσκολο να βρεις φτηνότερα εκτός Apple (ελάχιστες και μικρές εκπτώσεις). Όχι ότι δεν ψάχνεις απλά δεν βρίσκεις. Αντίστοιχα στην BMW αλλά και σε κάθε εταιρεία αυτοκινήτων οι τιμές ελέγχονται και έχουν πολύ μικρές διακυμάνσεις (τέλος μοντέλου, τέλος χρονιάς, δωρεάν πατάκια συναγερμό κλπ αλλά ακόμα και αυτά τα συζητάμε στο φόρουμ, δεν είναι καθόλου ταμπού).
Στα λάστιχα από την άλλη υπχ πάρχουν διαφορές από μαγαζί σε μαγαζί.