Giuseppe Busso έγραψε:georgetz έγραψε:αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα , ο χρόνος τα γιατρεύει όλα
Για να λέμε αλήθειες (πάντα λέμε), χθες νομίζω ότι χάθηκε το Κύπελλο Ελλάδος. Η ομάδα έσβησε και είναι λογικό. Οι παίχτες παίζουν σερί 2 χρόνια.
Θα μου κάνει έκπληξη δηλαδή αν μπει ξανά το μυαλό στην πρίζα για να ξαναπάρει μπρος ο Ολυμπιακός. Πάντως ακόμη και χθες, θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το ματσάκι σβηστά μέχρι το 10' και να είναι 0-1 / 0-2. Δεν έγινε, όπως δεν έγινε και με τον ΠΑΟ που στο 10λεπτο έπρεπε να είναι 3-0.
Μόνο η κακομοίρα η ΑΕΚ τα άρπαξε μαζεμένα.
ΥΓ: Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ χθες αλλά και ο Γκαρσία στον πάγκο. Δεν ξέρω αν ήταν φωτοβολίδα ή όχι, ο χρόνος θα δείξει.
κάποιος ακούει το Ραγκάτση του
θα το στείλετε στη Πρέμιερ/Τσάμπιονσιπ (
) τον Μαρτίνς ναι ή όχι, παντελονάτα ?
τίποτα δε χάθηκε , ο Ολυμπιακός είναι εμφατικά καλύτερος και ο προπονητής που έχει κάτσει καιρό σε μια ομάδα φαίνεται
Μη μιλήσουμε για βάθος πάγκου
Κ εννοείται οτι το πρώτο 15λεπτο ήταν ικανό για όλα, βγήκε δοκάρι , καρδιοχτυπήσαμε. Το κλειδί ήταν η αντοχή , η τύχη και το μπάσιμο που κάνουν στο 2ο οι του ΠΑΟΚ, κομπινίτσα δηλαδή του προπονητή , ακόμα να το μελετήσουν οι ΑΡΔ
ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να περάσει την ΑΕΚ , που μπορεί να την "έχει" τα τελευταία χρόνια αλλά φέτος είναι ειδικές συνθήκες , ο πιο μπερδεμένος ΠΑΟΚ 5ετίας. Να κάνουμε τη καζουρίτσα μας αλλά ξέρουμε και τι έχουμε. Κάποιοι ξέχασαν οτι αυτή η ΑΕΚ έριξε τρίμπαλο στον Άρη απο το Α ημιχρόνιο και είχε όρεξη για περισσότερα στο 2ο.
Κ δεν φταίει προφανώς ο προπονητής, να συμμαζέψει το χαρταετό της διοικησης εδώ και 14 μήνες , κάποια λάθη απειρίας συγχωρούνται όταν δεν υπάρχει καν τεχνικός διευθυντής να βάζει πράγματα σε μια σειρά.
Εδώ η μεγάλη και τεράστια Ρεάλ, δέχθηκε επικρίσεις επι επικρίσεων απο άμπαλα όντα και να που παρά τα χίλια προβλήματα , διάγει αξιολογότατη πορεία