babakos έγραψε:Α ρε Γκεάκο δέσμιος της κόκκινης είσαι..
Καλή η επιδότηση δεν λέω αλλά με τις τιμές φαρμάκι που έχει η VF δεν ξέρω αν αξιζει
Δεν μας λες και τι σου έδωσαν τελικά ;
Λοιπον πλεον τελειωσε και αυτό.
Θυμισω 2 νουμερα στην βονταφον με ποσα περιπου 75 ευρ το μηνα
1 νουμερο – 3000 λεπτα 1500 μηνυματα 4gb
2 νουμερο – 400 λεπτα 40 μηνυματα 300mb.
Και επιδοτηση 523 ευρ.
Δεν το δεχτηκα και κινησα διαδικασια για να παω wind.
Για το δικο μου νουμερο επελεξα αρχικα την web προσφορα με τα 100 λεπτα 10 μηνυματα 10GB!! (online αιτηση) με 20,99 το μηνα.
Για το 2ο νουμερο πηγα σε 700 λεπτα 70 μηνηματα και 2gb. 20,45 το μηνα.
Πηγα στο καταστημα της wind να κανω το 2ο νουμερο. Όλα οκ ενεργοποιηθηκε..Μεχρι να χαθει το σημα της βοντ επαιρναν τηλεφωνο οι κοκκινοι…
Μου λεει το παληκαρι…δεν ακυρωνουμε την web προσφορα και να σου δωσω εγω 1500 λεπτα 150 μηνυματα και 7,5gb στα 26eur και το 2ο νουμερο θα παει 18,45 από 20,45.
Deal του λεω…Και εκει αρχισαν τα κουλα..Δεν μπορουσα με τπτ να ακυρωσω την web προσφορα. Στο fb τους μιλαγα στα τηλεφωνα..Ολο θα το δουνε μου ελεγαν.
Αυτό εμποδιζε το παιδι από το καταστημα να βαλει στο συστημα την δικη του προσφορα.
Μετα από 6 μερες (!) με παιρουν από wind…ότι ακυρωθηκε και να παω στο καταστημα να κανω το νέο μου συμβολαιο….Και στο δρομο χτυπαει το τηλεφωνο με μια σεξουαλικη από κρυωμα φωνη …
Απο Βονταφον..
Προσφορα στην προσφορα η σεξουαλα!!!
Για το δικο μου νουμερο 700 λεπτα-150 μηνυματα και 11gb στα 22 ευρ!!
Και για το άλλο νουμερο 400 λεπτα 40 μηνυματα και 2,5gb στα 12 ευρ
Φυσικα επελεξα να γυρισω στην κοκκινη της καρδιας μου. Και χωρις τα 650 ευρ για επιδοτηση. Αν την επαιρνα οι τιμες θα ανεβαιναν κανα 15αρι συνολο και για τα 2.

ίσως και με 1 τη παλεύεις