Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
babakos έγραψε:Α ρε Γκεάκο δέσμιος της κόκκινης είσαι..
Καλή η επιδότηση δεν λέω αλλά με τις τιμές φαρμάκι που έχει η VF δεν ξέρω αν αξιζει
Δεν μας λες και τι σου έδωσαν τελικά ;

Λοιπον πλεον τελειωσε και αυτό.

Θυμισω 2 νουμερα στην βονταφον με ποσα περιπου 75 ευρ το μηνα
1 νουμερο – 3000 λεπτα 1500 μηνυματα 4gb
2 νουμερο – 400 λεπτα 40 μηνυματα 300mb.

Και επιδοτηση 523 ευρ.

Δεν το δεχτηκα και κινησα διαδικασια για να παω wind.
Για το δικο μου νουμερο επελεξα αρχικα την web προσφορα με τα 100 λεπτα 10 μηνυματα 10GB!! (online αιτηση) με 20,99 το μηνα.
Για το 2ο νουμερο πηγα σε 700 λεπτα 70 μηνηματα και 2gb. 20,45 το μηνα.

Πηγα στο καταστημα της wind να κανω το 2ο νουμερο. Όλα οκ ενεργοποιηθηκε..Μεχρι να χαθει το σημα της βοντ επαιρναν τηλεφωνο οι κοκκινοι…

Μου λεει το παληκαρι…δεν ακυρωνουμε την web προσφορα και να σου δωσω εγω 1500 λεπτα 150 μηνυματα και 7,5gb στα 26eur και το 2ο νουμερο θα παει 18,45 από 20,45.

Deal του λεω…Και εκει αρχισαν τα κουλα..Δεν μπορουσα με τπτ να ακυρωσω την web προσφορα. Στο fb τους μιλαγα στα τηλεφωνα..Ολο θα το δουνε μου ελεγαν.
Αυτό εμποδιζε το παιδι από το καταστημα να βαλει στο συστημα την δικη του προσφορα.
Μετα από 6 μερες (!) με παιρουν από wind…ότι ακυρωθηκε και να παω στο καταστημα να κανω το νέο μου συμβολαιο….Και στο δρομο χτυπαει το τηλεφωνο με μια σεξουαλικη από κρυωμα φωνη …
Απο Βονταφον..

Προσφορα στην προσφορα η σεξουαλα!!!

Για το δικο μου νουμερο 700 λεπτα-150 μηνυματα και 11gb στα 22 ευρ!!
Και για το άλλο νουμερο 400 λεπτα 40 μηνυματα και 2,5gb στα 12 ευρ

Φυσικα επελεξα να γυρισω στην κοκκινη της καρδιας μου. Και χωρις τα 650 ευρ για επιδοτηση. Αν την επαιρνα οι τιμες θα ανεβαιναν κανα 15αρι συνολο και για τα 2.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#546491 Στην δουλεια τα εχω και όταν είμαι εξω.*
Τα 4 ηταν οριακα και πολλες φορες εκανα οικονομια για να βγαλω το μηνα.
Και 6 να μου εδιναν θα ημουν μια χαρα. Μου εδωσαν 11 :lol:

*Πλεον και στο σπιτι γιατι το ρουτερ του ΟΤΕ δεν είναι τοσο ισχυρο
Άβαταρ μέλους
By otso
#548684 Μαγκες αν παρω ελληνα που βρισκεται εξωτερικο ,στο ελληνικο κινητο του , απο Ελλαδα απο κινητο η σταθερο , πληρωνω σαν να ειναι Ελλαδα η βαρανε;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#548685 Αν πάρεις σε ελληνικό κινητό, δεν πληρώνεις τίποτε εσύ. Αν υπάρχει θέμα πληρωμής, είναι δικό του ζήτημα, αυτός πληρώνει το roaming, όπου αυτό χρεώνεται (εκτός ΕΕ δηλαδή).
Άβαταρ μέλους
By rafi
#548804 Εχω 24
dsl με 27,κατι€/μηνα το οποιο συγχρονιζει τελεια στα 20-22 και το down με καλυπτει απολυτα. Το up συγχρονιζει στο 1 και ειναι ψιλοαργο.
Αφου με παιρνανε πολλες μερες απο το 13888 χτες το σηκωσα. Εκει μου ελεγε η χαζοβιολα οτι με 29,9€ δλδ 2,5€ επιπλεον το μηνα παω σε 3πλασια ταχυτητα λογω οπτικων ινων. Δεν μου ειπε ποτε πιο προγραμμα συγκεκριμενα και το εκλεισα αφου ρωτησα ποσο καιρο θα παει το συμβολαιο αν δεχθω. Εντωμεταξυ δεχομουν ενα σημαντικο τηλεφωνημα και τη γειωσα. Καθοσον μιλαγα με πηρε αλλες δυο φορες καιενω δεν το σηκωσα γιατι μιλαγα ακομα. Δεν με ξαναπηρε και σημερα το πρωι μου ηρθε sms απο κοτε οτι ευχαριστουμε που ανανεωσατε και πληκτρολογιστε το pin που σας στελνουμε για να δειτε το προγραμμα σας. Με ζωσαν τα φιδια. Ειναι δυνατον να το προχωρησε το ζωο χωρις τη συγκαταθεση μου;

.
Άβαταρ μέλους
By mirage
gianik έγραψε:ρε συ Γιώργο χρειάζεσαι τόσα πολλά data?
4gb το μήνα ειναι πολλα data?
Άβαταρ μέλους
By rafi
#548837 Ευχαριστώ για τις ευχές..
Το ερώτημα είναι πως το κυνηγάω;
Εντωμεταξύ δεν είχα δώσει καμία συγκατάθεση και είναι προφανές και από το ότι με ξαναπήρε δύο φορές τηλέφωνο χωρίς να το σηκώσω, προφανώς φαντάστηκε ότι ήμουν ψημένος.. Πως το προχώρησε; Με τι στοιχεία; Δε μου είχε πει καν ποιο πακέτο είναι, μόνο ένα γενικό "τριπλάσια ταχύτητα". :s_mad :s_mad
Άβαταρ μέλους
By gianik
mirage έγραψε:
gianik έγραψε:ρε συ Γιώργο χρειάζεσαι τόσα πολλά data?
4gb το μήνα ειναι πολλα data?
Αν υποθέσουμε ότι ο Γιώργης είναι όλο το πρωί στην τράπεζα κ στο σπίτι έχει WiFi, νομίζω είναι υπέρ αρκετά (για φυσιολογική χρήση)

.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#548870 αν έχεις δουλειά και σπίτι wifi δύσκολα θες πάνω από 2 το μήνα :hmmm: ίσως και με 1 τη παλεύεις

αν ταξιδεύεις συχνά σίγουρα δε φτάνει

εμένα δε μου φτάνουν τα 2 που έχω συνήθως κάθε μήνα, το καλοκαίρι όταν πάω διακοπές αλλά ευτυχώς τα τελευταία χρόνια παίζουν οι προσφορούλες με τα 10-15GB και τη βγάζω αρχοντικά το μήνα που θα είμαι εκτός

το μεγάλο πρόβλημα το έχουν όσοι δουλεύουν σε πόστα που δεν κάνουν κάτι όλη την ώρα και απλά πρέπει να είναι εκεί και κάπως πρέπει να περάσει η ώρα και δεν έχουν wifi, εκεί όσο και να έχεις δεν φτάνει
Άβαταρ μέλους
By citastak
#548916 Εγώ έχω 4.5GB. Εννοείται wifi στο σπίτι και στο γραφείο.
Μου φτάνουν και περισσεύουν τους μήνες που δεν έχω ταξίδια.
Αν λείψω πάνω από 5 μέρες το μήνα έξω, τότε φτάνω τσίμα τσίμα ή μπορεί και να χρειαστώ περισσότερα.