- 17 Δεκ 2024, 10:33
edmond έγραψε:Μάρκο η σβήστρα είναι η γόμα; σαν μανό vs όζα ξέρωγω;
Όταν πήγαινα σχολείο γόμα την έλεγαν μόνο οι "γέροι' (οι γονείς και οι δάσκαλοί μας, άνθρωποι δηλαδή στην ηλικία μου τώρα

). Και μου έχει μείνει...
saxon_747 έγραψε:markvag έγραψε: ΔΕΝ δεν μπορείς να κρατάς αποθήκη (μερικών χιλιάδων κωδικών κιόλας) σε ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ!!!!!
Νομίζεις.
Με αυτό τον τρόπο είναι ΑΠΟΛΥΤΑ προστατευμένος από κυβερνοεπιθεσεις , δες τι έπαθε το ΙΚΕΑ. Θα το πάθαινε αν είχε αποθηκη σε χαρτί με μολύβι; Όχι. : 
Να δω το ΙΚΕΑ, με αποθήκες δεκάδων, ίσως εκατοντάδων χιλιάδων (πιθανώς και εκατομμυρίων) κωδικών, με καθημερινές δεκάδες χιλιάδες κινήσεις (πιθανώς και εκατοντάδες), σε κάποιες δεκάδες σημεία (καταστήματα με αποθήκες, βιτρίνες, επιστροφές + κεντρικές αποθήκες, κέντρα διανομής, κτλ.) να κρατάνε αποθήκη με μολύβι και χαρτί και να μην γίνεται το απίστευτο χάος μέσα σε 2 μέρες και θα μπορέσω να πω ότι θα έχω δει όλα.

Και σε αυτό να προσθέσουμε και άλλα τόσα (πιθανώς και παραπάνω) από τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Φουρλή...

Συν κεντρικές παραγγελίες, συν προβλέψεις αποθεμάτων και πωλήσεων, συν (μπορώ να συνεχίσω για πολύ ακόμα

)
BTW, ο Φουρλής μαθαίνω ήταν τελείως ανοχύρωτος σε κυβερνοεπιθέσεις, τρομερή ανευθυνότητα, που την έχουν πληρώσει πολύ ακριβά και θα την πληρώσουν ακόμα πιο ακριβά... Δεν θα εκπλαγώ αν κάποιες εταιρείες που αντιπροσωπεύει στη χώρα έχουν αρχίσει να έχουν δεύτερες σκέψεις για το αν θέλουν να συνεργάζονται με κάποιον που δουλεύει με τα βρακιά κατεβασμένα... Πιθανώς θέτοντας σε κίνδυνο και τα δικά τους συστήματα, εάν υπάρχει κάποια σύνδεση (που παίζει να υπάρχει).
edmond έγραψε:Μεγάλος έμπορος στον Πειραιά, ειδικευόμενος στα βιομηχανικά-ναυτιλιακά, προμηθευτής μας, μια ζωή κρατά την αποθήκη του σε καμιά 10αριά ντοσιέ, όπου όλη την ώρα, όοοοοποτε κι αν πας, σβήνει και γράφει τιμές και εκπτώσεις. Συντηρητικός στις απόψεις του, σφιχτός στις συναλλαγές του, νομίζει ότι καταφέρνει και κουμαντάρει πολλούς χιλιάδες κωδικούς μέσα σε 2 πολυόροφα κτίρια-αποθήκες που έχει. Φανταστείτε, κάνει εισαγωγές μπόλικα κοντέινερ το χρόνο και όλα τα εμπορεύματα τα κατέβαζαν οι υπάλληλοι του με τα χέρια και έπειτα με παλετοφόρα τα έβαζαν μέσα στις αποθήκες. Στις οποίες η πρόσβαση είναι μετά από πρπ 10μέτρα ψιλοανηφορίτσα. 'Ετσι, συχνά έβλεπες 3-4 νοματαίους να ζμπρώχνουν τις παλέτες για να βγάλουν την ανηφόρα. Μόλις πρόσφατα, μετά το καλοκαίρι πήρε ένα κλάρκ, το μικρότερο που μπορούσε να βρει βέβαια, άνετα το βάζει η Playmobil για πρόμο της. Για τους αποθηκάριους όμως είναι βάλσαμο...
Στο διόρθωσα.

Επιπλέον, να σημειώσουμε ότι για να καταφέρει να μην είναι τελείως ΓΤΠΚ η αποθήκη του (γιατί ακριβή εικόνα
δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει), θα πρέπει να υπάρχει πολύς κόσμος που να γράφει και να σβήνει, να ελέγχει τα ράφια κάθε τρεις και λίγο, κτλ... Απλά για να υπάρχει μία "στο περίπου" εικόνα. Πολύς κόσμος παραπάνω απ' όσο θα χρειαζόταν εάν δεν ήταν ΓΤΠΚ ο ίδιος και η αποθήκη του. Φυσικά ο ίδιος νομίζει πως έχει τέλεια εικόνα ανά πάσα στιγμή, το έχω δει πολλές φορές το παραμύθι αυτό, και η πραγματικότητα, στο παραμικρό ψάξιμο ΠΑΝΤΑ είναι η ίδια: Στην καλύτερη περίπτωση υπάρχει μία "στο περίπου" σωστή εικόνα και αυτή βγαίνει από ΠΟΛΥ ψάξιμο σε ΑΠΕΙΡΑ κωλόχαρτα, αντί από ένα κλικ...
Για το σπρώξιμο, δεν έχω να πω τίποτα, ο άνθρωπος είναι απλά για ξύλο.
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>