- 15 Απρ 2016, 22:56
Μπάι δε γουέι, αν εκπλήσσεστε που πηνιαγωγός έγινε δρ της ιατρικής σχολής χωρίς να είναι ιατρός, έχω κάτι εντελώς ανάλογο από το σχολείο της συζύγου. Πηνιαγωγός διετούς , χωρίς καν εξομοίωση πτυχίου με τις τετραετείς, έγινε δρ από το Πολυτεχνείο, χωρίς να είναι μηχανικός. Στα 50 της μάλιστα.
Και όχι δεν την έπιασε όψιμη φιλομάθεια, αλλά αποκλειστικά και μόνο λόγω του δέλεαρ της 5ετούς εκπαιδευτικής άδειας, 5 χρόνια χωρίς να μπει στην τάξη δηλαδής, και της προσαύξησης του 10% (?) στις αποδοχές στο εφεξής. Έπαιζε και προσαύξηση κατά τη διάρκεια της εκπόνησης του διδακτορικού μάλιστα, για να καλύψει ο εκπονών τα έξτρα έξοδα σε εκπαιδευτικό υλικό. Που είσαι Μέρκελ
Με το που κόπηκε η εκπαιδευτική άδεια και οι προσαυξήσεις (πριν κανα δυο χρονάκια αυτό το μέτρο ), μαντέψτε τι έγινε. Όλοι αυτοί έκοψαν τα όψιμα διδακτορικά, τα προφίσενσι, τσ ανοιχτά πανεπιστήμια κ.α..
Εν κατακλείδι και ΙΜΟ, πέραν αυτού που έγραψα στο πρώτο μου ποστ, ότι δικαίως ξεφτυλίστηκαν αφού δεν πάτησαν πόδι από την πρώτη στιγμή, το επιλήψιμο με τη Νατάσα είναι το ότι πήρε πτυχίο ιατρικής σε 2,5 χρονάκια μόνο (αν και αυτό στο πολυτεχνείο που έβγαλα εγώ αυτό ήταν εφικτό με κάποιο τρόπο, νόμιμο), και όχι το διδακτοριλήκι της.
Τα υπόλοιπα, ότι περίμενεπ.χ. 2,5 χρόνια αντί ξέρωγώ για 3 για το αγροτικό της είναι πταισματάκια.
Αίσχος, αισχροί κι οι δύο.