ποιός θα τα φάει;
KiloMeater έγραψε:Chris έγραψε:Πρεπει να εχω τη χαμηλοτερη συνδεση στην Ολλανδια.....
Γιατι βρε ετσι;
ενα 50αρικο περιπου με χρεωνει , Odido, για το παρακατω . Πολυ σταθερή συνδεση, δεν πέφτει ποτέ
Το εξηγησα παραπανω, εχει αρκετη ταχυτητα για να κανω τα παντα, ειναι σταθεροτατη, δινω 33. Γιατι να δωσω ακομα 17?
mousatos έγραψε:δηλ σα να πας σε εστιατόριο και να παραγγέλνεις φαγητό για 10 άτομα ενώ είστε 4 .
ποιός θα τα φάει;
Εκείνα τα τραμαντόλ που έλεγες στο άλλο θέμα;
Πρέπει να άργησαν αλλά σε έπιασαν τελικά.
mousatos έγραψε::rtfm:Chris έγραψε:Το εξηγησα παραπανω, εχει αρκετη ταχυτητα για να κανω τα παντα, ειναι σταθεροτατη, δινω 33. Γιατι να δωσω ακομα 17?
τραμαδόλη στα ελληνικά
Απο ένα σημείο και μετά δεν εχει μεγάλη διαφορά, το σημαντικό ειναι η σταθερότητα και αξιοπιστία.
Εγω δουλεύω κατα κύριο λόγο απο το σπίτι πλεον με βαριά video χρήση, εχω και δυο εφήβους σπίτι, το τελευταίο που θελω ειναι να μαλώνουμε για το αν θα βάλει να κατεβάσει το fifa ο μικρος ενω εχουμε board meeting :-)
Πιο πολύ ψυχολογικό είναι
Απο προχτες εχω θεμα και δεν εχω ιντερνετ ( αναβει το λαμπακι του dsl αλλα οχι αυτο του ιντερνετ) επειδη στη νοβα τρεις λαλουν και δυο χορευουν εχετε να μου προτεινετε κανα καλο φτηνο ρουτερ να κανω καμια δοκιμη ? φτηνο εννοω ταβανι ξερω γω τα 60-70 ευρω
Εχουμε κορινθο κοσοβολο και παμπλικ και λεω να παω να δω μπας και εχουν κατι
Η με τα ρουτερ της αγορας θα εχω προβλημα συμβατοτητας με τον παροχο?
Δεν εχω ιδεα επι του θεματος
πχ αυτα λενε τιποτα?
https://www.skroutz.gr/s/22944726/TP-LI ... ernet.html
Αν συνεχίσει να έχει θέμα, απαιτείς αντικατάσταση.
Αν είναι δικό σου, τότε βάλε πάνω του παρόχου. Αν έχει κι αυτό θέμα, κάνεις το παραπάνω, αλλιώς κάτι θα έχει αλλάξει στο configuration.
My Flickr
bujinkan έγραψε:στη νοβα τρεις λαλουν και δυο χορευουν
Δε σου στέλνουν τεχνικό;
Αυτά είναι τα ΔΩΡΕΑΝ τηλέφωνα Βλαβών και Εξυπηρέτησης Πελατών για ΟΤΕ, COSMOTE, NOVA, VODAFONE
Vodafone: 13840.
ΟΤΕ: 13788.
Cosmote: 13738.
Cyta: 13811.
Forthnet: 13731.
NOVA (πρώην Wind): 13700.
Nova κι εδώ...
.
.