Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#846123 δεν είναι κάπως too much τέτοιες ταχύτητες;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
mousatos έγραψε:δεν είναι κάπως too much τέτοιες ταχύτητες;

δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#846125 δηλ σα να πας σε εστιατόριο και να παραγγέλνεις φαγητό για 10 άτομα ενώ είστε 4 .
ποιός θα τα φάει;
Άβαταρ μέλους
By Chris
KiloMeater έγραψε:
Chris έγραψε:Πρεπει να εχω τη χαμηλοτερη συνδεση στην Ολλανδια.....

Γιατι βρε ετσι;
ενα 50αρικο περιπου με χρεωνει , Odido, για το παρακατω . Πολυ σταθερή συνδεση, δεν πέφτει ποτέ

Εικόνα

Το εξηγησα παραπανω, εχει αρκετη ταχυτητα για να κανω τα παντα, ειναι σταθεροτατη, δινω 33. Γιατι να δωσω ακομα 17?
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:δηλ σα να πας σε εστιατόριο και να παραγγέλνεις φαγητό για 10 άτομα ενώ είστε 4 .
ποιός θα τα φάει;

Εκείνα τα τραμαντόλ που έλεγες στο άλλο θέμα;
Πρέπει να άργησαν αλλά σε έπιασαν τελικά.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#846129 :rtfm:

Chris έγραψε:Το εξηγησα παραπανω, εχει αρκετη ταχυτητα για να κανω τα παντα, ειναι σταθεροτατη, δινω 33. Γιατι να δωσω ακομα 17?
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 17 Νοέμ 2023, 20:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε::rtfm:

Chris έγραψε:Το εξηγησα παραπανω, εχει αρκετη ταχυτητα για να κανω τα παντα, ειναι σταθεροτατη, δινω 33. Γιατι να δωσω ακομα 17?

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#846131 τράμαντολ στα αγγλικά
τραμαδόλη στα ελληνικά
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#846132 Καλά αμα φτάνει, οντως .

Απο ένα σημείο και μετά δεν εχει μεγάλη διαφορά, το σημαντικό ειναι η σταθερότητα και αξιοπιστία.
Εγω δουλεύω κατα κύριο λόγο απο το σπίτι πλεον με βαριά video χρήση, εχω και δυο εφήβους σπίτι, το τελευταίο που θελω ειναι να μαλώνουμε για το αν θα βάλει να κατεβάσει το fifa ο μικρος ενω εχουμε board meeting :-)
Πιο πολύ ψυχολογικό είναι
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#847698 στο σπιτι εχω νοβα.Ενω ειχα πολλα προβληματα μετα την αλλαγη του ρουτερ απο zte σε zyxel 5-6 μηνες ολα πηγαιναν ρολοι
Απο προχτες εχω θεμα και δεν εχω ιντερνετ ( αναβει το λαμπακι του dsl αλλα οχι αυτο του ιντερνετ) επειδη στη νοβα τρεις λαλουν και δυο χορευουν εχετε να μου προτεινετε κανα καλο φτηνο ρουτερ να κανω καμια δοκιμη ? φτηνο εννοω ταβανι ξερω γω τα 60-70 ευρω
Εχουμε κορινθο κοσοβολο και παμπλικ και λεω να παω να δω μπας και εχουν κατι
Η με τα ρουτερ της αγορας θα εχω προβλημα συμβατοτητας με τον παροχο?
Δεν εχω ιδεα επι του θεματος
πχ αυτα λενε τιποτα?
https://www.skroutz.gr/s/22944726/TP-LI ... ernet.html
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#847699 Το Zyxel που λες είναι του παρόχου ή δικό σου; Αν είναι του παρόχου δοκίμασε ένα πλήρες reset να ξανακατεβάσει τις ρυθμίσεις.

Αν συνεχίσει να έχει θέμα, απαιτείς αντικατάσταση.

Αν είναι δικό σου, τότε βάλε πάνω του παρόχου. Αν έχει κι αυτό θέμα, κάνεις το παραπάνω, αλλιώς κάτι θα έχει αλλάξει στο configuration.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
bujinkan έγραψε:στη νοβα τρεις λαλουν και δυο χορευουν

Δε σου στέλνουν τεχνικό;

Αυτά είναι τα ΔΩΡΕΑΝ τηλέφωνα Βλαβών και Εξυπηρέτησης Πελατών για ΟΤΕ, COSMOTE, NOVA, VODAFONE

Vodafone: 13840.
ΟΤΕ: 13788.
Cosmote: 13738.
Cyta: 13811.
Forthnet: 13731.
NOVA (πρώην Wind): 13700.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#847777 Κι εμένα κάνει κόλπα ο VDSL router από προχθές. Ενώ όλα τα λαμπάκια είναι πράσινα, χάνεται εντελώς η πρόσβαση στο internet. Με κάνα restart, αφαίρεση συσκευής επανέρχεται. Μετά από κάποιες ώρες καπούτ. Στο μεταξύ το να κάνω reset μου φαίνεται ψιλοεφιαλτικο σενάριο...

Nova κι εδώ...

.