Δεν είχα δει το video. Μακάρι να είναι έτσι και αύριο να πει η Λαγκάρντ π.χ κόφτε στο μισό αυτά και όλα καλά.
Άλλωστε αυτό θα πούλαγε τρελλά, θα έκανε μπαμ στις κάμερες και θα "έβγαινε" και από πάνω το ΔΝΤ, και θα έκλεινε αύριο η αξιολόγηση.
Επειδή όμως ούτε εσύ ούτε εγώ ξέρουμε τι έχουν στο μυαλό τους για ασφαλιστική μεταρρύθμιση, ας μην προτρέχουμε για το πόσο καλή θα είναι αυτή η μεταρρύθμιση ΔΝΤ, και απλά θα ακουμπά μόνο το κωλαράκι των ΔΕΗ-ΟΤΕτζήδων.
Και αυτά τα notably reform the pension system, τα ακούω βερεσέ όταν ζητούν αύξηση ΦΠΑ, δηλαδή πάλι έμμεσος φόρος που πηδάει τα χαμηλά εισοδήματα για τα οποία νοιάζονται. Αλλά αυτό δεν το λέει στη συνέντευξή της η κυρία, δεν είναι τόσο notably κλανίτσα.
socratesn έγραψε:Δεν είχε ειρωνεία το post μου btw![]()
Απλα προσπαθώντας να έχω σφαρική αποψη για το τι παιζει, για το ΔΝΤ βρισκω μονο random δηλωσεις συχνα αντικρουομενες και δυσκολευομαι να βγαλω ακρη.Αντιθετα εσυ συνηθως μιλας σα να τα εχεις πολυ πιο ξεκαθαρα στο μυαλο σου και για αυτο ρωτησα που τα βρισκεις
Δεν το θεώρησα ειρωνικό, απλά δεν γράφω τίποτα που να μην μπορεί κάλλιστα να το βρει ο οποιοσδήποτε στο internet και από επίσημες πηγές, για αυτό και δεν καταλαβαίνω πού προκύπτει ότι έχω παραπάνω πληροφόρηση.
Ίσα ίσα, το δύσκολο είναι να βγάζεις άκρη όταν την "πατάνε" άνθρωποι που πληρώνονται χοντρά ακριβώς για να βγάζουν άκρη.

ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!!! Ακόμα και αν οι μισθοί στο δημόσιο πάνε στα 100 ευρώ / μήνα και οι συντάξεις στα 50 και το προσωπικό του δημοσίου μείνει 1000 άτομα ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!!