Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pik.
#244132 QsisVTS

απο την στιγμη που δεν πουλαω ο,τι εχω στην Κερκυρα και εχω την οικογενεια μου και την κοπελα μου στην Ελλαδα και απο την στιγμη που στοχος μου ειναι να γυρισω Ελλαδα,μαλλον ειναι κοινοι οι στοχοι.

οι αφετηριες ειναι διαφορετικες,οι στοχοι κοινοι.

καλη σου εβδομαδα και καλη σου μερα. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#244135 δε τσουβαλιάζω όλες τις περιπτώσεις και δε ζηλεύω/φθονώ/μισώ/θέλω να τιμωρηθούν όσους είναι έξω (ακόμα και αν δηλώνουν χαρούμενοι για αυτό)

στενοχωριέμαι στη πραγματικότητα γιατί όσο και να σε πληγώνει η πατρίδα σου δε το βρίσκω ωραίο να την αφήνεις, ειδικά όταν αναγκάζεσαι και ξέρω ότι όσο και να προσαρμοστεί κάποιος αν είχε την επιλογή να έμενε πίσω θα το έκανε

ακόμα και αν ζω κάποιες άσχημες καταστάσεις και τα πράγματα πάνε προς το χειρότερο, νιώθω τυχερός που έχω τη πολυτέλεια να γυρνάω κάθε απόγευμα σπίτι μου εκεί που μεγάλωσα, όχι γιατί είναι κάποιο γαμάτο μέρος, αλλά είναι αυτό που αγαπώ

καλή συνέχεια και σε εσένα
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 11 Απρ 2016, 11:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
KWSN-Men έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Αν ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού (επί της αρχής δεν έχω ζήτημα), θα έπρεπε κατ' ελάχιστον να ψηφίζουν και όλοι οι νόμιμοι μετανάστες (όσοι με κάρτα παραμονής δηλαδή).
Το ότι ο Κούλης λέει αυτά που λέει, είναι γιατί θεωρεί πως έχει να κερδίσει, πάντως και όχι γιατί τον έπιασε ο πόνος της ξενιτιάς!
:lol:

nass έγραψε:
1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2. Oι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
3. Έλληνες πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος. Eπιτρέπεται να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια μόνο σε περίπτωση που κάποιος απέκτησε εκούσια άλλη ιθαγένεια ή που ανέλαβε σε ξένη χώρα υπηρεσία αντίθετη προς τα εθνικά συμφέροντα, με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία που προβλέπει ειδικότερα ο νόμος.

Αρθρο 4 του Συντάγματος

Βασικά το πρόβλημα είναι ότι το λέει ο Κούλης, όχι ποιο είναι το συνταγματικό.

Αλλά βέβαια οι "αριστεροί δημοκράτες" σπάνια τα πήγαιναν καλά με το Σύνταγμα.

Και πού ακριβώς το άρθρο 4 λέει πως απαγορεύεται να ψηφίζουν οι μετανάστες; Και ποιο ακριβώς δικαίωμα των Ελλήνων αρνήθηκα;
Να βάλω κι εγώ ένα "εθνικόφρονες φιλελέ" σε εισαγωγικά, κακό δεν κάνει. :s_biggrin
Βρε τον Κούλη, ήδη έχει το κοινό του! :lol:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
markvag έγραψε:
Cosmonaut21 έγραψε:Για τη συμφωνία που πάει για μετά το Πασχα και τον Αλεξη π που πάει για πολιτική συμφωνία λες και του βγήκε αυτό το κόλπο έστω και μία φορά τι έχετε να πείτε;

Τι κόλπο του βγήκε;;;; Ότι θα μας πηδήξει ασάλιωτα χειρότερα από τσι προηγούμενοι;;; :lol: :lol: Χωρίς προοπτική βελτίωσης της κατάστασης... :(

Γιατί άλλο κόλπο δεν βλέπω... :(

TEΡΑΣΤΙΟ κολπο το οτι περναει ακομα το επικοινωνιακο ''διαπραγματευομαστε και γ αυτο αργουμε''.''Σιγα μη δεχτουμε αυτα που λενε οι κακοι ξενοι'' κλπ..
Βεβαια προς τιμην του Τσακαλωτου, την ειχε μυριστει μηνες πριν και τους εξεθεσε ο ιδιος δημοσίως με το οτι καηκαμε αν παει για Μαϊο Ιουνιο η αξιολογηση.Αλλα στο μυαλο των πολλών θα μεινει για ακομα μια φορα οτι χρονοτριβη = σκληρη διαπραγματευση. :s_thumbsup :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#244141 Ναι, σιγά μην το χάψουν πάλι το παραμύθι. Εδώ δεν το έχαψαν καλά καλά το καλοκαίρι, θα το φάνε τώρα; :s_sarcastic
Ειδικά με την φούτσα που έρχεται για μια ακόμη φορά; Ποια διαπραγμάτευση, αφού τα μέτρα τα φέρνουν έτοιμα απέξω, με νουμεράκια και ποσοστά και οι δικοί μας απλώς υπογράφουν.
Για ποια διαπραγμάτευση μιλάμε; Η μόνη διαπραγμάτευση που μπορεί να κάνουν είναι αν θα υπογράψουμε πχ και τα 10 ή και τα 20, ή θα τα υπογράψουμε σήμερα και άμεσα, ή θα περιμένουμε μερικούς μήνες.
Αστεία πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By nass
Anonymous Founder έγραψε:Αν ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού (επί της αρχής δεν έχω ζήτημα), θα έπρεπε κατ' ελάχιστον να ψηφίζουν και όλοι οι νόμιμοι μετανάστες (όσοι με κάρτα παραμονής δηλαδή).

Στην Ελλάδα ή στην ξένη χώρα ?
Γιατί η συζήτηση είναι αν "δικαιούνται" να ψηφίζουν οι Ελληνες του εξωτερικού στην Ελλάδα.
Αντίστοιχα οι μετανάστες να ψηφίζουν στη χώρα καταγωγής τους.

Στη χώρα που βρίσκονται οι Ελληνες πολλές φορές (πχ. στη Γερμανία) δικαιούνται να ψηφίζουν για τοπική αυτοδιοίκηση αλλά, εφ΄όσον δεν είναι πολίτες εκείνης της χώρας, όχι για κεντρική κυβέρνηση (ή περιφερειακή και ομοσπονδιακή, αν είναι ομοσπονδιακή χώρα). Νομίζω είναι λογικό, αν έχεις κάρτα παραμονής να ψηφίζεις για δήμαρχο και είσαι πολίτης για όλα.

Anonymous Founder έγραψε:Το ότι ο Κούλης λέει αυτά που λέει, είναι γιατί θεωρεί πως έχει να κερδίσει, πάντως και όχι γιατί τον έπιασε ο πόνος της ξενιτιάς!
:lol:

Μα είπαμε, Ελληνες ομογενείς στις ΗΠΑ = σε σημαντικό βαθμό συντηρητικών πεποιθήσεων (φάση "Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια") άρα κοντύτερα στη ΝΔ παρά στο ΣΥΡΙΖΑ.
Άβαταρ μέλους
By pik.

᾽᾽να μην μετραμε τα συνορα με την γραμμουλα,μας αδικει....᾽᾽
Άβαταρ μέλους
By bibendum
markvag έγραψε:
Cosmonaut21 έγραψε:Για τη συμφωνία που πάει για μετά το Πασχα και τον Αλεξη π που πάει για πολιτική συμφωνία λες και του βγήκε αυτό το κόλπο έστω και μία φορά τι έχετε να πείτε;

Τι κόλπο του βγήκε;;;; Ότι θα μας πηδήξει ασάλιωτα χειρότερα από τσι προηγούμενοι;;; :lol: :lol: Χωρίς προοπτική βελτίωσης της κατάστασης... :(

Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#244279 Προσοχη διαβαζω τα παραπανω ποστς και υπαρχει κοσμος (με εκπληξη το διαπιστωνω) ότι δεν εχει καταλαβει ακομα ότι ζουμε σε εθνικα κρατη και υπαρχουν κανονες ποιος ψηφιζει και τι και επισης ποιος μπορει να μεταναστευσει από χ χωρα σε ψ χωρα και τι δικαιωματα εχει ο καθενας σε σχεση με την χωρα καταγωγης και που μενει.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Anonymous Founder έγραψε:Ναι, σιγά μην το χάψουν πάλι το παραμύθι. Εδώ δεν το έχαψαν καλά καλά το καλοκαίρι, θα το φάνε τώρα; :s_sarcastic
Ειδικά με την φούτσα που έρχεται για μια ακόμη φορά; Ποια διαπραγμάτευση, αφού τα μέτρα τα φέρνουν έτοιμα απέξω, με νουμεράκια και ποσοστά και οι δικοί μας απλώς υπογράφουν.
Για ποια διαπραγμάτευση μιλάμε; Η μόνη διαπραγμάτευση που μπορεί να κάνουν είναι αν θα υπογράψουμε πχ και τα 10 ή και τα 20, ή θα τα υπογράψουμε σήμερα και άμεσα, ή θα περιμένουμε μερικούς μήνες.
Αστεία πράγματα.

Για σενα και για μενα αστεια..Για πολυ κοσμο φοβαμαι πως καθολου αστεια δεν ειναι αυτα τα πραγματα.Μια χαρα περναει το μηνυμα της σκληρης διαπραγματευσης στους λιγο κατωτερου μορφωτικου επιπεδου τουλαχιστον ψηφοφορους.
Μακαρι να βγω ψευτης αλλα ειναι σχεδον σιγουρο οτι με το που πιασουν οι ζεστες θα βαλουν λιγο προσφυγικο μεσα,λιγο κακοι ξενοι θελετε το κακο μας μονο,λιγο panama papers για κανενα στελεχος του ΔΝΤ και ξανα ο ελληναρας τον Ιουνιο θα νιωσει επαναστατης με ενα παλουκι ΝΑ στον πωπο του.
Δεν υπαρχει σωτηρια
Άβαταρ μέλους
By Adriver
markvag έγραψε:

... θα μας πηδήξει ασάλιωτα .... κόλπο δεν βλέπω... :hmmm:
Πολύ αισχρός έγινες! :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#244342 Λοιπόν κυριοι, ιδου ο νέος μετακλητος στο γραφείο του Βούτση.

Κατι σαν τον Παπαμιχαήλ, το πρωί στη Βουλη και το βραδυ τραγουδάει. :slap:
Άβαταρ μέλους
By vice246
#244357 Μη γινόμαστε (καθώς περνούν τα χρόνια) γεροπαραξενοι… :lol:
Γιατί να μη εξασκεί τα καλλιτεχνικά του κάποιος το βραδυ και με δύο διπλά (κάπου διάβασα σε μαγαζι επιγραφή για τριπλό !!!) εσπρέσσο το πρωί να συμβουλεύει τον πρόεδρο της βουλής….?
Μπορεί λχ ανάμεσα σε δύο συνελεύσεις ο προεδρος, να θέλει να βάζει μουσικο χαλί για να αποφορτίζεται η ατμόσφαιρα…
Μπορει να σκέφτεται ο πρόεδρος να βγάλει CD… τα χιτ… της βουλής μου το χαβά… η Ζωη μου όλη… κά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Anonymous Founder έγραψε:Ποια διαπραγμάτευση, αφού τα μέτρα τα φέρνουν έτοιμα απέξω, με νουμεράκια και ποσοστά και οι δικοί μας απλώς υπογράφουν.

Γιατί παραποιείς την πραγματικότητα; :hmmm:
Είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις (μετά το μεταναστευτικό) και προσπαθώ να καταλάβω αν είναι λάθος (ανθρώπινο) ή κάποιο βίτσιο για να πείσεις τους άλλους ότι πετάει ο γάιδαρος;

Την προηγούμενη φορά μου είχες απαντήσει ένα απλό "ΟΚ" και δεν περιμένω κάτι επιπλέον εδώ, αλλά ειλικρινά δεν νομίζεις ότι κούρασε αυτή η συνεχιζόμενη προσπάθεια;

Ποια μέτρα φέρνουν έτοιμα απ' έξω;

Είπε ποτέ η Λανγκάρντ "Μην πειράξετε τα διχίλιαρα και τριχίλιαρα που παίρνουν οι συνταξιούχοι ΔΕΚΟ, αλλά φορολογείστε την κλανιά" ;

Έχεις τέτοιο λύγκα; :hmmm: :hmmm:

ΥΓ: Αν το παραπάνω παίξει περισσότερο, περιμένω αντικειμενικά ποστάκια με τον Πέρρο αγκαλιά με καμιά στριπτιτζού από μπάτσελορ πάρτι, μεθυσμένο σε 5μερη, κάτι τέλος πάντων να γαρνίρουμε το σανό-γκουρμεδιά.